Лид, ще ги запознаем мъниците някой ден, и като ги разхождаме да плачат хорово
. 

Давам по мъничко лактулоза в чая, през ден. 
.Това детенце май само на тиква ще кара... 

Бяхме на ваксина днес, най-после. За сега няма температура, дано се размине без странични реакции. Тежи 8340гр и е 72см господинът. Казаха ни да продължаваме с витамин Д по 1 капка. Само юли и август можело да се спре, заради естественото му приемане от слънцето тогава. За захранването каза да въвеждам по една четвърт жълтък от твърдо сварено яйце към обедното зеленчуково пюре, през ден. След две седмици да започна и със следобедните безглутенови каши. За сега каза да не избързвам с плодовите пюрета, едно по едно.
Психически се подготвям един час преди обедното хранене за това прословуто пюре. На клоун се правя, пея, танцувам, занимавам с играчки, пускам даже бейби ТВ, ами...зор голям е. По 40 мин се плюнчи, аз ставам вир вода докато го нахраня. Днес беше яко омазване, а аз бях абсолютно несъобразителна да го оставя с бяло боди да яде пюре от тиква, картоф и морков...Да похваля и аз Фрош за петна, при мен има ефект. Иначе съм чувала, че от слънцето петната изсветляват, но аз използвам сушилня, та за мен не е опция. 
Говорихме си с ММ,че ако дойдат на нашата зима няма да оцелеят.

Оправяйте се бързо!!