Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 262
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Де са гаргите? Много яки бяха  Laughing

През деня напича слънцето и става 27 градуса  Laughing Затова спирам климатиците и отварям вратата на терасата.

Скрие ли се слънцето обаче си е студ. Та пак сме на 23 градуса.

# 361
Бе и аз през деня отварям,проветря се цял ден като ни няма,ноооо вечерта е хладно,нал сме балкан Simple Smile
Хм,сега пък сиви,тц,тц,тцмодерна раота разбираш ли. То за тва не ще да яде мушмулче,като му опуйчиш насреща тез ноктя. Ми как кма намрази детето оранжевата гама зеленчуци,срамота Mr. Green

# 362
Що не спите?  newsm78

# 363
  • София
А де? Laughing

# 364
Що,щото я дебна дали ще се разреве. Но си лягам. Приятни таласъмища Mr. Green

# 365
Мойта проплака и заспа. Събудих се и  болка... яко ме боли зъб незнам кой е и ква е тая нервна почва  #2gunfire  newsm78

# 366
Иииии три часа! Както всяка нощ, да си сверим часовниците  Mr. Green

Анита, и мен ме боли зъб - извадиха ми един вчера. Реших, че малкият ще ми отпусне една нощ спане като намаление, ама нъц  Crazy

# 367
cristi детето си има настроен часовник за три,дано поспи докъсно .  HugПри  мен не се знае кой е били ми добре,накрая ще си снимам всички зъби. Joy

# 368
Добро утро! bouquet
Хм... Поли права си, а педиатърката с това ме караше да започвам. При положение, че знае за нашия запек.. пффф. А аз съм толкова стресирана, че не знам къде съм и всичко прочетено забравих. Трябва малко да се събера!
Кристи, аз взех чистата оризова. Ще я видя каква ще се получи. Ако не се хареса и аз ще добавям плодово пюренце.
Днес сме на тиква. Да видим ще има ли интерес или вчера си е било за вчера.  hahaha

# 369
Добро утро  Hug
И аз като Поли, установих че дребка се запича от Матилдата Wink. Почти всичко пробутвах в началото с тиква, че нали уж разхлабва... От три дена не е яла тиква и се оправи стомахчето.
Вчера личната ме шашна, че имаме рахит. Днес имаме час при педиатър за второ мнение, че хич и нямам доверие на таз жена. Confused

# 370
Да мрънкам ли....или да. Ние пък почнахме да кашляме..мм Към 11 ще я водя Confused

# 371
Bubchence, стискам палци всичко да е наред! Hug Тя как стигна до този извод?
Поли, и при вас също. Дано да е кашлица от лиги.  Praynig

# 372
Има уж голяма фонтанела, и и била мека главата. Нямам медицинско образование, но да правиш заключение за рахит на база само тези две неща е .... нямам думи... Дано да не права наистина.

# 373
Ох, милата, идете днес на друго мнение, за да се успокоиш. Стискам палци да не е рахит.  Hug

# 374
Анита, поспа. До шест  Mr. Green

Лид, да докладваш после за кашата! Аз днес ще въвеждам пащърнак.

Поли, лиги са! Няма да кашля принцесата.

Бубченце, поти ли се, докато яде?

Общи условия

Активация на акаунт