Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 260
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Краси нали и нащо диване падна в неделя, докторката в Пирогов ми вика,мамче спокойно от сега на татул ще падат,ще стават, ти ако за всяко падане идваш до тук ще полудееш  Thinking

# 466
  • Шоплука
Оххх,  така съм и на харесала дрешки. В аТочиците лятната колекция ме грабна и рокленца и харесах. Почвам да си я обличам като момиченце, че до сега само ританки и бодита.

# 467
Да, важното е че малчо е добре наистина.Прави сте, ще падат, ще стават и така ще се расте Hug.
И аз искам на срещичка амаааа съм на много далеко от София, тъй че вие ще се срещнете и ще разказвате после тук как е минало.Лека вечер и да спят бебчетата цяла вечер.

# 468
Iid за хемороиди си вземи крем пайлекс на мен много ми помага и промивки със смрадлика

# 469
  • София
Седмицата на паданията  Mr. Green

Все още е на леглото, ама барикадирала съм сериозно. Пък и как можахме да си вземем такова малко легло - то врътне се 2 пъти и хоп - леглото свършило. То и на пода да го сложа, ще е същото де.  Mr. Green

# 470
Ани, благодаря имам го, но за жалост не помогна. Аз съм много зле в момента. Почнах Цикатридина хапчета, свещички, крем някакъв. От малка съм със стриктна хигиена - винаги се мия. Активен човек съм, не се спирам на едно място, но за жалост имам проблем с изхождането - едва-едва на три-четири дни веднъж, а точно това е най-вредно. Мисля да започна овесени ядки или ленено семе, за да си помогна.

# 471
Моя ММ има проблем с хемороидите и ползва мастурбация крем, сега май и тези хапчета ще взима

# 472
Да лид опитай с овесени ядки ,тиква,супи и не се отчаивай ще се оправиш  Hug bouquet

# 473
Моя ММ има проблем с хемороидите и ползва мастурбация крем, сега май и тези хапчета ще взима

То малко неудобно,ама потърсих в гугъл и освен крем за уголемяване на пениса,такъв за хемороиди не видях де Mr. Green Ми ако се мажат с такъв крем,няма ли се уголемят хемороидите hahaha Питам само де,не знам Grinning

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 23:37 от poli1974

# 474
# 475
Намерете чак сега видях какво е написал тоя скапан телефон 😂😂😂😂😂😂😂 охх ще събудя детето с тия глупости дето съм писала, така де крема е МАСТУ  Laughing Laughing Laughing

# 476
  • София
 Joy Joy Joy

Бая се зачудих и аз къв е тоя крем за мастурбация.  Joy Joy Joy

# 477
Оххх направо  Embarassed ама поне  се посмяхме на мой гръб  Joy

# 478
Хахахахахаххахахахахха, хайде, хайде сега, телефона бил виновен...  Joy

# 479
  • Варна
Да хемороидите аз ходих на лекар. Доста е кофти чувството, но щях да полудея от болка. Е освен тях си имам и фисура, наследство от раждането. Оправих се след изписаните медикаменти, но все още ги усещам понякога гадинките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт