Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 149
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Сиърс препоръчва хранене с пръст при злояди бебета Grinning
Ще разказвам и аз какви ще ги къдрим като започнем.
Днес на консултация бяхме, 7200 кг, 67 см,

# 226
Не съм го чела, ама сама се сетих. Да издам и аз книга сега Joy

# 227
За почистване на нослето, това

Има и музика, но от дрането така и не успях да различа мелодии Laughing Laughing
Дере се, ама после доволен, с чист нос.
Като лудите, първо го пробвах на себе си, много внимателно "дърпа", така че да не ми се прави Laughing

# 228
  • Варна
Ще разказвам и аз какви ще ги къдрим като започнем.
Днес на консултация бяхме, 7200 кг, 67 см,
Моята бебка как ли не я захранват с пръст с лъжица сама и всичко що се сетиш и няма не ще да яде до ден днешен... Днес е изява две хапки от един кроасан и две парченца ябълка.... Как живее тва дете незнам... Какво ли не и давам всичко манджа супа  всички саламести кашкавалени и сиренни изделия торта солети бисквитки  всичко е няма и няма... Ако има как  от  книга да я науча да яде ще съм благодарна 😘😘😘

# 229
Cristi, забавно е при вас hahaha направо си представих картинката.
Когато племенника ми беше малък, винаги когато го оставяхме голичък, някак си успяваше да се оцели в устата Joy и гледаше с едно такова недоумение. Та внимавай и твоя Мушмул да не започне да прави такива номера, че става още по забавно.

Сдобих се най-накрая с Блевит. Сега остава и малката да го хареса и всичко ще е 6 Crazy

П.П Норичка, като гледам снимките, си е много добре сладурката. И аз като съм била малка съм била много злояда. Само на пържени картофи и лютеница съм карала ама е.. стана човек и от мен  Party

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 20:43 от Bubchence

# 230
Нори на бебето даваш кроасан? Нещо не разбрах поста ти Simple Smile
Бамбина е ангел, има на едната ръчичка малко петънце, излезе преди 2 седмици . Педито каза, че такива петна идват при АД, но понеже е едно, да го мажа и да го следя.
Захранване един месец зеленчуци като начало, втори месец плодове и каши, които аз няма да давам, после месо и т.н.

# 231
Бе то захранването си го мислим едно,то пък друго излиза. Сложих тая вечер в пюрето малки фиде. Сиреч да видим как ще бъде глутена. За сега нямаме реакция от жълтък. Та ако го приеме добре глутена да се почваме на попарки с липов цвят и масълце. Имам в килограми гозе сирене и него по малко обесолено ще давам. Бе как си ги редя в главата едни,пък да видим шушулето кви ще ми ги сервира.

# 232
  • Варна
Нори на бебето даваш кроасан? Нещо не разбрах поста ти Simple Smile
Бамбина е ангел, има на едната ръчичка малко петънце, излезе преди 2 седмици . Педито каза, че такива петна идват при АД, но понеже е едно, да го мажа и да го следя.
Захранване един месец зеленчуци като начало, втори месец плодове и каши, които аз няма да давам, после месо и т.н.
Хихи Чуби не аз говорех за дъщеря ми сега е на 2,6г но е невероятно злоояда нищо не хапва.. Ра се чудя коя книга би ми помогнала.. 🙃
Бубче и аз така съм била и до свга аз ям само пържени картофи ма тва дете ни картофки признава ни сладко нищо.. 😈😘😘😘

# 233
Бубченце, аз на пържени яйца и пържени картофи съм живяла  Joy

# 234
Chuby,защо няма да даваш плодове и каши?Може нещо да не съм ти разбрала поста  newsm78
От 6-ти месец ли ще въвеждате месото?

# 235
  • София
Голото захранване hahaha Това е нов вид апване,ма нека му е рахат на детиту. Mr. Green
Накрая исках да документирам как държи лъжицата в устата и се смее, та направих снимка. После като я пращах на мъжо, видях, че съм запаметила и друг светъл момент от нашия ден! Как пишка в същото време  Joy

Joy Joy Joy

Жестоко!

Аз веднъж дадох лъжичката да я държи, ама чиста. И детето знае, че е "ам", отваря устата, ама с тая голямата лъжица, не може да я уцели.  hahaha

Слетобяд банан с круша. Хареса се, изяде се с удоволствие.

Замислих се, че вече сме на 6 месеца и май е време за месо. Мислили ли сте какво и кога?  Rolling Eyes

# 236
Каши няма да давам, защото са само празни калории, а ние сме ок с теглото.
Навършваме шест месеца на 2 април, така че реално се захранваме от сега. Месото се въвежда от осми месец и то заешко, пуешко, риба и пилешко. Свинско и телешко след годинка.
Аз съм била мега злояда, спях с яденето в устата, само салати нагъвах по цели тави. Нищо не ядях освен хляб и салати, мразех дори сладолед.
Период е и се израства. Винаги съм била слаба, само в пубертета ядях много, но и тренирах доста и пак си бях слаба. С бременността качих 20 кг и си казах, няма да отслабна, но благодарение на жлъчката отново съм си слаба, хахаха
Нори детето яде каквото му се яде, ако обаче вие се храните здравословно постепенно и тя ще усвои тези навици от вас.

# 237
  • София
Юхуу, ко прайти?  Mr. Green

Мъжете в нас спат, аз се правя, че върша задачки..  Whistling

Аз не бях от злоядите в съзнателния си живот. Майка ми твърди, че е имало период, в който не съм ядяла нищо. Тогава ми е правила сандвичи с формички, мечета и др., за да ме заинтригува. Спорен ефект.  Simple Smile

Помня, че на село беше най-яко. Никой не те гонеше да ядеш. Тичаш цял ден, пък като огладнееш, му'аш филия с лютеница и сирене или с малко олио и чубрица.  Crazy Винаги се връщах с бузки.  Crazy

И сега боря едни кила.. Както казват, то моето "ще отслабна" стана като предизборно обещание.  Crazy

# 238
И аз отмятам задачки, получи ми се горе-долу Mr. Green

# 239
  • София
Да взема да си легна аз.. То моето си е чисто издевателство - нищо не успявам да свърша, щото не мога да се концентрирам, ама и не си лягам - демек и утре ще е така, щото не съм доспала.  Confused

А днес как ме събудиха  Laughing

Отварям едно око и гледам в леглото на наследника - детето го няма.. Глава - няма. Ми как ще има, като на нейно място са 2 крака, които са мушнати между решетките и стърчат от леглото. Поококорвам се и осъзнавам как дребосъкът се е обърнал на 180 градуса в леглото, докопал играчките над леглото и ги дърпа с пълна сила, "говорейки" им сладко. Ама дърпа колкото може и им гука.  Joy Joy Joy

Поглежда ме - вижда, че съм будна и дава най-широката усмивка.

Как да не станеш да смениш памперс и да дадеш млякото.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт