Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 130
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Предполагам, имаш предвид светло зелената чушка? Която е с форма на камба. Защото другата не е точно сладка  newsm78

# 211
Офффффф да взема ти пратя печени домашни чушки по автобуса

# 212
Блевит и аз вземам от Ремедиум. Ако не се притесняваш, може да го купуваш онлайн. Ремедиум имат онлайн магазин, а чаят го има и във Вис Виталис например. Предполагам и из други бебешки магазини може да го има.
Даа не се бях сетила в бебешките магазини да проверя. Тенкю Мисис 😘

# 213
Бубе, само във Вис Виталис го има в Плд. И то аз изкупувам изцяло успокоителния и не оставям за другите. Иначе разхлабващия и храносмилателния ги има.

# 214
  • София
Предполагам, имаш предвид светло зелената чушка? Която е с форма на камба. Защото другата не е точно сладка  newsm78

Именно!

Bubchence  Hug

Офффффф да взема ти пратя печени домашни чушки по автобуса

Joy Имам аз, ама са с оцет, сол и нам кво си още. Затова засега купени Simple Smile

Бубе, само във Вис Виталис го има в Плд. И то аз изкупувам изцяло успокоителния и не оставям за другите. Иначе разхлабващия и храносмилателния ги има.

hahaha hahaha hahaha Ако от вносителя/дистрибутора ни четат, могат да открият доста ниши за разширяване на пазара.  hahaha

# 215

hahaha hahaha hahaha Ако от вносителя/дистрибутора ни четат, могат да открият доста ниши за разширяване на пазара.  hahaha
hahaha
И там ще проверя ако не намеря в квартала.

# 216
Купих две круши и пюрирах едната. След половин час игра с пръсти и лъжичка, а синковецът без памперс, за да му е рахат, трийсетте грама от купичката изчезнаха. Половината са по него, мен и кревата, ама и на толкоз съм доволна!

Само да не реши, че трябва всеки път той да си държи лъжичката в ръка и да играе с нея, а аз да го храня с пръст  Crazy

# 217
Пффф, в квартала абсурд да намериш. Аз сэм тършувала из целия град. Наппаво там отивай. И да нямат, им поръчай. Аз онзи ден поръчах 2 и ми дойдоха.

# 218
Чай аз не съм давала,но сега като е сополива може да я пробвам с някакъв,че нали е хубаво да приема повече течности. А като ви чета за пюретата и нямам търпение да дам и аз вече.  Blush Иначе ММ като каже да й давам,аз обяснявам как има време и после цял живот ще има да плюска пържоли.  hahaha
Аз го чакам да носи лекарствата и аспиратор,ако е намерил. Дано се разминем само със сополи.  Praynig
А да кажа за водата,почна да пийва по малко. Едно шишенце от 150 го пие за два дни. Мръщеше се много и ся някой път си мисли,че давам мляко,а аз я разочаровам,но пийва. Обича да си го държи самичка и аз помагам само.
Друго не помня какво щях да коментирам,ма то не е голяма загуба.  Mr. Green

# 219
  • Варна
Здравейте аз ви пропуснах няколко дни че не се спряхме и ние като невидели хубаво време... Гоги хапва три дни оризова каша днес му дадох бананова облизва се и още иска изяде около 50гр и много му хареса.. От начало го пробвах с пюрета мЪ не ни се получи и минах на каши по лесно по бързо и си ги хапва и не му тежът на коремчето
Пф в петък сме на. Преглед дано сме Качили повече от миналия път че мама бои ще яде вечв😀😀😀

# 220
Пффф, в квартала абсурд да намериш. Аз сэм тършувала из целия град. Наппаво там отивай. И да нямат, им поръчай. Аз онзи ден поръчах 2 и ми дойдоха.
Тъкмо изпращам ММ на там да ги търси  Flutter

# 221
Голото захранване hahaha Това е нов вид апване,ма нека му е рахат на детиту. Mr. Green
Хмммм не иска вече каша,ще играе кисела и попарката май newsm78

# 222
Голото захранване hahaha Това е нов вид апване,ма нека му е рахат на детиту. Mr. Green
Накрая исках да документирам как държи лъжицата в устата и се смее, та направих снимка. После като я пращах на мъжо, видях, че съм запаметила и друг светъл момент от нашия ден! Как пишка в същото време  Joy

# 223
Кристи, с глас се смея като си представя фотото ви hahaha.
Ние днес трябваше да ядем спанак, ама момчето реши, че няма дя си отваря устата Sad , та пак бяхме на АМ.Нашия най-много обича тиквата и все иска това да яде...

# 224
Бебка както й се гадеше от картофа сега пък взе ,че го заобича с тиквичка.Днес можеше да изяде цялото бурканче,но й дадох половината.Купих й оризова каша с ябълки на Хуманна,но ябълки съм й давала само да смуче от моите докато аз ям.На пюре не съм й давала.Мисля да рискувам и да дам утре цяла порция.
Днес сложихме каишите и доста добре ги прие.По снимките от нета очаквах крачетата да са й неподвижни ,но тя пък си ги опъва,само където не може да си ги събере.Но голям зор виждам със сменянето на памперса...
Днес като първа пролет времето при нас беше страхотно.Цял ден не се прибрахме.
Кристи,баткото ми отказваше зеленчуковите пюрета и винаги му слагах по няколко лъжички плодово,за да му харесат.После свикна и без плодовото в тях.Иначе при нас пъщърнака не се прие изобщо и сега така ми стоят бурканчетата.Ама то и аз не готвя пъщърнак...Решила съм скоро да предложа и банан и авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт