Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 262
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Блазе ви. Аз реших да останем вкъщи, защото тиквата му разбута коремчето и поплака човечето.

# 331
И свекървата е с моя дзвер и тя не спря да реве! Чак познатите майки от пейките се обаждат да ме информират, че щерката прави завидна конкуренция на ръмженето на моторите на рокерите. Обаждам се аз на свекървата, а тя "ааа, спи си детето, кротко е." Мама му стара, значи, всеки път ме нарежда бабата. Аз много добре знам, че хайванчето се дере в нея. Щом хората ми звънят представям си какво е. И на всичкото отгоре я въоръжих с 2 порции храна, и и врэчих тамън нахранено бебе преди 4 часа и тя ми заяви току що, че тъкмо я нахранила втори път! Значи в рамките на 4.5 часа детето е яло 3 пъти!!! Ееее, отивам и си я взимам от тая! Даже и за бутане на количката не става! Според нея бебетата само ядат и спят. Ако се събуди то трябва незабавно да яде, и незабавно отново да бъде приспано. А ако не заспи, най вероятно пак ще бъде нахранено! Пффффф...

# 332
  • Шоплука
Ани плодовете не заместват хранене. Дават се между яденетата, като следобедна закуска един вид.
Кристи точно си помислих, каквото написа.
Моята дъщеря е много съзерцателна, грабне ли и нещо вниманието може с часове да го зяпа и разучава. Обаче реши ли, че ще реве, нищо не я успокоява.
Ако сутрин стане преди седем, първо ме гледа, после ми говори, аз лежа, правя се на заспала и накрая започва да пее.
Всъщност тя се кротна в трети месец и сата еднорог, преди това беше една сатана в бебешки образ, която ревеше, не спеше и ме подлудяваше. Вероятно мр Хайд ще се върне все някога, но за сега се радвам на др Джекил  Mr. Green

# 333
Chuby благодаря много значи да ги измястя следобяд ?

# 334
Или сутрин, като междинка, примерно два часа преди обяда.

# 335
А плодово пюре или плодово пюре с каша заместват ли следобедно ядене? Не съм стигнала до там и се чудя.

# 336
С каша. Или с мляко.

# 337
Така... цитонамазката ми е вече IIIA, а биопсията ми е CIN 1. Сега ще видим какво правим. Отново се притесних яко...  Sad

Аз днес взех пюре от сини сливи и оризови каши на Тьопфер и ХИП.
Друго ми мина през акъла. Колко зеленчука трябва да съм въвела, за да дам и плод? Това никъде не ми е попадало...и изобщо защо да се бавя с плодовете да ги въвеждам чак след месец, а 4 седмици да карам само на зеленчуци.  newsm78

# 338
При мен се наложи да вкарам плод, за да прояде зеленчук Crazy Днес на обяд хапна 30 гр тиква + сладък картоф, следобяд омете 60 гр банан + круша...Но аз си ги правя сама пюретата.

Лид, биопсията нищо не ми говори. Направи една консултация с Еленчев, ако искаш. Носи му се грандиозна слава.

# 339
Аз съм ходила преди да забременя при него и изобщо не съм доволна. Отивам с въпроса и притеснения, че не успявам да забременея, той изобщо не ми обърна внимание...
Та не знам... Гадна работа, но ще гледам след цикъла ми да отида да оправя нещата и дано се изчисти всичко.  Praynig

А и ми вика : " ти да не правиш опити за бебе с няколко мъже  Shocked" полудях, какво да му обяснявам на такъв, че единственият ми сексуален партньор в живота е мъжът ми...

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 20:34 от Iid

# 340
Имах предвид относно биопсии Hug Изобщо не знаех, че преглежда като АГ newsm78

# 341
Бкагодаря, ще го мисля. Още ми е нервно и свито и искам малко да отпусна и без това съм в цикъл и няма как да ида където и да е сега.  Hug
Давай да сменяме темата да се разведря малко. Вади ракията, аз почвам да режа салатката.
Пюрета и аз ще правя домашни, не знам днес какво ме засърбя ръката  да взема тези сини сливи.  hahaha А към оризова каша мога ли да давам пюре от круша? Аз затова взех тези сливи, защото искам нещо разхлабващо, не се сетих, че може и круша. Те крушите по магазините сега от къде са?

# 342
Към оризова каша може да добавяш всичко и зеленчукови и плодови пюрета.

# 343
Нямам идея откъде са, но аз взех от Лидл и бяха супер вкусни.

Поли, ти смесваш ли оризовата каша с мляко? Освен с плод, имам предвид?

# 344
Поли, благодаря. Може да пробвам ориз с морковче тогава.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт