Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 262
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Аз и правя най странните комбинации,то ме гледа като натровено от гъби и яде,ма кога ли ще ми го върне  Wink
Днес е яла лапад със левурда(див чесън),картофче,жълтък  и фиде Peace

# 316
Привет.
Ние борим успешно сополите. Днес сме на двора от 11. Ту на люлката,ту подремне в количката,а мама пие кафенце . Рахат. Blush
Снощи след 10 мин истеричен рев дадох мляко,въпреки,че беше рано. Изпи половината и заспа,та до 5 . Сутринта пак киселееше,ама не е от сополи,щото няма вече,само задна хрема.  newsm78 Чудя се зъби ли са,що ли.
Аз пък се боря с новата ни пералня,че онзи ден настоящата нещо отказа. Вчера взехме нова,ама ся до като я разуча... Whistling Blush  Mr. Green
Хайде хубав ден и приятни разходки на всички.  Hug

# 317
  • София
Добър ден и от мен! Simple Smile

За среднощните събуждания - имам въпрос. Малчовците като се събудят какво правят? Трябва ли задължително да станете или може да се правите на умряла лисица?  Mr. Green (Много ми хареса  Mr. Green ). Пробвали ли сте да не го занимавате и да не обръщате внимание?

От няколко дни малкият се буди около 5:30. Намирам го в странна поза или на 180 градуса или напречно на леглото. Но аз ставам чак като се разхленчи сериозно. Иначе не го чувам  Blush Ставам, намествам по правилен начин, тикам бибата, завивам, целувам и казвам лека нощ. Заспива и откарва около час. После пак е така, ама вече се е наспал  Laughing

Ядяхме в 8:00, но сега измести яденето в 7:00, че много глад. И ние сме на 4 хранения. Като гледам какви бузи е отпрал, не мисля, че му е малко. Но той спи по 10-12 часа вечер. До едно време будех за ядене, после спрях.

За летните вечери - замислихте ме. Аз съм по-скоро склонна да изкъпя и да излезем. Някакси през деня си активен, потиш се, прах, мръсотия.  Blush Мисля, че е по-добре да се мине през банята. Споменахте къпането сутрин в родилното, но си мисля, че малките бебчета не са особено активни. Лятото, живот и здраве, ще се ходи, пълзи, поти.. Една вода ще е добре. Simple Smile

Пък аз се къпя и излизам с мокра коса от години (Не, майка ми незнае и не ме е виждала  Mr. Green ).

Днес за ядене - тиквички с оризова каша. Изядоха се с кеф. За слетобед ще е ябълка с круша.

lid Браво на детето! Ако му харесва и след утре, може би е добре смело да увеличиш дозата.

Adinko87 Планираш да даваш месо скоро? Спряла ли си се на нещо конкретно?

Anyyyone Разбирам те Simple Smile Пфуу, тъкмо днес ликувам, че изпразних коша за пране. Нещо беше се заринало и само пера и прибирам и все пълен.

# 318
И аз правя като Мисис, ако се размрънка, я дърпам надолу (винаги е в правилната посока, но със забита в таблата глава  Mr. Green ), бутам бибата, погалвам по челцето и обратно в леглото. Simple Smile

Мисис, спи по 10-12 часа без да се буди за ядене ли? Че аз се притеснявам да и издърпам последното ядене малко по-рано, да не и станат много часове на празен стомах, а много ми се иска щото накрая и се спи и киселее.
Иначе аз мислех първо каши и плодове да давам, а по-нататък месото, ама док. каза да почвам пуйка и пиле и аз...слушам. Grinning Ще започна точно на 6 месеца с пуешко с тиква на Хип. То е едва 8% месото, та мисля, че ще и е ОК и след седмица ще и дам 1/2 бурканче само (уж) пуешко (то всъщност е с ориз и така и него ще въведа), което е с 40% съдържание на месо. След това пилешко...и така. Simple Smile

# 319
  • София
Adinko87 Благодаря!  bouquet

А, да, главата в таблата.  Mr. Green Дърпам надолу редовно. Слагам го в средата на леглото, но след малко е забит.  Laughing

# 320
Ай, стига ме дразнихте с тия перфектни дечурлига! Ядат, каквото им дадете, спят по супурнайсе часа, кротват се с едно погалване...бебета еднорози имате вие, ейййй!

# 321
  • София
 Joy Joy Joy

(Не искам да те дразня, извинявам се. Реванширам се със сладолед  Hug)

# 322
Joy Joy Joy

(Не искам да те дразня, извинявам се. Реванширам се със сладолед  Hug)

Добре, простих ти веднага! hahaha

# 323
Ми то тва е целта бе,да те дразним smile3534

# 324
Хахахах cristi, спокооойно ще ни се върне тъпкано! И аз съм била бебе еднорог, даже пегас Grinning Ама такъв пубертет изкарах, че майка ми сигурно още сънува кошмари!  Mr. Green

# 325
Пегас, викаш hahaha

Поли, за теб знам. От другите очаквах да са по-мили Naughty

# 326
Крис, спохуйно, жено! Кротките винаги наваксват с магариите, пък наще магарета и да не се кротнат, няма да доживеем от нерви да се наслаждаваме на магариите.
Вчера така докато тичах в най-големия пек, в продължение на 2 часа и половина, с количката по паветата на най - раздрънканите улици, за да може потомката ми или да се успокои или да получи сътресение, точно това си мислех. Ако продължавам така да стържа ежедневно по изтънената си нервна система, щерката няма да успее да се запознае с мене в съзнателната си възраст.
П. П. Има ли конкурс за най-силно пищящо бебе? Защото тея дни се чувствам сигурен победител!

# 327
Поръчах си лятна количка, вече много ми тежи моята. Бебе седем кила и количка десет.... 
Моята нещо не й харесват пюретата. Не знам дали и половин буркан изяжда. Дала съм морков, тиква и картоф.
 С остатъка от тиквата и моркова, обаче, направих страхотен сладкиш Simple Smile

# 328
Шоши, разсмя ме! Върха си! Много харесвам чувството ти за хумор!  Hug
Cristi, и нашите ще се кротнат.  hahaha  bouquet
Днес си осигурих 40 минути спокойствие, като изключим моментите на наместване на мрежичката за плодове. Мушнах една ябълка вътре и тадааа. Фокус. Сам се занимава без хленчене, пъшкане, мрънкане, а дотогава само хленчеше, че няма с какво да си чеше венците. Надявам се и утре да я отрази и да не е било моментна заигравка с непознат предмет. Joy

Пош, давай рецептата. bouquet

# 329
Ние сме навън и не спря да реве  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт