Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Zoladex и за какво се използва?
Какви са разликите между карбоплатин и цисплатин при лечението на рак на гърдата?
Какво представлява маркерът Ca 15-3 и какви фактори могат да доведат до неговото повишаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Zoladex и за какво се използва?
-
Какви са разликите между карбоплатин и цисплатин при лечението на рак на гърдата?
-
Какво представлява маркерът Ca 15-3 и какви фактори могат да доведат до неговото повишаване?
-
Какво е скенер и какви са потенциалните проблеми с неговата точност?
-
Какво представлява лечението с Нолвадекс и какви са потенциалните дългосрочни ефекти от продължителната употреба?
После се умира или няма данни?
) това ще направят и там. Това което преживявах по време на химиотерапията, щях да го преживея и там, но щеше да ми липсва благия поглед и добрите надеждни думи на проф. Куртева. Може би аз нещо не разбирам, но какво като ми направят генетичния тест? Ако има нещо да се случва то ще се случи. Може ли някой предварително да ми каже - ти ще се разболееш отново или ти няма да се разболееш. Аз не съм наследствено обременена но на, разболях се. За съжаление науката няма все още отговор на много, много въпроси свързани с рака. 
дано мила имаш повече последователи по отношение на годините в които се радваш на живота, на децата и на ввнуците си!
И кое му е по-лесното на хормоналния рак, че не мога да разбера? За съжаление е рак - опасността дебне и трябва да се правят редовни контролни прегледи (веднъж годишно), независимо колко години са минали.