Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Zoladex и за какво се използва?
Какви са разликите между карбоплатин и цисплатин при лечението на рак на гърдата?
Какво представлява маркерът Ca 15-3 и какви фактори могат да доведат до неговото повишаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Zoladex и за какво се използва?
-
Какви са разликите между карбоплатин и цисплатин при лечението на рак на гърдата?
-
Какво представлява маркерът Ca 15-3 и какви фактори могат да доведат до неговото повишаване?
-
Какво е скенер и какви са потенциалните проблеми с неговата точност?
-
Какво представлява лечението с Нолвадекс и какви са потенциалните дългосрочни ефекти от продължителната употреба?
Събирам смелост!
... 

Дай Боже жената да си е жива и здрава още много години, но обективно погледнато това, че 2, 3 или 5 години някой е жив не означава, че е се е разделил с рака. И как по дяволите се разбира, че си оздравял от Рак, бе хора? Ако аз умра на една преклонна възраст от инфаркт и ракът ми никога не се върне, ще се окаже, че съм била в доживотна ремисия и съм умряла от друго. Но преди това никой не може да го каже, никой!!! При РМЖ, например, само с операция и без никакво последващо лечение преживяемостта от 10 години е над 80 %. Предполагам, че има подобни статистики и за Рака на белия дроб, който, както знаем е много видове и не всеки от тях е силно смъртоносен. Така, че подобно твърдение хвърлено във виртуалното пространство нищо не означава, но пък сигналите, които пуска могат да объркат много хора. Самият автор любезно отбелязва, че 90 % от написаното в нета НЕ е е истина. 

/ е необходимо, но не достатъчно услови за "оздравяване" от рак.