Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 834
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Bее, и аз съм при Георгиев. Много си го обичам, по-спокоен доктор не съм виждала. А за кукумицини като мен това е най- важното.
Да,готин е.Аз го избрах защото бебето е с пъпна връв през врата,а знам,че е добър и за да съм спокойна.Пита ме как искам да раждам,казах нормално.УСмихна се и каза...Ами значи нормално ще раждаш Simple Smile.Хареса ми,че не се опита да ме навива за секцио,защото като чета това с връвта е предпоставка в повечето случаи.На 31.03 ме вика на преглед,ама аз може и да родя до тогава,такива усещания имам.Тази сутрин имах разстройство...чудя се ..май наближава!

# 421
Панда Честито синче, Кристал честито и на теб. Да сте живи и здрави много да слушат мъничките и.на вас бързо възстановяване.
Цвети, хранене за пи пет минути на гърда ли? И моята толкова изкарва, но аз се притеснявам че е малко  newsm78 и докато в будна с изцедена кърма я дохранвам,искрено се надявам по нататък да свикне само на кърмене  Praynig
Аз чакам днес да ни изписват, но шушка я хвана жълтеницата сега ще я слагат на лампа. Опитните мами може ли да ме светнат, жълтеницата минава ли за един ден с тази лампа?

# 422
Честито на мамите и новите бебоци.  bouquet
Lily моя бебок за един ден под лампата и беше като нов,но това зависи и колко е изявена жълтеницата предполагам.  newsm78 Дъщерята на моя приятелка я изписаха с жълтеница.  Tired

# 423
  • София
Танче, аз имах предвид, ако са ни изписали дотогава Simple Smile А теб са те държали на течна храна вероятно заради операцията, аз след вагинално раждане с епидурал, веднага можех да си ям Wink Само дето бях забравила да си взема нещо, а родих през нощта, та до сутринта умрях от глад hahaha

Лили, пет минути е абсурдно малко време за хранене на толкова малко бебе. На тази възраст сучат поне по половин час, обикновено и повече. Като сложиш и кратката пауза до следващото - в общи линии денят ти минава само в кърмене Simple Smile Но това е за много кратко, съвсем скоро стават спецове и източват дебита за нула време Wink Ти обаче с това дохранване от шише и само по пет минути на гърда...не знам  Rolling Eyes Говори ли с консултант по кърмене?

Честити нови бебенца в темата Hug

Нас навремето също ни изписаха с жълтеница. Тя си е физиологична, не виждам какво толкова има да й се шашкам. Десетина дни здраво кърмене и всичкият билирубин се изхвърля и без лампи Wink

# 424
Дано да и мине за един ден като на Бейби, ако ще се оправяме вкъщи.
Белинда да говорих с консултант тук в болницата. Тя ми каза че за толкова кратко време два,три дни ( реално аз имам кърма от неделя) не може бебка да се научи да сучи и за това и даваме малко от шише за да си наддава. И като си ида вкъщи на спокпойствие щяла да се научи. А иначе тя седи 15 мин ама реално пет от тях суче останалото време се лигави.

# 425
  • София
Панда Честито синче, Кристал честито и на теб. Да сте живи и здрави много да слушат мъничките и.на вас бързо възстановяване.
Цвети, хранене за пи пет минути на гърда ли? И моята толкова изкарва, но аз се притеснявам че е малко  newsm78 и докато в будна с изцедена кърма я дохранвам,искрено се надявам по нататък да свикне само на кърмене  Praynig
Аз чакам днес да ни изписват, но шушка я хвана жълтеницата сега ще я слагат на лампа. Опитните мами може ли да ме светнат, жълтеницата минава ли за един ден с тази лампа?
И аз се притеснявам , че е малко времето му за ядене, но от 12 снощи до 8 сутринта смених 4 пълни памперса. Чудя се дали не са малко newsm78
Той е с жълтеница и се надявам скоро да му мине, че като заспи и от шише не яде- много се отпуска.

# 426
  • София
Ами аз тогава спирам да давам акъли, явно мисля в неправилна посока Rolling Eyes

Хора, снощи щях да умра от киселини. От пица. Явно доматеният сос ми разказа играта. Направо вече се чудя дали изобщо да не прескачам вечерята, и без това съм слон, няма да ми се отрази зле Mr. Green Ставах през нощта да дъвча талцид, отварях да проветрявам, че ми беше зле, абе ужас!

# 427
belinda ,напълно те разбирам. Аз тази нощ умрях от газове от една тъпа краставица....имах и леки болки ... въобще ми беше кошмарна ...

# 428
Панда и Кристал11  Hug bouquet честити бебоци, да са ви живи и здрави и много да ви радват, а вие бързичко да се оправяте.

Тези киселини и на мен снощи ми разказаха играта заради едни домати. Уж сега ми се е паднало да ям всичко, а не мога Sad
Лили, тази вечер от 17.30 в Селена има лекция за кърменето при тази Мешкова ако мислиш че ще ти е полезна?!? Аз мисля да я посетя.

# 429
Белинда, на теб кога са ти слагали катетър, заради упойката, при нормално раждане ли ?
Аз като ви четох тези дни си направих равносметката, за един подобен проблем, който имам, явно също еот катетъра при първото раждане.
Моите бебета сучеха бързо, не за 5, но да кажем за 10-15 мин. Ама те се раждаха 4 и малко над 4 кг.
Затова и сега се надявам да е поне 3600 бебето, че ми се струва по-лесно гледането Simple Smile.
nnanna, и при мен е така, яденето е пълен кошмар, нищо не ми се яде, а като се насиля да ям после е кошмар от киселини, а понякога и гадене.

# 430
Момичета за киселините, аз и да не съм бременна не се разбирам с пиците и тип доматени сосове, за това спрях да ги ям, карах на зелена салата, с нея по добре.
Белинда как ще спираш да мислиш нали така се намира истината Simple Smile  тя е някъде там по средата.
Нана иди на лекцията аз не съм очарована, от обясненията на нейната ученичка. А и до 17,30 вече се надявам да сме си вкъщи изписани. Доволна съм много, но ми втръсна да съм в тая болница Crossing Arms

# 431
честито на новопоявилите се бебоци и техните мами  Heart Eyes

такова ми е едно пролетно и мързеливо...

# 432
  • София
Белинда, на теб кога са ти слагали катетър, заради упойката, при нормално раждане ли ?
Да, втория път раждах със спинална, както вероятно ще раждам и сега. Понеже тя блокира рефлекса за освобождаване на пикочния мехур, катетърът е задължителен, иначе ще се пръснеш. В този ред на мисли, явно са ми го махнали чак след като упойката ме е пуснала, за да мога да се изпишквам спонтанно, но убий ме - не помня Shocked Явно наистина въобще не съм усетила нито болка, нито дискомфорт, иначе все някакъв спомен щях да имам, мисля...

# 433
Честито на Кристал и от мен! Да са живи и здрави! Звучи като леко раждане  Grinning
Лили, дано ви изпишат днес, вкъщи си е най-добре.

# 434
Да се оплача.Подсякох се вече от тези превръзки. #Cussing out Цялото ми дупе е в пъпки,като бебе се мацам с крем.  #Cussing out
Преди да ме оперират имаше едно друго момиче,което също чакаше своя ред.Тя щеше да е с пълна упойка и и казаха,че катетъра ще и го сложат преди операцията,тя поиска да е след като заспи,но акушерката каза,че само на тези със спинална се слага след упойката.В предродилна бяхме само двете,не знам дали,защото аз бях с избор на екип и преди това казах на ПР на болницата ,при когото попълвах докементите,но е факт,че така процедираха при нас.Като ме оперираха с лапарото след като ми го махнаха катетъра почувствах облекчение.Вечерта като получих контракциите помолих да го махнат,защото си мислих,че болката е от това,но не беше.Нямаше начин ,трябваше пак да ми го сложи без упойки  Grinning,е не усетих,буквално.Така че не се притеснявайте и не си внушавайте.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт