Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
...
Вече ми тежи и ме опъва много, всички ме дразнят - като не съм си вдигала телефона изтръпвали и си мислили, че раждам, а държа да кажа, че не съм била никога от хората, които редовно си дигат телефона.
...

Не си сама. Вече вдигам и вместо "Ало" казвам "Не съм родила още"  Mr. Green
Оп ,и аз съм от вас... Само дето при мен вече чакаме наистина да стане съвсем скоро.
Нямам търпение да  излиза малката гъзла...  Hug baby_neutral

# 406
Момичета верно пролет пукна и се пукнахме да раждаме рано рано  Party няма нищо това да хубави новини да са им честити и кротки бебенцата на трите мами Simple Smile и бързо възстановяване  bouquet

# 407
Здравейте момичета, скоро се присъединих към вас и вече съм мама за трети път. Днес с планово секцио се роди големия ми бузанко, 3600кг и 50 см. Трето момченце за мен, термина ми беше за след седмица 3 април. Успех на всички, които още чакат !

# 408
Честит син, Панда! Да сте живи и здрави, да се гушкате много и ти бързо да се възстановяваш!  Hug

# 409
  • Пловдив
Панда, честито бебче! Здраве и много щастие  Hug
Даянка, и моят термин е съвсем скоро - първите дни на април. Вече всичко е готово и само чакаме моментът, който бебка ще си избере да излезе на яве  Heart Eyes

# 410
Искам да питам за раждалите без екип, мислите ли, че това е имало отражение към отношението към вас в болниците.

Пърпъл, аз съм раждала 2 пъти без избор на екип в държавна софийска болница. Мисля че при нормално раждане няма смисъл от избор на екип, може би евентуално избор на акушерка..... Принципно, дори и да се опитат да се държат по-грубо или троснато, ако се озъбиш или покажеш че няма да търпиш подобно отношение веднага се стъписват и разбират че не са попаднали на точния човек. При мен преди 15 години, приемащата ме акушерка се опита да се заяжда с мен с въпроси от типа "Вие като родите ли щяхте да дойдете?", "Защо идвате да раждате в нашата болница?"....и тем подобни, но като и скръцнах със зъби и то в присъствието на доктор и не посмя повече да каже и гък. Преди 5 години раждах на същото място. Случайно попаднах на същия доктор но с друга акушерка. Целия екип беше много мил - и в предродилна и в родилна а дори и след раждането. Така че твърдя че получих професионално отношение и нужното внимание независимо че не съм плащала за това........а и 2те раждания бяха с леки усложнения - първото за мен, а второто за бебето. Виж, ако се налага секцио, тогава ми се иска да съм в ръцете на доктор на който наистина имам доверие и съм сигурна в способностите му. Да не говорим, че съм чувала всякакви истории - Доволни без избор на екип и разочаровани - със.....Така че всичко е Божа работа и е добре когато свършва добре Simple Smile Дано при всички ни нещата да минат гладко и без усложнения и да гушкаме живи и здрави априлчета Simple Smile

Панда, Честито бебче Simple Smile Много здраве и бързо възстановяване.

# 411
  • Варна
Здравейте момичета, скоро се присъединих към вас и вече съм мама за трети път. Днес с планово секцио се роди големия ми бузанко, 3600кг и 50 см. Трето момченце за мен, термина ми беше за след седмица 3 април. Успех на всички, които още чакат !
Честито,Панда!Да сте живи и здрави! Hug
Виждам,че си от Варна.Би ли споделила в коя болница роди?Аз мисля в АГ да раждам.Предния път бях там и съм доволна.

# 412
Честит син,Пандичка. Да ви е здрав и щастлив bouquet Бързо възстановяване на теб

# 413
Настоящи и кандидат-мами,
Някой пита за АМ- 60мл вода- това за цял ден кърмене ли е?! Защото аз знам, че стомахчетата на бебоците са не по-големи от 6-7мл.

# 414
Благодаря на всички! Да, в АГ съм във Варна за трети път, на 7 етаж. Много съм доволна. Днес секциото ми беше със спинална упойка, предните два пъти нямаше избор и беше пълна. Днес си чух бебето, усетих как го вадят, той напишка доктора  Grinning, а после го видях повит. За първи път толкова скорошен и близък контакт, супер е.

# 415
  • Варна
Благодаря на всички! Да, в АГ съм във Варна за трети път, на 7 етаж. Много съм доволна. Днес секциото ми беше със спинална упойка, предните два пъти нямаше избор и беше пълна. Днес си чух бебето, усетих как го вадят, той напишка доктора  Grinning, а после го видях повит. За първи път толкова скорошен и близък контакт, супер е.
Laughingпишльо!Аз ще съм за сега нормално раждане ,предния път и аз бях на 7 ет. Сега пак там искам.Георгиев съм си избрала.

# 416
Здравейте момичета. Моето бебче се роди вчера следобед. Беше сравнително леко. Изтекоха ми водите към 3, в 4 бях в болницата. Към. 4:30 имах вече контракции с болки. Бях с мъжа ми в една стая с музика и топка за бременни. Страхотно изобретение, премахваше всякаква болка. По едно време ми включиха окситоцин и стана доста болезнено, та се примолих за епидуеална и за секцио и за какво ли не. Накрая ги накарах да спрат окситоцина и пак станах адекватна. Контракциите бяха кратки и на често. В 7 без десет с три напъна се роди малък бебок. Нямам разкъсвания, само дето не мога да спя от вълнение. Ако не бяха ми включили система, щях да мина още по-лесно и с доста поносими болки. Мъжът ми беше с мен и не трепна. Даже гледа с интерес. Мисля, че ме приеха с между 3 и 5 сантиметра разкритие, в зависимост от лекаря, който гледаше. Като цяло мина много по-добре от предното раждане, макар и да беше по-дълго.

# 417
А, мен ако питаш, ако сме родили, по-голям шанс има да си хапнем като хората, че сега стомахът ми не знам къде е, ама не е там, дето си е по принцип Laughing Но ми се ще да си направя празника на децата, да им изпека козунаци, да си боядисаме яйчица...Че ако остане на мъжа ми, ще рисуват сурови яйца с флумастер и ще посрещнат празника с кифла с мармалад...
Белинда не съм много сигурна, че ще можешпда си хапнеш. Мен след епидуралната при операцията ме държаха 4 дена на кисело мляко и бульон Sad

# 418
  • София
Честито на всички родили!  bouquet
Мина и първата ни нощ след изписването  Tired
Нямаше рев, но се храним на час за по 5 минути и после като заспи няма събуждане.Запуши му се носа и не спря да хълца цяла нощ. Надявам се днес да дойде педиатърката, че вчера беше заета.
Пожелавам хубав ден на всички  bouquet

# 419
Bее, и аз съм при Георгиев. Много си го обичам, по-спокоен доктор не съм виждала. А за кукумицини като мен това е най- важното.

Общи условия

Активация на акаунт