Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се третира пъпната херния по време на бременност?
Как се изчисляват седмиците по време на бременността?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се третира пъпната херния по време на бременност?
-
Как се изчисляват седмиците по време на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да избягвате неподходящи храни и напитки и да се консултирате с лекар за персонализирани препоръки за хранене.
-
Какви са препоръчителните дози фолиева киселина за прием по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на лекарства по време на бременност?

Колко рев изревах тогава, но сега съм спокойна.
Както и да е не е толкова важно и без това, разликата е 1 седмица пък те бебета не вървят по часовник
Днес се навивах, че много ще спя, защото цяла седмица на работа дремя, а станах в 6:30 ...
Това е правилното изчисление. 7 са навършени и затова влизаш в 8-ма и до навършване на 8, си в 8 г.с. Не може да си в 7-ма след като 7 вече са навършени. За пола - не всички лекари познават толкова рано, защото още няма оформени полови органи, но някои познават по вътрешните органи - яйчници например. На мен Марков ми каза в 12 г.с. - момиче. Да видим. Около 15-16 г.с. вече се вижда със сигурност по половите органи.
,
. Както сте казали разликата е само една седмица, не е кой знае какво.