Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Jovigirl Успех!!! Hug Вярвам,че всичко ще е наред

# 466
  • Варна
Вече съм в 17 седмица и ме лепна „синдрома на карпалния тунел”.Много е гадно ,почти не мога да изкарам спокойна вечер,освен че ръцете ми изтръпват ,ами и много ме болят.
Няква идея какво да правя?

# 467
Оххх,и аз имам изтръпване на крайниците от няколко седмици.Най вече докато спя,но се случва и през деня.Другата седмица съм на ЖК и ще питам

# 468
 Добро утро!
 На мен няколко пъти полу ми изтръпва крака,т.н. мускулни крампи. Знам,че предписват магнерот, но ще изчакам АГ прегледа.  Не е болезнено. Живи и здрави другата седмица.
 Може да ме линчувате,но заради стреса от изследванията не ги правя. Ще си направя втората и третата ФМ. Ако има някакъв хромозомен,генетичен проблем пак ще си е моето бебче и пак ще си го обичам. Каквото Господ е наредил. През първата Б. и поставянето на ваксини много бях се сдухала. Много са рискови,какви ли не последствия има от тях. Тогава си казах „ Каквото-такова. Борис винаги ще е моя малък бонбон и винаги,независимо от всичко ще го обичам ,докато дишам.”
 Замислете се ,че бебчетата/ децата ни обичат с всичките наши недостатъци. А една майка е благословена да обича рожбите си.
 Страхотен ден.

# 469
Момичета,имам нужда от вашата подкрепа, стискайте ми палци утре всичко да е наред с моята малка бебка. Толкова ми е притеснено ами ако и Балев види нещо?

# 470
Спокойно всичко ще е наред Simple Smile

# 471
Бъди спокойна,всичко ще е наред. Усмихвай се,послушай малко хубава музика,разходи се,срещни се с положителни хора.

# 472
Jovigirl успех днес  Hug
bobobobi85 стискам ти палци  Hug
И да се похвалите с хубави резултати Simple Smile

# 473
Ох дано, благодаря ви.
(Извинявам се за сутрешното мрънкане, ама все едни черни сценарии са ми в главата...) добре,че ви има. bouquet

# 474
Някой чувал ли е за крема "Кокона майка" за избелване на пигментации по лицето, пише че е подходящ за бременни, една позната ми го препоръча...под очите ми излязоха и нямат скриване коректори, фондьотени ужасно е  Cry

# 475
Здравейте,
Успех на bobobobi85 на прегледа. И аз мисля, че всичко ще е наред с бебчето  Hug

aplesito , чела съм, че точно в този период може да се получи тази пигментация на лицето, която се нарича "маска на бременността", получава се защото кожата е много чувствителна от слънчевите лъчи, затова е хубаво да се мажем със слънцезащитен крем винаги, когато излизаме навън. Доколкото знам минава след известно време.

skabiela, какво представлява този синдром? Ти магнезий пиеш ли?

# 476
  • Варна
Изтръпват ти ръцете,почти не ги чувстваш,понякога е болезнено....Магнезия не помага,аз го пия 3*2.
Смята се че след бременността отшумява,на мен за първипът ми се случва,но е доста болезнено ,и не мога да спя вечер.

# 477
Прилича ми на неврологична причина. Знаеш ли какво се сетих, ако мажеш с магнезиево олио дали няма да облекчава малко положението.
Мен пък от вчера ме е стегнала една гадна болка в кръста. Едва съм заспала снощи, днес продължава за жалост.

# 478
  • Варна
Ми тъй де неврологична е причината ,от оточните тъкане се получава притискане на нерв,няма спасени докато не се роди

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 12:49 от skabiela

# 479
И на мен така ми казаха, когато преди седмица ходих на невролог, заради много силна болка от прищипан или притиснат нерв - нищо не можело да се направи по време на бременност, нито силни лекарства, за да спре болката, нито скенер, трябвало да търпя , колкото и да е гадно:shock:. Парацетамол ми каза, че мога да пия 2 по 1 т. и магнезиево олио да мажа.

Общи условия

Активация на акаунт