Септемврийче шава,а на мама коремчето все по-голямо става

• 47 545
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
aplesito, не се притеснявай за резулатите, напълно нормални са за бременна жена. При бременност левкоцитите се повишават малко, така че твоите са ОК. Казвам ти го от личен опит, преди 2 седмици имах подобни стойности и доктора ми каза, че това са напълно нормални резултати.
За хемоглобина - вярно под долната граница ти е, но и за него е нормално в тези срокове на бремеността да се понижи. Някои лекари изписват хапчета за попълване на железния дефицит, според други тези стойности са добре. Сподели с наблюдаващия те лекар, но знай че това са нормални стойности.
Предполагам скоро доста от нас ще се "похвалят" с нисък хемоглобин.

# 541
aplesito, не се притеснявай за резулатите, напълно нормални са за бременна жена. При бременност левкоцитите се повишават малко, така че твоите са ОК. Казвам ти го от личен опит, преди 2 седмици имах подобни стойности и доктора ми каза, че това са напълно нормални резултати.
За хемоглобина - вярно под долната граница ти е, но и за него е нормално в тези срокове на бремеността да се понижи. Някои лекари изписват хапчета за попълване на железния дефицит, според други тези стойности са добре. Сподели с наблюдаващия те лекар, но знай че това са нормални стойности.
Предполагам скоро доста от нас ще се "похвалят" с нисък хемоглобин.
Благодаря ти от сърце за бързия отговор, утре ще ги коментирам и с АГ, но малко се успокойх... bouquet Hug Heart Eyes

# 542
При мен предположение за пола дадоха много рано в 11+5 на ранния БХС.След две седмици док пак каза,че бебо върви на момче,а в петък го потвърди на 100%.

# 543
aplesito  Hug
Всичко ще е наред.
Аз поглеждам от време на време темата на августинките, за да знам какво ни очаква и нас Simple Smile и там вече доста от момичетата се оплакват от нисък хемоглобин.

# 544
Вчера се скарах на някаква туткава лелка от баничарницата, че се бавеше да ми даде баничката

chef #Cussing out

Е до там я докарах с това плюскане.

# 545
surasura, така ме развесели  Laughing
То не е само от глад, а и от хормотите сме по-раздразнителни. Но и аз като огладнея трябва да ям на момента, не издържам и секунда дори.

# 546
mladamama, то и аз чат пат надзъртам в августинките,че може и от тях да се окажа Joy

# 547
Грозда успех на БХС. А за апаратите
Скрит текст:
Права си за изискванията при измерване с електронни апарати, именно това имах предвид, когато питах дали е измерено от доктор. Самите апарати, като всяка техника дават дефект било производствен или поради друг проблем в хода на използването. Такива се случват. За това много често пациентите, които си мерят кръвното в къщи се съветват при получаване на страни резултати (високи или ниски) без физически симптоми да имат едно наум преди да вземат хапче. Що се отнася до апаратите за китка - склони са да дават неточни резултати поради анатомични особености (при възрасни пациенти, при пълнички пациенти, при такива с нарушено периферно кръвоснабдяване и пр.)

И аз надзъртам при августинките и май ще си пусна изследвания за вит. Д и В12 при следващите кръвни тестове  Laughing. Що се отнася до хемоглобина, моят се беше закотвил на долната граница при последните изследвания и сега се опитвам да хапвам повечко телешко, а не ми е любимо  Mr. Green

skailes
значи при теб е повече от ясно - честито момченце  Heart Eyes

# 548
Sun-smile благодаря 😊
Като бяхме в кабинета и док казва момче и аз му викам цял живот бягам от краишници на хляба, за да имам момиче,но съдбата е решила друго 😅
И аз от време на време поглеждам при августинките.Свекито каза че едва ли ще окрякам до септември ☺
Грозда успех 😊

# 549
  • гр. Бургас
Аз почти сигурно ще родя до края на август , понеже термина ми е 09.09. , но ще съм секцио  .... честно казано обаче нямам сили да чета и още една тема . Едва се справям с тази . Добре ,че напоследък не сте хипер активни  Laughing

# 550
Нз дали и аз няма да съм в август моят т. е 01.09 каквото дойде живи и здрави Grinning

# 551
  • моята мила родна страна
Направих Пренатест. Сега започва голямото чакане.
Дано резултатите са добри  Praynig

Грозда, успех на БХС.

# 552
  • Велико Търново
Jovigirl, стискам палци.
Аз много обичам да си похапвам краишници и хоп - момиче ;д
Да ви се оплача, то аз май последните дни само това мога, снощи стъпих на криво и левият ми глезен е зле. Май не е счупен, но по - късно ще разбера. Сега искам не искам ще лежа. Док казва, че не е опасна снкмка на глезен, но изпитвам ужас и се  чудя какво ще стане

# 553
  • Варна
Оточен ли е,стъпваш ли на него?

# 554
  • Велико Търново
Да има отток и стъпвам, но много леко. Доста си боли

Общи условия

Активация на акаунт