Огромни благодарности на всички ви, поздравили ме тук и във фейса. Дано поне една малка част от пожеланията се сбъднат, но най важните здраве и мир за всички ни. И поне тази година успеем да се видим в разширен национален състав

А сега да ви поднеса почерпка за нашия пораснал младеж Томер, който днес започва 18 години!
Да ни е жив, здрав, все така прекрасен , мъдър и да успява във всичко в живота, в учението, навсякъде
Честит 18ти рожден ден и на Нанси, на Тути. Мило момиче, бъди жива, здрава, винаги усмихната , все така дейна и успешна, за радост на всички , които те обичат![/b][/i][/color]
На всички ви пожелавам чудесен пролетен ден.
А да, снощи прочетох един виц и го преведох за вас. Нали чакате избори

Една жена паднала и си счупила крака. Лекарите и наредили да лежи в къщи продължително реме. Тогава тя помолила съпруга си да и купи няколко необходими неща- удобни дрехи за в къщи и нов сутиен. Отишъл съпруга в мол, влязъл в магазин за дамско бельо и се обърнал към една от продавачките:
Искам да купя сутиен за съпругата си.
Няма проблем-отговорила му тя. Какъв вид сутиен търсите?
Как какъв?з знам мярката, но от разновидностни не разбирам?
Погледни наоколо, казала му продавачката. Има огромен брой разновидности по цвят, материал, форма...Само ми кажи какъв вид точно искаш
Извинявай, казал мъжът, бихте ли ми обяснили какви са видовете, и какви са разликите помежду им , за да ми стане по ясно.
Има три основни вида- войник, съдия и политик-отговорила продавачката.
Е сега съвсем се обърках, какви са тези странни видове сутиени.
И продавачката обяснила:
Войник-пази стратегическите точки.
Съдията пази равновесието между страните
Политика надува всичко извън всякакви пропорции.
Всичките вкусотии от снимките от твоите ръци ли са излезнали
Златни ръце! И да пишеш по-често тук, и на мен ми липсваш
и баба Кари