КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето съм по тъмното.
Хармонично, да ти е жива и здрава рожденничката. На колко е, какво работи, има ли деца - ако искаш дай повече подробности.
Здравке, радвай се на госта. Какво по-хубаво от това.
Фло, почивай си утре, много задачи имаше.
За Иван Абаджиев - лека му пръст. Нали казват - за починалите или добро, или нищо. Аз съм на второто - такова е било времето.
Стегнахме чантите, приготвихме багажа и утре сутринта се мятаме на самолета.

# 181
Айша-лек път !
Нагушкай си Анито,а като си дойдеш ще разказваш.

# 182
  • София
Хармонично,честит рожден ден на момичето ти!

Айша,леко пътуване и приятно гостуване!Поздрави на Ани от мен.
 Днес оправих градинката с цветята.Бях се спазарила с жената,която мете улиците да ми помогне,но тя не дойде.Нахлузих един чорап на гипса и си плюх на левачката.Сега имам проблем с коленете,но съм доволна.Утре няма да мога да мръдна,но в понеделник продължавам с тревите.Има един участък само за почистване с гребло,но има друг със сухи стъбла като джунгла.Две лета си е травясвало на воля,но на това ще сложа край.

# 183
  • София
Яжке, пийни си 1 разтворим аспирин преди лягане. Утре ще си мърдаш на воля.

# 184
Джили, честит ти рожден ден!

Кари, честит рожден ден!

Честит рожден ден и на Томер!

Честит рожден ден на Нанси на Тути.

Честит рожден ден на дърщерята на Хармонично!

Хули, само като чета за произшествието ти със змията, настръхвам. Аз сигурно нямаше да крещя, а да онемея от страх!!!

Янче, патентовай рецептата за супата chef

Яжка, и аз като малка съм дрънкала с пробита тенджера по Йеремия.  hahaha

Танита, щом и люлка е имало,  направо завиждам за веселбата!

Айша, спокоен път и весело изкарване. За щастие не споменавам, защото то ти е сигурно!

А на мен пък ми расте мъдрец Confused Третият по ред. Не знам дали ще доживея да ми поникне и четвъртият.

Лека нощ! Да не забравите да бутнете часовниците, но лекичко, да не паднат да се счупят hahaha Joy

# 185
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Да се разпиша преди лягане.  Mr. Green Mr. Green
Излизах вечерта с приятелка и дорде се наговорим и стана утре.  Joy
Всеки ден по телефон хортуваме по 30-40 мин. , но не са достатъчни явно.  Laughing
Утре пак на раздумка и кафепиене.  Mr. Green
Умувах два дни за едни кецове и един панталон и се реших , току що
ги платих и очаквам другата седмица доставката.  Crazy
Трябват ми спортни налъмки за дънки , а същевременно ми хареса и
за по официално и панталона , та се прежалих с 60 еврака.  Blush
Два дена не съм излизала , че дъжд и по'арчих парите на куп.  Joy Joy Joy
Айша , лек полет и поздрави! Хубаво да си изкарате.  Hug
Айде да опъвам и аз патилата. Лекааа!  Hug

# 186

ПРИЯТЕН ДЕН  А АЗ ОТИВАМ В КОМИСИЯ НА ИЗБОРИТЕ!!!

# 187
  • Вила Великула
Фло, може да се каже, че първата част от приключването свърши. Сега има още куп срокове, които трябва да спазя, но вече не е толкова натоварено.
При нас също едва започват да се разпъпват дръвчетата, но се усеща пролетта. Насадиш иглики, малки карамфилчета и в саксии- мушкато. Прекопах и градинката със другите цветя-нарциси, лалета, рози.
Много се уморих, но беше сладка умора. Хванах и малко тен.

# 188
Е днес затишие-всички са на избори-при нас действително голяма активност-дай Боже навсякъде да е така и да станат положителни промени!

# 189
  • София
Привет красавици! Как е настроението? Гласувахте ли вече?
По зимното време станах навреме, по лятното се успах Wink
Действам из КПП-то. Още не съм ходила да гласувам. По обяд ще свърша и тази работа.

ПИПИЛОТА, не знам твоите рози как са презимували, но моите бая са измръзнали. Яко ще ги "подстригвам". Не знам какво е станало с мушкатата ми, които на есен затворих в мазето. Ще видя оцеляли ли са, ако ли не, ще накупя нови. Много ги харесвам.

ДИДИМИТИ, тенкю баба за кафето. Успешен изборен ден. Дано всичко върви по правилата.

ЖАБКЕ, със здраве да си носиш новичките покупки.

ТАНУ, подарявам ти тези котенца ей така, без повод, защото ги обичаш Simple Smile

АЙША, дружките ти пожелаха приятен полет, а аз ти желая меко кацане. Поздрави Ани.

Градско, ЯЖКЕ, ти умора нЕмаш ли? Като трактор Беларус си. Само с левачката колко работа си свършила, а представям си, като включиш и дясната. Бягай работа, че Яжка иде... Wink

ГЪБКЕ, ще се видим все някой ден. Добре, че спести боядисването. ЗАлудо щеше да бъде #Silly

ХУЛИ, да, отиде си най-великият треньор на България за ХХ век, големият Иван Абаджиев! Цял свят говореше за българските щангисти и знаеше, че има на света България! Светла му памет. Flowers Rose Flowers Rose

КАРИ, ами вие гости ли имахте, или торнадо е минало през вас? Представям си сега, докато всичко сложиш на място...

ХАРМОНИЧНО, много харесвам твоето пожелание, да ни е спокойно... Благодаря подобно Heart Eyes

АЛФЕЯ, как я караш, миличка? Вярвам, не скучаеш Wink

БОРЯНЧИЦЕ, днес торбата ми с прегръдки е за теб Hug Hug Hug

Отивам да правя любимия кокосов сладкиш за бабин Убавец. Онзи ден се прибра от зелено училище. Много е доволен.

ШПУНЦИ, ЯНЕ, АРИТКА, МАРИНКА, вашите внучета ходиха ли вече на такива училища? Моето момче беше в Сандански.

Спокоен ден и спокойствие, ( по съвета на Хармонично Simple Smile )

ПП ДИДИМИТИ, след малко отивам newsm10

# 190
  • Кубрат/ Пишурка

Фло, нашето ще е в началото на юни, но вече няма места. Пък и на мен хич не ми се пускаше, че е много далече. Основната база е в Добринище. За 4 дена, като двата са в път. Останалите два дена пак са в път: до Банско и Разлог, до Пловдив....Абе не прилича на по-старите зелени у-ща! То много път, много нещо, а на нашата й става лошо - караме с хапчета дори да Русе. Криско беше ходил на такова у-ще, ама една седмица на едно място с възпитатели, които се занимават с тях през деня. Пък тяхното бетер екскурзия!

# 191
  • тук, на мястото си
Да ви почерпя по един  следобеден чай! Нищо че вече е топло, ей така за релакс!

Удрям една стограмова почивка след като останах без глас  и пак действам.
Ох, Фло, иска ми се малко да поскучая пред кампютруту, амъъъъ няма.  Joy Joy Joy  Сутрин гледам да не го пускам, а вечер като седна пред него заспивам.  #2gunfire
Иначе се разсейвам, работа за целия китайски народ, сеене, садене, копане  знаете го, какво да ви го хваля. У нас се оправих, но на другия двор имам още малко работа.
Ядосвам се, че ми измръзнали всички мушката и сакъзчета, само зокумите са добре.  Събирах от махалата и набучках пак около 15-тина саксии, дано се хванат.
Изпих чая и  да скачам, довечера ако не ми мине котка път ще съм пак тук.  Joy Joy Joy

# 192
  • Кубрат/ Пишурка

Побууут! Новото време ли ви залости някъде Joy

# 193
Вън вали
Айша  пътува
народа се вълнува
 Яне,кой спечели извънредните ви избори?
Принципно  мисля за толерантността,за  населението,за глупостта
Защото всичко зависи от изборите
А заблудените избират апчета и бензин,заедно с роднините на вожда,голем майтап от спецове.И става така като се нагушиш,или като ти  пират бизнеса,правят спънки,та решаваш да ковеш законите.И като ни налазят хиляди  бежанци и са от най-висш интелект,ще живеем по тяхното.
И няма се оправим...

# 194
  • София
Ето съм, приземена благополучно. Беше хубава екскурзия.

Общи условия

Активация на акаунт