КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • тук, на мястото си
Добър ден!
Докато се наканя да пиша то пладне стана. Разхождах се тази сутрин  из интернета и ми попадна това, знам че не е ново и сигурно всички сте го чели, но ми харесва.

Скрит текст:
Животът скрит е в дребните неща
В жест най-обикновен, ала човешки
В любима песен, слушана в нощта
С човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
Която търсиш твоя ден да сгрее
В забравата на смелите мечти,
Когато правиш опит за летене.

В стремежа да запазиш своя дух
Свободен в несвободното ни време
Да не виниш за всичко някой друг
Да не превръщаш обичта във бреме.

Във ручеите топли на кръвта
В сълзите непринудено родени
Най-истински са дребните неща
И те остават спомени след време.

Дамян Дамянов

Слънцето пекна, нищо не ми се прави, а имам много работа и за съжаление  трябва да ставам!

# 406
  • София
Привет дрЪжки.
Колко хубаво ни е написала АЛФЕЯ-"Бъдете щастливи!!! И - предай нататък!" Много ми хареса това. Алфея  Hug
А сега да ви се ожаля, или да ви се похваля... newsm78 В срок от 4 дни на два пъти вдигнах кръвно, ама бая кръвно 190/110. Ей така се облещих Rolling Eyes Общо взето се движа в рамките на нормалното. Мноооого рядко да подскочи до към 160/95, ама чак пък такъв олимпийски скок да направи, не е било. Та вчера отидох при ЛЛ, гледА ме, слушА ме, даде ми едно тесте направления и ме изпрати по живо, по здраво. Предписа ми МИКАРДИС, но кръвното ми беше под 120, та каза да задържа. ЕКГ-нормално. Днес ходих при кардиолог-добър лекар, с име. И той така каза-кръвно на космонавт, ЕКГ младежко. Реши, че са ми дошли в повече умората и стреса. За сега не ми дава хапчета. Чакам си резултатите от лабораторията, да видя как ми е холестерола и т.н. И препоръка за повече почивка, движения на вън ( по рецептата на Хипократ, който е лекувал с въздух, слънце и вода ), повече плодове и зеленчуци.
Та такива ми ти работи. Прочела съм всичко, но няма да коментирам, а по съвета на доктора отивам да полегна.
ХУЛИ, благодаря за музикалния поздрав. Изслушах го с удоволствие, а гледайки природните картини си казвах, че природата е нещо много велико, уникално, могъщо. И много е красива... Стига да имаме акъл да я запазим чиста за идните поколения Simple Smile

# 407
  • София
Аааа, Фло-недей така. Това е знак, че трябва да намалиш темпото, малко от работата и повече от другото ти натоварване.  Naughty

# 408
  • София
    Добър вечер!
  Нищо не уточнявате за срещата.Чакам за час и място,защото от 16.30 съм на физиотерапия и ще искам да направя промяна.Утре трябва да кажа.

# 409
Мили момичета, моля ви, извинете ме за закъснението, но нямах възможност да се включа по-рано.
Много динамично и емоционално беше при мен през отминалите два дни. Дъщеря ми организирала празнуването на рождения ми ден в заведение, поканила роднини и приятели тайно от мен. Изненадата и вълнението ми бяха огромни! Имах и гости с преспиване. Изкарахме си чудесно! Емоциите, които преживях ще ме топлят и усмихват винаги!
Благодаря ви за поздравите и чудесните пожелания, Шпунц, Доби, Гъбка, Кари, Луси,Танита, Фло, Джили, Иха, Яжка, Жабка, Мари, Айша, Хули, Марина, Арита, Грети, Алфея, Янче! Живи и здрави да сте и само хубавини да ви се случват!
Маринка, да сте заедно с твоят съпруг още много, много години и дните ви да минават в хармония, уважение, обич, подкрепа и доброта!
Луси, прекрасната ви внучка да има късмет във всичко, да постигне и най-смелите си мечти! 

Честит празник, доктор Фло!  newsm51 Честит празник, доктор Ивлин!  newsm51 Все така всеотдайно да се грижите за "холивудските усмивки" на пациентите си! Но без претоварване, без бързане - бавно, спокойно и славно! Грижете се и за вашето здраве!

# 410
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ФЛО, ИВЛИН И ДРУГИ ИМАЩИ ПОВОД-БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ-УСМИВКАТА ДА Е ВИНАГИ НА ЛИЦАТА ВИ!!!

# 411
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ!

# 412
Добро утро.
Днес започнах деня малко отзад напред - посвърших туй-онуй,  чак сега съм в кафе-пауза.

Честит празник на две прекрасни дами д-р Фло и д-р Ивлин!
И на двете имам лични причини да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Добротата и подадената ръка в труден момент не се забравя, бъдете живи и здрави!

Яжка, и аз чакам някой да подеме подхвърленото ми предложение за понеделнишна среща, но явно не им е удобно на момичетата .Нищо, когато -тогава.

Хармонично, приятно е да чета, че си изживяла вълнуващи и радостни моменти. Те това ни остава  да ни грее - приятните мигове с отлитналите ни вече далече дечица...

Успешен и спокоен ден на всички ви.
Малко е хладничко сутринта тук у наше село, но ще го преглътнем . Щом избутахме зимата и това ще мине...

Хайде,  ставам.

# 413
Добро утро ! Хубав ден !

Просто така... нека бъде красота

Честит празник, д-р Фло и  д-р Ивлин!  Hug Hug HugЧестит празник на здравните работници!
(Написах стандартното “работници’ и се замислих , че всъщност те са нещо много повече с всеотдайната си хуманна си дейност – с която ни помагат и подкрепят. За съжаление в днешни времена се появиха и много търгаши между тях. Дано по-скоро изчезнат....)

През следващите 2дни има много именници. Тъй като не мога да се включа тогава , а не е добре предварително да се поздравява , ще пожелая на всички весеки и красиви празници Hug Hug Hug

# 414

Добра утро мили приятелки ! Hug

Честит празник на Фло , Иви,Митка и на всички  ,които са в здавеопазването !
Пожелавам здраве, щастие и много професионални успехи !

Мила Фло Hug кротни се малко,хихихи  кой ти го казва , но да знаеш ,че всичко това е от преумора. При мен същото се получи ,но не с кръвното ,а имах други проблеми. Констатирах ,че съм преуморена. Искаме да сме като едно време ,като бяхме млади ,да обръщаме къщите наопаки за един ,два дни. Да , ама не се получава.Искаме навсякъде да огреем ,всичко да ни е наред.
Почти съм към завършване на Великденското чистене. Имам още малко и днес ако е рекъл Бог ,може да приключа. Искам двата празнични дни-Лазаровден и Цветница да си почена ,да почувствам празниците в уютна обстановка.Направих си и Великденската украса.
В понедеделник ,здраве и живот ,мислим да отскочим до село ,да открием сезона ,да изкараме маси ,столове из двора  ,да направя интериора ,че за Великден може да отидем там да си направим Великденският обяд на цветно и зелено ,стига да е хубаво времето.
От вторник нататък трябва да започваме да правим курабийките ,рула , сладки ,козунаци , четвъртък шарените яйца...... Има да творим...... само Бог да ни дава здраве и живот .

Дидимити, Джили , Хармонично, Ихичка , Яжка и всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Хубав ,спорен ден и всички да сте здравички ! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 415
  • София

В ТЕМАТА СИ ИМАМЕ И ДВЕ ЗЪБАРКИ МЛАДИ-ИВЛИН ЗЪБИ ПРАВИ, ФЛОТО ПЪК ГИ ВАДИ. Wink КОЛЕГА, ЧЕСТИТ НИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК. ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЗЪБИ ДА ПРАВИМ. И ДАНО СЪОТНОШЕНИЕТО ИЗЛЕКУВАНИ : ИЗВАДЕНИ ДА Е В ПОЛЗА НА ИЗЛЕКУВАНИТЕ Simple Smile ПОЗДРАВИ И ЗА НАШАТА ДРУЖКА Д-Р ДАЯ.

Благодаря на вас, които ме поздравихте-ХАРМОНИЧНО, ДИДИМИТИ, ЯНКА, ДЖИЛИ, ИХА И ЛУСИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ХАРМОНИЧНО, браво на твоето момиче! Умница!! Знае как да зарадва мама. А представям си на теб какво ти е било. В никакъв случай не ти е било "спокойно", ами весело, празнично и приповдигнато newsm68 newsm44 Радвам се за теб!

МОМИЧЕТА, снощи бяхме с приятели на кръчма, та късно се прибрах и затова не съм писала. По въпроса за срещата. След направена блиц консултация с инициаторката за срещата, с работещите и неработещи момичета-ДЖИЛИ, МАРИНА, АЙША, ЯЖКА, ИХА, МАМСИ, РИМАР, ШПУНЦИ, ЗДРАВКА и ДАЯ( не го вдигат. Телефона де  Wink) се взе следното решение:
СРЕЩА НА 10.04. ПОНЕДЕЛНИК ОТ 17.00 ПРИ КОГО? ПРИ ДЯДОТОООО, НА УЛ. ЛАЙОШ КОШУТ.

Поздрави от Здравка. Вдигна го все пак-телефона де Joy Дая - все още не. Simple Smile

Желая ви хубав ден!

# 416
  • тук, на мястото си
Честит професионален празник на Фло и Ивлин! Живи и здрави да сте , желая ви професионални и лични успехи!

Фло, позапри се малко вече, това тичане по здравни каси, отчети, комисии в един се отразява.  Hug
Лусиии, колко много си права! Като си помисля, че за два - три  дни  оправях цялата къща, а сега се спънах/не буквално/  на един грамаден килим. Разказа ми играта, засега съм само на мазила, но от време на време ми се плаче!  #Cussing out От  много време му се каня да го махам и мисля да пробвам само по ламинат,  дали няма да ми е много голо.  newsm78
Приятен слънчев ден на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 417
Здравейте момичета! Hug
Колега Фло честит празник и на теб!Това не е професия, това си е призвание!Кураж и дръзновение  в името на доволния и здрав пациент.

Благодаря на Хармонично ,дидимити,Янка,Джили, Иха, Луси,Алфея!
Фло намали крачките и работата, повече релакс и хей живот здравей!
На всички които са имали празници бъдете щастливи и дълголетни
За Великден го давам лежерно колкото толкова и аз изкарах един бронхит та 7 дена на антибиотик,с тези цъфтежи и студено време се скопосах но вече съм добре.Пазете се това е най важното.
При нас си е студена гадна хладна пролет няма слънце.
Имайте хубав ден !

Р.Р.Честит празник и д-р Даяbouquetи аз не знаех че е колежка.На малката принцеса  да се възстанови добре и да и подейства планинския въздух.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:19 от Ivllin

# 418
  • София
Пак се включвам Simple Smile
Обади ми се ДАЯ. Много тревоги и грижи е имала с внучката-то антибиотици, то инхалации, то впръсквания на кортизонови капки в нослето, допълнително и проблем с ушичките. Сега вече детето е стабилизирано, но от вчера са на язовир Жребчево, за 10 дни. Налага се смяна на климата. Предадох ѝ вашите поздравления, благодари ви и каза, че сме направили денят ѝ по-хубав.

Пак да напиша за срещата:НА 10.04, ОТ 17.00 СРЕЩА ПРИ ДЯДОТО. ДЯДОТО ЩЕ НИ ЧАКА НА УЛ. ЛАЙОШ КОШУТ. Намира се на около стотина метра от Скобелев ( от Руски паметник, по посока Петте кьошета, в дясно по Лайош Кошут )

За сега по списък:
1. ДЖИЛИ
2. МАРИНА
3. РИМАР
4. ЯЖКА - с внучка
5. МАМСИ - с внук
6. АЙША
7. ИХА
8. ШПУНЦ ?
9. ФЛО

Носете си пролетното настроение и големите усмивки newsm51 newsm47
Само да знаете какво съм ви замислилаааа smile3508

На АЛФЕЯ и ИВЛИН-благодаря за пожеланията Hug Hug

# 419
Фло, честит професионален празник!  newsm51
Да си жива и здрава, да работиш дълги години!  newsm10
Как си мечтая да имам твоята усмивка, достойна за рекламен билборд на зъболечението, на гените, на Божия пръст.....!  newsm47
Весел празник! Наздраве!
cheers

Общи условия

Активация на акаунт