КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Римар, карай без картинки. Нали е важно да си пишем.
Тортата има вкусен вид, добре, че е на монитора. Млясссссс.
Аз днес хубаво се раздвижих - както казваше дядо ми "Ходих в града".
Пред църквата Св. св. Седмочисленици и градинката беше като на предизборен митинг.  Не ми се чакаше сред търгаши с върбички и просяци. Помотах се по магазините и отидох на т.н. Фермерски пазар до Здравкини. Ами то ужас - блъсканица, псевдореклама. Доста от уж автентичните домашни неща си бяха фабрично производство. Не ми хареса, нищо не си купих. После се метнах на авт. 280 и кацнах в Студентски град. Там в църквата даваха върбички, благославяха, опашката минаваше бързо. Накрая минах през любимия Лидл, напазарувах си и се прибрах. Сготвих си телешко варено и здравословни, осевени бисквитки.

# 481
  • София
Преди да си легна и аз да се разпиша. Имам поръчение от Здравка да ви благодаря за поздравите. Тя е в Русе и не може да се логне в темата. Тъй ми рече. А, и най-важното: поздрави за всички прекрасни цветенца с много обич, така поръча.

И хайде, със здраве, пийте по едно вино за края на вечерта и полагайте телата в креватите, че трябва и почивка.  Heart Eyes

Лека нощ!

# 482
  • София
Цветница е ! Да благодаря на тези, които честитиха празника на дъщеричката ми /дето е на 40/.
Да ми е здрава, да се справя с това, което съдбата и е отредила. Но оня, бога си е наредил всичко. 

# 483
  • София
Ехееей, има ли още трезви глави след днешното празнуване?

Още веднаж да благодаря на дружките, използвали всички средства за масова комуникация, за да ме поздравят!  smile3552 phoneuu ruporuuНаправихте Цветницата ми още по цветна, усмихната, весела. И понеже получих толкова много и хубави пожелания с радост раздавам и на вас. Да сте здрави, весели, бодри, късметлийки и паралийки, обичани и обичащи...Обичам ви момичета!  newsm51 Това ви го казвам на абсолютно трезва глава-във ваш'та пъстра китка, аз, шеметната маргаритка ( по Светълчо )

Да напомня за утрешната среща:

УТРЕ, 10 АПРИЛ, ОТ 17.00 СРЕЩА ПРИ ДЯДОТО НА УЛ. ЛАЙОШ КОШУТ 34.

Лека нощ.

# 484
Честит имен ден на всички с имена на цветенца! Честита Цветница - здраве, щастие и много поводи за усмивки! От мобилния - без емотки, но с искрена обич!
Днес не ми е ден.  Не искам подобен на него никога и никому!
Заформяте поредната среща - неосъществима за мен, но пък внучките са вкъщи. А това е най-най-най!
Фло, цветенце, специално за теб, цялата ми обич!
Народът е разходен,нахранех,изкъпан,почетен и нагушкан да заспи след две приказки.Аз се заредих с нужните илачи и лягам да дойда на себе си...Много кофти ми приключи денят...
Лека нощ!

# 485
Честит рожден ден на порасналата лазарка Елинка!

Честит рожден ден на Иван!

Честит имен ден на всички, всички цветенца, храстчета и дървенца! Да са живи, здрави и късметлии, а покрай тях и ние - техните близки и приятели!

Гуш и лека нощ!

# 486
Добро следпразнично утро.
Вчера в тарапаната един рожденик съм пропуснала...
Всичко най-добро за момчето на Римар.
Честит рожден ден на патерица!

food010 food010 food010 Докато Янчето се наспи, че май е във ваканция...

Скрит текст:
Адашке, добре, че напомни часа на срещата за такива шматароци като мен....
Гласих си излизанията да ми се засекат и като нищо щях да ,,цъфна'' в 15.00 часа.

И с този Дядо - ММ при всяко споменаване пита кой е...
А уж не сме ревниви...

# 487
  • София
Добро утро, красавици!
Днес пък аз ще почерпя, защото след Римарчето, преди 38 години станах мама за втори път. Синът ни дойде на бял свят. Да ни е жив и здрав, да има късмет и успехи, да е все така мил и грижовен. Понякога така "сериозно" се шегува, че аз не мога да разбера, че е шега, а после ми се смеят Simple Smile
На този ден преди 38 години излетя в Космоса Георги Иванов, заедно с Николай Рукавишников. България се нареди в семейството на космическите държави
Желая ви хубав ден!

# 488
  • София
Фло, да ти е честит рожденика!

# 489
  • София
Честито  bouquet
Да е здрав и много щастлив!

# 490
Добро утро в началото на Великата седмица ! Много спорна и успешна да ви бъде !

Със закъснение : Честити именни дни на всички китчици и цветенца ! Бъдете живи и здрави обичани и щастливи !

Честит рожден ден на Елина ! Да бъде много щастлива , с пълни шепи да взима успехите в живота !

Честит рожден ден на обичните синове на мама Римар и на Алфея! Много здраве, щастие , успехи и любов

Честит рожден ден и на наследника на мама д-р Фло ! Да е жив , здрав , все така успешен и Достоен българин !

# 491
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен!

ФЛО, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИК! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО Е ЗАЛОГ ЗА РАДОСТ, РАДОСТТА Е ПЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО, А ЩАСТИЕТО Е ТОВА, КОЕТО МУ ПОЖЕЛАВАМ!

Аз днес съм малко пантелей-пътник. Ще ходим до Исперих да занеса там едно удостоверение за наследници, че дивидентите все още са на майка на името. Братовчед ми ги е взел, но за последно му ги дават. То чудо пари, ама все файда. Миналата година бяха 210, тази - 130, не се знае догодина колко ще са, ама кой ти ги дава! Все запълват по някоя дупка! Ще отида да видя и леля си, че вече е на 93 - знае ли човек. Ще се видя и с приятелка. Ще ни вози ЛА на брат ми, та поне ще разполагаме с времето си.

# 492
Добро утрооо!
Пия си кафето с вас.

Честит рожденик на Фло!
Да е здрав и много обичан!

Ставам да действам.
Слънчев и приятен ден!
Да ви е сладка приказката софийски дами! Hug

# 493
Да побутна темата, че денят е много омиротворен и спокоен! Явно в резултат от умора след изминалите празници!
Попрочетох ви, докато реанимирах днес. Внучките са при другите баба и дядо, очаквам ги след вечеря. Тъкмо цял ден се съвземах, че и времето съвсем ме сбърка.
Макар и със закъснение, честитя рождения ден на черешката Елина! Да е жива и здрава, успешна във всичко, с което се захване, да расте щастлива и да получава много обич !
На синовете  на Римар и Алфея - здраве, просперитет, обич и благополучие!
Живот и здраве, успехи и много поводи за радост и гордост за зетя на Хули! И на дъщеря й- много сили, здраве, за да  получава и дарява обич  и да бъде все такава прекрасна и всеотдайна майчица!
На прекрасната ни дружка FLO - честит да е рожденикът ти, да е жив и здрав, късметлия и паралия, да постига с лекота успехи с това, което му е призвание!
Ако се посъвзема още малко, утре мислим да отидем с децата до Троянския манастир, да спрем в Орешака и да ги измъкнем от градска обстановка. Дребосъчето  си пожела да стъпи на моста, на който Осман паша е пленен. И да положи цвете на паметника. Ще уважим желанието й, както това да положи цвете  пред паметника на Васил Левски, което направи вчера. Детето е настроено на патриотична вълна. Вероятно в градината имат и такива уроци.
Свършвам. Ще се отпусна за малко, докато децата се върнат вкъщи.
Имаше ли среща днес? Как мина? Ще има ли споделяне?
Лека и спокойна вечер Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 494
  • София

Имаше ли среща днес? Как мина? Ще има ли споделяне?

Йееееееееее   Супер беше  и много зареждащо. Имахме си изненади, внучета и каквото си поискате. Благодарности специално на организаторката - милата ни Фло.  bouquet bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт