КГБ = Клуб на Готините Баби - 177.

• 73 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Янке, да е жива и здрава Галена! Да е много щастлива с мъжете в къщи и да се разбирате двете.  bouquet
КАГ, честит рожден ден на внука! Пожелавам му много шестици и весели игри.  ura  Party Time е
Мари, приемам поканата за диета. Цял ден - няма проблеми, но като се прибера и мога да изям и хладилника. За започващите от утре 13.00 започва лунната диета - 24.3- ч. Мисля да я карам на айрян и вода. Ама дали ще успея е друг въпрос.
Иха,  подобна случка, но истинска  като от вица ми е  разказвала майка ми за жени на висша номенклатура. При старата система  повечето служителки им се слагаха. Пък имаше шефчета, които не отказваха - нали ще обидят простолюдието.  Та 2  жени на членове на секретариата на ЦК на БКП се скарали за нещо си. От тогава при всяко рандеву се надцакват - с вили, покупки от Некерман, деца в чужбина. Накрая едната избесняла след сутрешния портокалов сок с водка и се изцепила - ама любовницата на моя е кукличка. Пък вашата - груба и грозна.  hahaha Втората гузно замълчала и от тогава не посещавала сбирките.

# 646
  • София
Честито на всички празнуващи  newsm51
Аз се напразнувах, наях, напих  newsm45
Нямам навик да преяждам и препивам, ама този път се изтървах  Joy Joy Joy
И сега ми се яде боб, лапад, коприва и такива разни . Демек от утре съм на диета newsm78

# 647
Приятелки, благодаря за поздравите към моя внук!

Мари, навита съм. Давай диетата!
 Утре лунната ще я правя на вода и може малко краставица.

# 648
Мили момичета,
честити рождени дни на рождениците на Янчето и КАГ!!!
Да са живи и здрави,
много да ви радват и да се сбъдват мечтите им -
 и на тях, и на вас
и на всички рожденици,
които съм пропуснала!!!
[/color]

# 649
КАГ  Hug честит рожден ден на вашето внуче !
Да  е здрав ,щастлив ,умен ,разумен с много верни приятели !

Днес излизахме с ММ ,купувахме  разни материали ,че ММ иска да  оправя покрива на село.ще чакаме удобно време , майсторите са пазарени.
Прибрахме се ,пихме по едно кафе и реших да позабърша малко.
Подготвих си нещата да утре и съм решила да си подновя фитнеса ,че един месец прекъснах.
Много зареждащо ми действа.

Приятна и спокойна нощ ! Hug Hug Hug

# 650
  • Кубрат/ Пишурка

Ох, днес ми се обадиха, че утре ще дойдат докторите от ТЕЛКа! Чак не мога да повярвам, че така бързо се случва! Значи в четвъртък мога да му пусна чревните изследвания. Те за два дена са готови и другата седмица....здравей Цар Калоян! Малеее, не може да бъде!

# 651
  • София
Не бързай да се радваш Яничка... да не ти мине котка път. Нали ги знаеш здравните институции. Като циганската игра са - тука има, тука нема. Я дошли, я не.
На никой и на нищо не вярвам вече.

# 652
  • София
Янке, дано стане бързо и лесно.
Доколкото си спомням, но то беше преди 12 -13 г. след като мине посещението отТЕЛК се чака известно време за решение.
Но нали голям град, много пациенти. Дано при вас е по-бързо.

# 653
  • София

Добра вечер и от мен!

Да намина да поздравя рождениците.

Янче, да е здрава и много обичана красивата Галена!

Грети, внукът ти да расте здраво и късметливо момче, да е отличен ученик и да има добри приятели!

Лека нощ, милимоички!

# 654
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден на Галена!
 Да е жива,  здрава,  щастлива и много  обичана!

Честит рожден ден на внука на КАГ!
Да е жив и здрав, весел, щастлив и игрив!

За мама Янчи и баба Грети

Хайде казвайте диетата, този път и аз съм диетична. hahaha

# 655
Янушка, да ти е жива и здрава рожденичката!  newsm51
Да е все така лъчезарна, много успехи, много любов и много късмет! 
newsm10

newsm59 bdbaloni Flowers Four Leaf Clover Two Hearts lalalala

КАГ, да ти е жив и здрав рожденика! newsm51
Да е умерено палав, да е отличен ученик и много да ви радва!
newsm10

newsm59 bigdance2 bdbaloni hbday  football Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

# 656
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро!
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА , ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ ЩЕРКАТА! ДАНО СЕ СБЪДНАТ!
Сервирам и кафето:

Айша, аз няма да чакам решението - когато го пратят ще го занеса в дома. Поне така ми казаха от там. Въпросът е да мине ТЕЛКа, че да направим чревните изследвания  за трети път #2gunfire. Казаха без такива изследвания не приемат. Но те стават за два дена.  Да се надявам, че този път ще стане работата!

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 07:34 от Янче-то

# 657
Здравейте!Да честитя на рождениците ни-от здраве да не се отърват и само късмет да имат.Снощи се теглих-300 гр отгоре-нищо работа ама си ми тежи-доста хора посрещнах, много стъпала изкачих-но .... здраве да е.Приятен ден на всички! Благодаря за кафето Янче и дано другата седмица да сте си сами с Анжи.

# 658
  • Кубрат/ Пишурка

Побууут!
Днес дойде докторката от ТЕЛКа, след 25 май да отида за решението! Искаше да му го пусне пожизнено, но няма навършени години и нямало да го одобрят! Ще бъде за 3 години, пък живот и здраве - тогава пак!

# 659
  • София
Янке, дано бързо се уредят нещата.
У нас нещо настроението е минорно.
Ани ще си идва 30.04 - 10.05, до тук добре, радваме се и се подготвяме.
Днес от Топлофикация ме сюрпризираха, че в този период няма да има топла вода.
Ако и кажа може и да не се качи на самолета. Та събирам лични мнения за проточните бойлери за баня. Цената няма значение, но искам да е сигурна машинката, да не ни тресне ток То и да се монтира за 1 седмица без да се кърти банята трябва. Не бих издържала втори ремонт на банята.
Иначе - сряда е и блажа от петрола засега.

Общи условия

Активация на акаунт