Новите ни козметични похождения - 78

• 164 864
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аленка, кое е червилото?  bouquet На ЕЛ ми прилича от серията Envy...

Да Simple Smile Estee Lauder Rebellious Rose (420) Pure Color Envy Sculpting Lipstick
Моля те, като го поносиш да споделиш как го чувстваш!Имам същото червило от 3 месеца, купих го с голямо желание и за да разнообразя, защото имам и друго от същата серия 440 и го нося нон-стоп.Това, обаче с нанасянето започва да ми щипе на устните и отделно си мисля, че ги изсушава, което пък ме кара рядко да посягам към него, а цвета му е хубав, особено за пролетта.

# 76
  • Велико Търново
Аз имам точно това, което си е купила Алена, не предполагах, че е същия номер Wink почти на свършване ми е , и нямам никакви оплаквания - нито щипе, нито пресушава Thinking Имам и още две червила от серията, с нито едно нямам проблеми.

# 77
  • София
Аз имам точно това, което си е купила Алена, не предполагах, че е същия номер Wink почти на свършване ми е , и нямам никакви оплаквания - нито щипе, нито пресушава Thinking Имам и още две червила от серията, с нито едно нямам проблеми.

Аз просто споделям личните си усещания за точно този номер червило от серията.С база за устни ли го ползваш или не?

# 78
  • София
Пролетно тези дни от мен

няма алуминиеви соли и надали защитава много, но пък засега е ок

чудесен за горещите дни и много добре матира кожата

# 79

Много съм доволна, прави устните много меки и гладки.

# 80
  • някъде под слънцето...

# 81
# 82
# 83
babyeyes,откъде купуваш Paul Mitchell?Аз много ги харесвам,но не ги намирам вече в бг сайтовете Thinking

# 84
babyeyes,откъде купуваш Paul Mitchell?Аз много ги харесвам,но не ги намирам вече в бг сайтовете Thinking
Поръчах от HQhair.com, защото е пъти по-евтино от това, което видях по бг сайтовете и салоните. Двата продукта излязоха 38 лв. Дойде пратката за 10 работни дни. За първи път ще ползвам марката, имам големи надежди.  Heart Eyes

# 85
# 86
Много готина опаковка!  Heart Eyes от къде е ружа? Peace

# 87
Елитис

# 88

и още три лака на Перфект ама не намирам снимки. Единия от тях е този

първия и втория

# 89
  • Велико Търново
veka, без база ползвам червилото Wink да не е старо...особен мирис има ли?
И за да не е спам...
да не остана по-назад Wink нещо обаче не мога да го нанасям омбре, сливат ми се цветовете...

Общи условия

Активация на акаунт