Любители на кучета - 71

• 67 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
змия, тя и некъпана пак ще е прекрасна  Heart Eyes Каквото не е в линия на снимката, ще го оправим после с програма Wink
жгмъц, баба Бианка да се приготви за голямо мачкане и гушкане  Heart Eyes И, разбира се, за снимки  Hug

# 256
Е,как ме ядоса изпълнението с колата из нивите....Сестра ми разправя нейна подобна случка зимата на Витоша с хъскито Sad по случайност не е сгазено кучето.
Изроди!

Спрея за уши не го купих в крайна сметка,ще търся другия в реални магазини!

# 257
  • София
И Лили и Балу са кандидати за снимки Simple Smile Нали нямам техника сега и .... стоят неснимани, горките Laughing

# 258
  • Euskal Herria
Аз пък ще чакам да показвате фотосесиите, когато са готови. Страхо е страхотен!

Миналата година мъжът ми имаше подобна случка. Само че той беше шофьорът. Прибирайки се на обяд, търсел място да паркира и  съвсем-съвсем бавно е вървяла колата. Паркоместата са ограничени, затова се кара бавно, за да не се пропусне свободно място. И точно пред нас пред него е изскочило малко куче. Той веднага е спрял, кучето просто се е отъркало в бронята и избягало. Стопаните му моментално са се появили и предявили претенции - да плати за операция на кучето, че е пострадало.  Мъжът ми обаче настоял и извикал полиция. Е, констатацията в протокола беше, че той няма вина. В случая кучето е било малко, на няколко месеца и са го пуснали свободно  да тича. А улиците са оживени.  И досега това куче не знае що е повод, търчи из улицата, колко пъти пак така е изскачало пред колите.

Sivi, да кажеш когато има някакво развитие. А Макс много ли е стреснат?

# 259
  • Бургас
Много съм изтървала ще чета после, аз се завърнах от странство вече, за този сезон край на почивките за мен  Mr. Green
Стич заедно с децата беше при майка ми, нещо не се спогажда с нея напоследък, пази децата от нея, не й давал да влиза в стаята като спят, не й давал да ги прегръща и т.н. А не е като да не съм го оставяла там и друг път, какво му стана сега не знам  Rolling Eyes Ще търся решение на проблема явно, защото аз обичам да пътувам а не навсякъде мога да го взимам с нас  Laughing

# 260
Тревожно ми е, мъжът ми се обади да ме уведоми, че кучето изровило пръст в градината и лежи там, а преди месец като имаше температура пак правеше така. И носът му бил топъл Cry Иначе беше весел тази сутрин.

# 261
На каква възраст е? Какво му беше предишния път?
Дано се оправи по-скоро ,стискаме лапи .

# 262
На 8 години е, хъски, предишният път беше пипнал нещо от ухапване от кърлеж, но сега е с каишка. Нямам търпение да се прибера и да го видя как е, още повече сме в малък град без ветеринарна клиника.

# 263
Тъкмо коментирахме с ветеринаря,че ухапването от кърлежи може ( след време)  да доведе до много и различни симптоми/болести ,без да разберем пряката връзка .Епилептични прояви,например.

Хванати навреме,се лекуват.

Има тестове ,с които се установява,но не знам дали обхваща и пресни инфекции.

# 264
  • София
Тъкмо коментирахме с ветеринаря,че ухапването от кърлежи може ( след време)  да доведе до много и различни симптоми/болести ,без да разберем пряката връзка .Епилептични прояви,например.

Хванати навреме,се лекуват.

Има тестове ,с които се установява,но не знам дали обхваща и пресни инфекции.

Около 40-50 дни след всяко ухапване от кърлеж правя тестове за разни болести.

# 265
За един вид комбинирани тестове говорихме и ( ако не се лъжа) месеци след опаразитяването се хващат чак,ако е пренесена инфекция. Не обърнах внимание какви,тъй като нашия сефте лепна един кърлеж онзи ден.

# 266
  • София
Аз съм бясна на тоя Адвантикс. Един кърлеж пред ухото на Лили, един на гърдите й, м/у предните лапи... Писна ми! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 267
Нашият е с каишка, и то не от най-скъпите /около 30лв/ и съм много доволна, миналата година след адвантикса постоянно беше накичен с медали /угоени кърлежи/, като сложихме каишката никакви проблеми. Но тази година позакъснях със слагането и - в началото на март я сложихме, а явно вече е имало кърлежи.

# 268
Да покажа моите две девойки, малката, вече цели 1390 грама и точно на 3 месеца:

и голямата, снимала съм в един парк в компания

# 269
Прекрасни са! Момичета, как се справяте с кърлежите? Снощи като се прибрахме от разходка го бяха налазил 4-5 по лапите, които заради каишката му щяха да паднат на тревата в двора. Мисля да купя от тези ампули, които се разреждат с вода, да напръскам градината и да си пръскаме лапите и обувките преди излизане.

Общи условия

Активация на акаунт