Любители на кучета - 71

• 67 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Прекрасни са лабрадорите Heart Eyes. Девер ми е полицай и има развъдник за лабрадори, много умни и интелигентни животни, но за съжаление, за мен - твърде големи. Нямам потенциал да се справя с голямо куче, мисля обаче един ден, когато мнооооого остарея Crazy Flutter, и се установя половин година тук, половин -там, да си взема швейцарска овчарка , лабрадор или голдън. Е, и едно мъниче ще си имам, че без тях не мога  Laughing

моля, за недоразбралите като мен - значи първо пръскам с водка с ванилия, после мажа с кокосово масло newsm78, така ли Rolling Eyes
----
пс. моята Шарлота мислех да е Гея. Ама като се замислих как викам по нея  - Гейче newsm78, и се отказах. Така стана Натали-Шарлот, но и викаме Лотхен Crazy

# 391
Аз не виждам хъскито как ще намажа с масло  Thinking Пък и сигурно ще се ближе постоянно.

# 392
моля, за недоразбралите като мен - значи първо пръскам с водка с ванилия, после мажа с кокосово масло newsm78, така ли Rolling Eyes
----

Като рецепта за сладкиш  Heart Eyes

# 393
  • Русе
Няма го вече Фурминатор-а в офертите Sad

# 394
Ая мажеш на твоите ръце кокосовото масло и после минаваш по козината на кучето.
И по повод кокосовото масло открих есна статия току що: http://www.zdravei.org/coconut-oil-polzi/
Като конкретно за насекомите пише следното: препарат срещу насекоми – върху откритите части на кожата нанесете смес от кокосово масло и висококачествено етерично масло, която има репелентно действие. Ефективни етерични масла са тези от мента, маточина, розмарин, масло от чаено дърво или чисто ванилово олио.

# 395
Откраднах си я от темата "Покажи ми красота", много мила картинка! Heart Eyes Peace

# 396
  • DE
Аз минах преди малко покрай Кауфланд и се бутнах вътре специално за кокосово масло.
Взех малко бурканче за проба само.
Намазах си едната ръка и онова ми като почна едно лизане-чак очите и се извъртяха от екстаз:)
Утре ще я консервирам леко преди разходка-тя като е навън се концентрира към други миризми и се надявам да навикне

Гледките деца и куче винаги са ме умилявали
Тук им вземат домашни животни за да навикнат да поемат отговорност децата от малки.
Много често срешам куче и дете на разходка

Скрит текст:
В нашата градска група във фейса четох снощи, че някакъв тъпунгер от едно село наблизо отрязал предните лапички на 3 бебета котенца, завил в найлонова торба и оставил до сметище в гората. Жена с куче ги намира, но в клиниката са ги приспали веднага. Колко ли мозък има този жалка гад в главата си

# 397
Уффф, стомахът ми се сви направо, и тук има такива изроди, преди години онова кученце Мила, после в кофа за смет бяха намерили точно новородено с отрязани и четирите лапки. Бяха опитали да го спасят, но не се получи. И кой знае колко още неизвестни случаи има такива. Да им се връща тъпкано, както се пожелава, на изродите.

# 398
  • Sofia
Никога няма да мога да проумея как има такива хора....... Cry Cry Cry

Имам въпрос. Даже не знам как да опиша какви ги върши Страхо на разходките от около половин месец  newsm78 Държи се, като побъркан. Непрестанно се тегли, като магаре, ако види в далечината друго куче, започва да скимти и вие направо и да се дърпа към него, ако другото куче го подмине (9 от 10 случая, горкият ми той), започва да плаче, все едно го бие някой  Shocked Shocked Освен, че ми е жал за него много, му се и ядосвам, ужасно ме излага  hahaha Това започна откакто се разгониха женските кучета, преди това си беше един кротушан... Нормално ли е това и ще спре ли по някое време? Simple Smile

# 399
  • София
Кокосовото масло става течно при температура над 25 градуса. Миналото лято мажех тялото си с маслото и даже не видях как кифлата го беше нападнала и си пиеше като вода. Едвам ѝ го взех. Mr. Green

# 400

cutesmallcat, заради женски разгонени и Рекс цвили като........не знам какво, та го тупвам по главата някой път. Голям мъж, пък цвили, аз само му викам тихичко "утрепах тЪ, ако зацвилиш" Simple Smile, и на мен понякога ми става неудобно, като минават хора покрай нас. Дори вкъщи няколко пъти вие заради разгонени, на 5 етаж живеем и пак ги усеща, като минават покрай блока. Изшътквам му и млъква. Това са ми едни от най-трудните периоди с него, разходките са ми кошмарни направо. Има една улична приятелка, като се разгони, по нея тръгват глутници от кучета. Види ли ни, тя хуква към нас, Рекс и той тегли към нея, ония след нея лаят, Рекс налита на бой,  лудница, как го удържам и аз не знам. Иначе по друго време се държи прилично, тихо, мирно си върви, без ексцесии. Та, ако това е причината поради която Страхо скимуца/плаче, ще му мине. Peace

# 401
  • София
една кастрация ще реши проблема.

# 402
  • Sofia

Батко му (сина ми) прочита това зад гърба ми и "Оооо, нееее! Клети, Страхиле!"  Joy Joy hahaha

labrex, май е от женските, поне се надявам да е,че иначе болезнено социален ще дойде  Mr. Green Mr. Green

# 403
  • София

Батко му (сина ми) прочита това зад гърба ми и "Оооо, нееее! Клети, Страхиле!"  Joy Joy hahaha

labrex, май е от женските, поне се надявам да е,че иначе болезнено социален ще дойде  Mr. Green Mr. Green

Баткото ще е пощаден Wink

Joy Joy Joy

# 404
  • Варна
Имам въпрос. Даже не знам как да опиша какви ги върши Страхо на разходките от около половин месец  newsm78 Държи се, като побъркан. Непрестанно се тегли, като магаре, ако види в далечината друго куче, започва да скимти и вие направо и да се дърпа към него, ако другото куче го подмине (9 от 10 случая, горкият ми той), започва да плаче, все едно го бие някой  Shocked Shocked Освен, че ми е жал за него много, му се и ядосвам, ужасно ме излага  hahaha Това започна откакто се разгониха женските кучета, преди това си беше един кротушан... Нормално ли е това и ще спре ли по някое време? Simple Smile
Едно към едно е и Дара, само дето е женска и разгонена. Един човек вчера тук казал, че е точно заради разгонването. Надявам се скоро да приключи, не стига че излизаме само рано сутрин и късно вечер, че да няма много кучета, ами и като срещнем, се мята като луда..

Общи условия

Активация на акаунт