Математически турнири - 43

• 103 163
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!Като чета темата оставам с впечатление, че тази година ЕК се провежда с двама различни организатори. Това какво означава за децата - две отделни класации ли ще има.
Тези деца които не са попълвали бланки как ще бъдат класирани - с имената си или под някакъв номер.
Нищо чудно това да е последното кенгуру за България.
В нашето училище имаше съвсем малко деца. На фона на наплива от предишни състезания в т.ч. ЕК през предходните години осезаема разлика

# 61
  • София
Според моя син не всички задачи от темата 5-6 клас съвпадат с руските в нета

# 62
Много ме учудва това с липсата на бланки. Мислех, че изискванията са еднакви за всички.
НА МБГ си излязохме с бланка с отговори, не съм имала и идея да в предавам на друго дете, нито да искам предварително. Много се улеснихме, обаче, при публикуване на задачите и отговорите, да установим бързичко коя ни е сгрешената задача.
Между другото с тези квоти и проценти за финала, действително не е ясно, как ще се селектират децата от ДАНИС: като едно училище ли, или по друг критерий, на базата на индивидуалните резултати.

# 63
В стая 104 на 112 (4 клас) не са им разрешавали никакви чернови. Някъде другаде такова странно решение?

# 64
Да,в 17то,41стая също не са дали чернови.

# 65
Много подло е това с изтичането на информация.

# 66
Аз да попитам, запознатите от миналите години...кога горе долу излизат резултатите от ЕК?

# 67
Аз съм безмълвна за изнесените задачи Confused
За трети клас може ли някой да каже какви отговори сте получили на последните две задачи?

# 68
На излизане от СМГ днес, след състезанието, видях една майка да си показва телефона на дъщеря си - малко дете, може би 2-3 клас и то каза " да, и тази задача я имаше и онази с ... също я имаше". Явно са ги преглеждали предварително.
А какъв е смисълът да учиш детето да мами и реално да има фалшиво усещане, че много знае. Резултата преди всичко.

# 69
Да това е пълен ужас... и после се тупат в гърдите с резултати.На мен ми е интересно, защо не дават шанс на децата си...

# 70
може ли темите за 2ри и 9ти клас на руското кенгуру

# 71
  • София
На излизане от СМГ днес, след състезанието, видях една майка да си показва телефона на дъщеря си - малко дете, може би 2-3 клас и то каза " да, и тази задача я имаше и онази с ... също я имаше". Явно са ги преглеждали предварително.
А какъв е смисълът да учиш детето да мами и реално да има фалшиво усещане, че много знае. Резултата преди всичко.
Защо да е явно че са ги преглеждали предварително?
И аз СЛЕД състезанието ги показах на моя син и той също каза "да, тази я имаше, да, тази също я имаше, тази май беше с други цифри...."
Добре де, толкова ли не можете да прегледате предните страници и да ги видите?

Аз да попитам, запознатите от миналите години...кога горе долу излизат резултатите от ЕК?
След средата на април, ако не се лъжа.

# 72
Защо да е явно че са ги преглеждали предварително?
И аз СЛЕД състезанието ги показах на моя син и той също каза "да, тази я имаше, да, тази също я имаше, тази май беше с други цифри...."
Добре де, толкова ли не можете да прегледате предните страници и да ги видите?

Реших, че са вече преглеждани заради отговорът на детето - тази я имаше, посочвайки я на телефона и после добави и онази с (еди какво си) също я имаше, обясняваше на майка си коя точно задача, която не е на телефона за да покаже.

# 73
mmmmm, такъв отговор би дали и дете, на което току що е показан телефон със задачите. Дете, от който и да е клас може да спечели нечестно единствено временна награда. Още на следващото състезание, би било много разочаровано защото няма да се справи толкова "блестящо".

Така или иначе, недопустимо е това, което се случва, особено за 4клас, където ЕК е важно.

# 74
Може ли някой, който има теми от ЕК за 2-ри клас да ми изпрати на лични. Преди състезанието не съм търсила, но след като мина - да видим с  детето как се е справило.

Общи условия

Активация на акаунт