Математически турнири - 43

• 102 769
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ЕК качиха някакви непълни резултати, който ще се допълват с времето.

# 676
http://www.bulgarian-kangaroo.eu/

Ужас. Можеха поне някаква система, подобна на тази за резултатите от НВО и ДЗИ да използват. Въвеждаш си кода и ти показва резултата.

# 677
Потресаващо, наистина! Станах леко разногледа.
Има повтарящи се номера, но поне резултатите съвпадат (където ги мернах).

# 678
Четвърти клас няма, нали?

# 679
Четвърти клас няма, нали?
За 4ти клас следете сайта на РУО.

# 680
Предполагам, че "FILE 1" е за първи клас,  "FILE 2" - за втори и т.н.... Ако е така - нас ни няма все още. Безумна история... Освен това има много дублирани на номера.

# 681
  • София
Единственото хубаво е, че поне работи търсачката. CTRL + F Иначе би било непосилно да се намери някой след като качат всички резултати.
Щом липсва файл 4, значи е по класове.

# 682
http://www.bulgarian-kangaroo.eu/

Ужас. Можеха поне някаква система, подобна на тази за резултатите от НВО и ДЗИ да използват. Въвеждаш си кода и ти показва резултата.
Или поне файловете да са с подредени номера (не вътре във всеки файл, а един след друг...) Хем станах разногледа, хем не намерих номера на детето си... да не говорим, че ни го дадоха муналата седмица (съхранявали ги в пликчета в кладната стая  Confused ) и освен това името й не е с нейния почерк...

# 683
По класове е, но като гледам не са качени от всички градове..
Синът ми е бил с 1 клас в една стая.
Намирам номера във Файл1 близки до неговия - значи първокласниците са ги проверили..
Но файла за 5 клас - няма изобщо подобни номера. Значи не са ги проверили / предали / качили ?

Ако в това изобщо има логика  Crazy

# 684
  • Sofiq
И нали идеята на машинното проверяване беше да няма грешки.Защо има дублирани номера и резултати?
От първите 8 номера като нашия, виждам само по няколко деца от различни класове. как е възможно това?

Браво на номерата от трети клас:
170000834103 90
170002138803 88
170001799803 86
170001259603 85
170002163903 82
170001778003 81
Скъпи деца, които и да сте-well done!

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 09:28 от elica1051

# 685
Намирам номера във Файл1 близки до неговия - значи първокласниците са ги проверили..
Но файла за 5 клас - няма изобщо подобни номера. Значи не са ги проверили / предали / качили ?

Синът ми е в първи клас, но не са го проверили още.

# 686

За Пловдив говоря, може би трябваше да уточня Simple Smile

# 687

За Пловдив говоря, може би трябваше да уточня Simple Smile А и не всички 1вокласници са били с петокласници - отбелязвам за тяхната стая - ако са били поредни номерата - че има +/- 3-10 номера около неговия във файла с 1 клас Simple Smile Но нямам идея каква им е логиката и системата изобщо  Mr. Green

# 688
Добре че казахте че няма 4 клас, защото досега се дзверих по номерата и се ядосвах че търсенето не дава резултат  #Cussing out 

# 689
Така ужасно се радвам, че пуснах сина ми с предния набор - на 6 - на у-ще, за да избегна тая галимация с 4токласниците  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт