Математически турнири - 43

• 102 764
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Някой има ли идея ако съм загубила бланка към МГ Пловдив ли трябва да се обърна за резултати или към тези в София, които ги проверяват? newsm78

Супер тъпотия с тези номера, не истина  Tired

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Третокласникът го няма във файл 3 Crazy не е нужно да го търся по другите, нали?
 ще се чака, а междувременно ще творя като тях newsm48

# 692
# 693
  • София
 Намерих си едното в първия PDF с 80 т.  Heart Eyes другото ми го няма още, а са се явявали на едно и също място.

# 694
И моя второкласник го няма във файл 2. Още ще чакаме. Sad

# 695
О, какво безумие!
Погледнах само първи клас, резултатите са с номера започващи с 17000 и завършващи на 03. Има дублирани записи. Явно ще почакаме за останалите.

# 696
  • гр.Варна
Простете невежеството ми,но тези резултати,публикувани в страницата на кенгуру-то,само за децата с баркодове ли са?Къде ще поместят резултатите на другите,които не са имали такива???
Тотална каша! Нямам думи! #2gunfire

# 697
  • София
А вие какво разбирате под "поетапно ще публикуваме..." ? Ние как да разберем кога са си актуализирали файловете или трябва всеки ден просто за спорта да си цъкам с търсачката по файла?
Безумна история, отивам да се включа в инициативата предложена от Дидева.

# 698
А вие какво разбирате под "поетапно ще публикуваме..." ? Ние как да разберем кога са си актуализирали файловете или трябва всеки ден просто за спорта да си цъкам с търсачката по файла?
Безумна история, отивам да се включа в инициативата предложена от Дидева.
Точно така го разбирам и аз - те си попълват таблицата и от време на време подменят файловете на сайта. Ние си цъкаме от време на време. Ами така де - каква друга работа имаме ...

# 699
Пълно безумие!/ това е комплимент дори/
Догодина дано СМГ го махнат от регламента за влизане и пълен бойкот! ignore2 Нямам нерви да се занимавам с ровене  на такива файлове.

# 700
  • София
Благодаря на хората, които са направили тази инициатива, включвам се в нея. Дано да има някакъв ефект.
Тези списъци са ужасни просто!

# 701
малко извън актуалната тема, но да попитам някъде дали има задачи от състезанието-изпит за 125 СУ?

и дали правят пробни изпити за 4ти клас (па дори евентуално още от 3и)?

bouquet

п.с. подкрепям инициативата и ще има мейл от мен. пълна лудница. лично не съм засегната (поне тази г), че не сме 4ти клас и бяхме в смг, но това няма значение.

# 702
за състезанието на 125 су за прием 4 клас- правят пробни изпити, тази година има обявление на смб изток: http://iztok-smb.com
Теми официално публикувани никъде няма, а тази година е преименувано самото състезание за прием и дефакто може и да е с нов формат

# 703
Нямам нерви да се занимавам с ровене  на такива файлове

Не е нужно да ровиш. Проверката става за секунди. Натискаш едновременно на клавиатурата CTRL + F. В горния десен ъгъл на монитора излиза прозорче, в което набираш фиктивния номер и виждаш резултата, който те интересува.

# 704
Нямам нерви да се занимавам с ровене  на такива файлове
Не е нужно да ровиш. Проверката става за секунди. Натискаш едновременно на клавиатурата CTRL + F. В горния десен ъгъл на монитора излиза прозорче, в което набираш фиктивния номер и виждаш резултата, който те интересува.
Моля по-спокойно с тона на класната! Не само ти си компютърно грамотна, но например от мобилни устройства това не се получава точно така... ("ограмотяването" не е предмет на темата, може и на лични съобщения  Peace)
А аз и да намеря точките на дедето си с какво да ги сравня, като не знам кои номера за коя възрастова група са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт