ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 22 [238]

• 46 161
  • 719
  •   1
Отговори
# 270
 Hug Hug Hug

Джадъъъъ,  Heart Eyes Hug ще додат на нашта тия пиленце, всите ще се строят в отбора   Joy Joy Joy

Party Party

джадЪ го сака с много коса, с много брада,
с малко кила и по очила  Naughty Blush
.... само по коса, брада и очила Joy

без копита, без животни  Crossing Arms
само с мъжОве безброй  Mr. Green  страОтни
и да пият, и да пушат... и накрая да се гушат  Joy Joy

та-даааа....      кой е зА?  Whistling

Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy ади нЕма нужда  Naughty Naughty особено от зелените.  Naughty
Много си е готин, който не го харесва - нЕма вкус.  smile3534 smile3534 smile3534

Да е жива и здрава Бенсула! Да се взимат с ББ и да си народят много малки бенсулчета.  Joy Joy

дЕдо сигурно риве за Сарпчи.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 271

и розата ли за Сарпче  Joy Joy

ти пък си виж първо зимния кат и тогава ми разправяй за вкус  Sick Crossing Arms

# 272

и розата ли за Сарпче  Joy Joy

ти пък си виж първо зимния кат и тогава ми разправяй за вкус  Sick Crossing Arms

Розата най-вече  Naughty Naughty Naughty

Китчо си е супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е като нЕкои кривокраки .. и грозни  hahaha

# 273
  • Яко в Матрицата...
Китчо си е супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е като нЕкои кривокраки .. и грозни  hahaha

Ама и килата му са малко... Whistling  Така че, Чачо да се взема за, в, на ... и прочие ръце Naughty hahaha Тогава и брадата му няма да ми боде очите... предполагам, де Joy

# 274

Ама и килата му са малко... Whistling  Така че, Чачо да се взема за, в, на ... и прочие ръце Naughty hahaha Тогава и брадата му няма да ми боде очите... предполагам, де Joy

Мен пък брадата му ме кефи  Joy Joy Joy абе кефи си ме Чачо - с кила, без кила, все тая.  Laughing

# 275
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Китчо си е супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не е като нЕкои кривокраки .. и грозни  hahaha

Ама и килата му са малко... Whistling  Така че, Чачо да се взема за, в, на ... и прочие ръце Naughty hahaha Тогава и брадата му няма да ми боде очите... предполагам, де Joy

Мен пък брадата му ме кефи  Joy Joy Joy абе кефи си ме Чачо - с кила, без кила, все тая.  Laughing

И Сарп ме кефи...  Joy Party

На мен се падна да превеждам сцената с аннето на прага пред вратата. Много добре им се получи. Никой от тях не рИва, ама на мен ми се насълзиха очите.

И все се питам, кой от двамата кардеши ще се почувства по-зле, когато разбере истината за другия. Според мен на Мерт ще му е по-кофти. Защото Сарп хем е останал честен полицай, хем брат си търсеше при мафиотите. Докато Мерт уж е при добрите, а е нагазил с двата крака в л...та... ooooh!

# 276
  • Sofia, Bulgaria
          Що очите му излизат зелени на кадрото  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 22:23 от Iskra Pandova

# 277

Мен пък брадата му ме кефи  Joy Joy Joy абе кефи си ме Чачо - с кила, без кила, все тая.  Laughing

И Сарп ме кефи...  Joy Party

На мен се падна да превеждам сцената с аннето на прага пред вратата. Много добре им се получи. Никой от тях не рИва, ама на мен ми се насълзиха очите.

И все се питам, кой от двамата кардеши ще се почувства по-зле, когато разбере истината за другия. Според мен на Мерт ще му е по-кофти. Защото Сарп хем е останал честен полицай, хем брат си търсеше при мафиотите Докато той уж е при добрите, а е двата крака в л...та... ooooh!

Peace Мерт е леке.  Sick От серия на серия все по-противен ми става.  Sick

аз превеждах сцената на ашкъма и аннето  Joy И Давут и Сарп в ЖИП-а  Joy Joy

# 278
фук-фук... превеждали   Crossing Arms Crossing Arms   аз пък нищо не превеждам  Crossing Arms   почивам си   Laughing   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://68.media.tumblr.com/23b89cf977e73e94998d4f376a646cb2/tum … 1u4nbmvo1_500.gif

# 279

И все се питам, кой от двамата кардеши ще се почувства по-зле, когато разбере истината за другия. Според мен на Мерт ще му е по-кофти. Защото Сарп хем е останал честен полицай, хем брат си търсеше при мафиотите. Докато Мерт уж е при добрите, а е нагазил с двата крака в л...та... ooooh!

За сцената на прага  Peace  Cry Praynig  Но разберете се с Ани, коя я е превеждала  Joy Joy

Аз за кой по- прецакан ще е от новината се чудя.  Thinking
Мисля, че Сарп... като се окаже, че Мерт, точно, му е брат...  Mr. Green  Praynig Joy Joy
Важното е аннето да е щастливо  hahaha hahaha

фук-фук... превеждали   Crossing Arms Crossing Arms   аз пък нищо не превеждам  Crossing Arms   почивам си   Laughing   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://68.media.tumblr.com/23b89cf977e73e94998d4f376a646cb2/tum … 1u4nbmvo1_500.gif

Ти, пък, кво се фукаш, почивала, за кога ми почиваш, я се връщай в кудкудяка...  ама'а  Crossing Arms

и аз превеждах, но забравих вече какво

А казах ли ви как се увлякох и преведох 5-6 мин повече... докато се усетя,,,ама беше в серията с Хандан... Чачи, оф, добре де, Сарпчи, като я метна на гръб... и аз след тях у спалнята,,, с превода  hahaha hahaha hahaha

# 280
Лу, аз казах, че превеждах сцената с ашкъма и аннето, а Ренка е превеждала аннето и Сарп.

фук-фук... превеждали   Crossing Arms Crossing Arms   аз пък нищо не превеждам  Crossing Arms   почивам си   Laughing   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ако я караш така ...  Whistling Whistling ще заприличаш на Чачо, дето викаш, че е дебел  hahaha hahaha

# 281

Йешим: Мустафа! Мустафа!
Джелял, отвлякоха Мустафа.
Джелял: Ало! Ало!
Мустафа: Татко, страхувам се, татко.
Спаси ме, ..... моля те.
Кудрет: Аз ти казах, че ще изляза от този гроб.
Излязох, Джелял.
Джелял: Кудрееееет!
Хандан: Какъв ни е плана?
Кудрет: ще го накарам да направи най-трудният избор в живота си.
Ще го накарам да преживее истинска болка.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 22:37 от Ани (Aniska)

# 282
  • Яко в Матрицата...
фук-фук... превеждали   Crossing Arms Crossing Arms   аз пък нищо не превеждам  Crossing Arms   почивам си   Laughing   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама много хубаво си почиваш Heart Eyes Heart Eyes

Ани Heart Eyes Чичек bouquet bouquet bouquet

И сега какво - ред е на Мустафа да изпита трудностите на мафиотския живот Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 22:46 от Reni - BG

# 283
Лу, аз казах, че превеждах сцената с ашкъма и аннето, а Ренка е превеждала аннето и Сарп.

Joy Joy Joy Ани  Hug Peace  Познай какво ми е записано под "ашкъм" в главния мозък  hahaha hahaha hahaha

# 284
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 27.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Общи условия

Активация на акаунт