ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 22 [238]

• 46 144
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
вай бе .. предполагам къде сте всички.  Joy Ама няма да кажа нищо, че като чета из мамата .. явно аз съм много лоша. Или не съм наред.  Joy Joy
Ренкааа  Hug Hug за озета  Hug

И мен ме няма там  Laughing Laughing

Тези снимки от новия епизод ли са? Много братя накуп пуснали тоя път  Crazy Crazy

Ренка, благодарско за озета!  Hug Heart Eyes bouquet

# 646
вай бе .. предполагам къде сте всички.  Joy Ама няма да кажа нищо, че като чета из мамата .. явно аз съм много лоша. Или не съм наред.  Joy Joy

Тези снимки от новия епизод ли са? Много братя накуп пуснали тоя път  Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha ох, олекна ми  Joy Joy

# 647
  • Яко в Матрицата...
Аниии Heart Eyes Heart Eyes, то да беше само в маммата Joy Отвсякъде изкачат кадри. Много се радвам, че Клунито е решил да направи такава гала за онлайн проекта си. Пожелавам му успех в това начинание! Ще го погледна някой ден. Но някои каки ми дойдоха в повече, особено една с късо рокле. Няма ли си огледало вкъщи ooooh! ooooh! Добре че актьорите от сериала са на ниво. Серенай ми хареса Peace

Нейсе, братята ще ни радват в новата серия Party

Галка Hug Heart Eyes

# 648
Аниии Heart Eyes Heart Eyes, то да беше само в маммата Joy Отвсякъде изкачат кадри. Много се радвам, че Клунито е решил да направи такава гала за онлайн проекта си. Пожелавам му успех в това начинание! Ще го погледна някой ден. Но някои каки ми дойдоха в повече, особено една с късо рокле. Няма ли си огледало вкъщи ooooh! ooooh! Добре че актьорите от сериала са на ниво. Серенай ми хареса Peace

Галка Hug Heart Eyes

аз няма да казвам на ккаво ми бие сериала ..  Mr. Green съдейки от промо снимките  Joy може да е търсен ефект  hahaha hahaha hahaha

наистина .. както и да е.  Peace

# 649
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всичко bouquet...Аз пък съм там Joy явно,не съм от тия (нормалните hahaha)

# 650
Hug Hug Hug
Благодаря ви,за всичко bouquet...Аз пък съм там Joy явно,не съм от тия (нормалните hahaha)

hahaha hahaha сигурно  Joy Joy

Ето ги снимките от новия епизод  Peace ама на сайта на Шоу и на БТЕ още ги няма.  Peace

# 651
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Галка Hug Heart Eyes

аз няма да казвам на ккаво ми бие сериала ..  Mr. Green съдейки от промо снимките  Joy може да е търсен ефект  hahaha hahaha hahaha

Като знам фраговете колко подхлъзват, нищо скандално не очаквам Joy Ама може и да се лъжа Laughing

# 652

ай стига се прави бе Whistling 

снимките са баш  Crazy  ама вероятно те са най-пикантното  Crossing Arms

# 653

зависи в какъв смисъл баш  Mr. Green Mr. Green

# 654

зависи в какъв смисъл баш  Mr. Green Mr. Green
баш за моя вкус  Crazy 

# 655
аз няма да казвам на ккаво ми бие сериала ..  Mr. Green съдейки от промо снимките  Joy може да е търсен ефект  hahaha hahaha hahaha

снимките са баш  Crazy  ама вероятно те са най-пикантното  Crossing Arms

зависи в какъв смисъл баш  Mr. Green Mr. Green
баш за моя вкус  Crazy  

ами гледай го  Joy Joy Joy Joy

# 656

дообре  Party Party  искаш ли после да ти го разказвам  Rolling Eyes   hahaha hahaha

# 657

hahaha hahaha hahaha ох, олекна ми  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

И аз бях, но само за светската част  hahaha hahaha bowuu , като загасиха лампите и светнаха червените фенери ни изгониха  hahaha hahaha hahaha 

Сменил е ръката за подпиране на брадата...  Laughing Laughing

Рени   Hug Hug  за озета

Джадъ, разкажи ми пак вица за ламята Спаска Joy забравих го Joy

# 658

Галка Hug Heart Eyes

Ох, бе Ани, Hug Heart Eyes недей! Недей си го и помисляй даже! ooooh! ooooh! ooooh!
Прочетох в една друга тема в прав текст същото,  за което ти намекваш..  Ами направо ми се догади.. Я, досущ като папараците само това ли ви впечатли в промоснимките и фрагманите бе.. Не съм дошла да адвокатствам заради Серенай, но мисля, че е несправедливо това спрямо нея.. В този проект има положен толкова много труд от нейна страна.. Със цената на толкова болка, умора и упоритост момичета се е научило да танцува страхотно..Ранини, която е на галата писа, че танцувала все едно е била танцьорка от 40 години, а вие сега само заради това, че е била партньорка на Чачко, по такъв грозен начин говорите за дизито й и за нея.
А аз какво да кажа за Лейля..Толкова не мога да понасям играта й, толкова е зле в лицето, което цялото е пластика,  но всеки път, когато кажа нещо лошо за нея, се чувствам виновна и ми става зле..
И всеки път се опитвам да намеря нещо в нея, което да ми харесва. Не се получава..Пак опитвам. Пак и пак.

Съжалявам, че не се стърпях.. Но наистина този форум започна много да ме уморява с тези оплювания, с тази злоба, която се лее от всяка тема.. На всеки любимеца му най-добрия, най-талантливия, най-красивия и хайде давайте сега да плюем по другите..

Още веднъж се извинявам, но наистина ми става много болно като чета такива неща..
Толкова работа имам по преводите, а аз с какво се занимавам.. ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 659
Джадъ, разкажи ми пак вица за ламята Спаска Joy забравих го Joy

Πpeз дeвeт peĸи зaд дeceтa, пpeз дeвeт плaнини в дeceтa, пpeз дeвeт cтpaни в дeceтa, имaлo eднo вpeмe eднa лaмя – дoбpaтa лaмя Cпacĸa. Cъбyдилa ce тя eднa cyтpин и cи peĸлa:
– Бe дa ce eбa в лaмятa, щo живeя тoлĸoвa дaлeч?

Споко, Спаске, с новия Жип мечта, ашкъмът ще лети през планина в планина  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт