Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват пожеланията за ново начало и обединените пожелания за щастие?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръчителните изследвания за уреаплазми, микоплазми, хламидии и тромбофилия?
-
Какво е тромбофилията и какви са потенциалните последици при бременност?
-
Какви са препоръките за изследване на тромбофилия и какви изследвания се препоръчват при тромбофилия, както и възможните резултати?
Важно е да не се самообвиняваш. И аз в началото все се питах защо- не пуша, почти не пия, здравословно гледам да ям, внимавах с всичко и пак ми се случи. За съжаление не са ранция всички тези неща
Чак се чудя къде съм гледала.
. Благодаря не всички до тук за милите думи. Не се самообвинявам ни най - малко, не ме е обвинила и половинката. Просто такива неща се случват, но както написах, изумява ме колко са много, а това би трябвало да е най - нормалното нещо за една жена... да забременее и роди.
Питах ако някой не ги знае, а му е интересно, дали да ги пиша.