В момента чета...52

• 71 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Деси,благодаря за темата!  bouquet
Започнах "Свобода" на Франзен. Това ми е първа среща с него. Дано да ми хареса!
Преди това прочетох "Артър и Джордж" на Джулиан Барнс-хареса ми,още повече ,че става въпрос за действителен случай и за живота на Артър Конан Дойл и ми беше интересно.

# 16
Благодаря за темата! bouquet

Скоро ще приключа Behind Closed Doors. Много е увлекателна.

# 17
  • Mostly in my mind
Да ви следя.
В близкия месец няма да имам много време за приятна литература, понеже ще чета Спогодба АДР.  Blush

# 18
Благодаря за темата  bouquet
И аз пренасям "Цар Исус" на Грейвс. Необичайна гледна точка, но често са наблъскани толкова много неща, че се чувствам като изгубена в превода. Това ми пречи и да 'потъна' в историята.
"Norse Mythology" на Геймън от друга страна започва много готино  Grinning

# 19
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet !

Аз продължавам с "Мистър Мерцедес". Вече съм до средата.
Имам забележки, но ще ги споделям като завърша цялата книга.
Няма да е с 5 звездички, обаче, от сега знам.

# 20
  • Ямбол
Благодаря за новата тема  bouquet !

Аз продължавам с "Мистър Мерцедес". Вече съм до средата.
Имам забележки, но ще ги споделям като завърша цялата книга.
Няма да е с 5 звездички, обаче, от сега знам.

Мен като цяло и трите книги не ме впечатлиха особено много.

# 21
До средата на "Човек на име Уве" съм, засега върви горе-долу, лека е, но и не е нещо впечатляващо, може би не съм стигнала до кулминацията. 

# 22
  • Belgium
Биографията на Мъск е велика, зарибила съм не-знам-колко хора по нея  Heart Eyes

Нези, с огромно любопитство ще те чакам да кажеш за Франзен  Laughing

Аз се записвам с отзива ми за биографията на Джеф Безос, собственика на Amazon: http://azcheta.com/jef-bezos-i-vekat-na-amazon-brad-stoun/

Днес приключих "Аркадия" след доста влачене, но още не мога да структурирам някакъв смислен отзив. 3.5 звездички дадох, но основният ѝ минус за мен е, че действието върви много бавно.  Tired

# 23
А така Лу, говори ми за Мъск, приготвена е да я започвам скоро  Grinning

# 24
  • Belgium
А така Лу, говори ми за Мъск, приготвена е да я започвам скоро  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мимка, ей го чаршафът ми по повода, ако вече не си го чела: http://azcheta.com/ilan-mask-2/

Непременно да кажеш как ти се е отразил, че той е турбо брутален на моменти  Grinning

# 25
  • Scotland
Бърди, видях,че ще ти я пратят,така че си разбрала,че я има електронна. Такава я и четох. Ами не знам какво да кажа,аз съм фен на Харис. Реално не съм харесала само 'Синеоко момче' от нея. Всичко останало ми харесва. 'Крайбрежие' ми е най-любима / писала съм и преди/

# 26
Записвам се в новата тема да не ви изтърва.
Преди дни почнах Празната пещера -новият роман на Димана Трънкова.

# 27
  • София
Привет и от мен в новата тема! Peace

Нези, много ми е интересно как ще се възприемете с Франзен и на мен.  Wink

Лу, мен също ме чака Илън Мъск.  Wink

Иначе продължавам да чета "Далече от безумната тълпа" на Томас Харди и "Хроника на птицата с пружината" на Харуки Мураками. Heart Eyes

# 28
  • София
Продължавам да се мъча със "Стопанката на Господ", на 65% съм и на път да я зарежа. Поредната превъзнасяна книга, която не успях да харесам.
Нямам търпение да започна "Укротителят на лъвове" на Камила Лекберг, за която нямам никакви съмнения, че  ще е прекрасна Simple Smile

# 29
аз съм на " Пътуване към себе си" - Марк Аврелий - не съм я дочела, но мисля, че за нея трябва време да мине след като си я прочел, за да я оцениш. Миналата година по това време четях Кастанеда и книгите за Дон Хуан - някой чел ли ги е и какво мнение има?

Общи условия

Активация на акаунт