В момента чета...52

• 71 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Mediterraneo
Завърших тетралогията на Ана Годбърсън. Първата я започнах ей така, да сменя малко жанра, а се оказа, че книгите са много интересни! Направо с удоволствие дочетох останалите.

Сега подкарах Мафията на майките.

# 736
  • Бургас
Оххх,тази мафия,много е коментирана.
Как да не му се дочете на човек.
Аз още съм на "Момичето,което запази мълчание". Не ми остава време за четене напоследък. А толкова да искам да я прочета тази книга.

# 737
  • Belgium
Сега съм на The handmaid's tale на Маргарет Атууд.

И аз.

Heart Eyes
Ще чакам да кажете как ви се е сторила. Подготвят я за издаване и на български, макар че докато излезе повечето хора ще я прочетат в оригинал.

Аз започнах "Черната къща" на Питър Мей. Хванах я ей така, на шега, а историята много ме увлече. Малко на шега ще кажа, че е нещо като Балтиморовите на Жоел Дикер, ама по-хубава  hahaha.

Ей тука ме изгуби  hahaha

Аз започнах "Отвъд разлома" на Питър Уотс. Но нещо тегаво ми върви. Усещам че изпадам в лека книжна дупка, пфу  Crossing Arms

# 738
Аз започнах "Отвъд разлома" на Питър Уотс. Но нещо тегаво ми върви. Усещам че изпадам в лека книжна дупка, пфу  Crossing Arms

smile3516 Уотс ... хм,  smile3506 шЪ чакам да чуя в конкретика  newsm53

# 739
Аз нещо не се разбрах с разказите в "Отвъд разлома". Може би трябва да се четат на по-свежа глава, а не в 11 часа вечер. Много трудно успявах да вникна в историята на съответния разказ, терминология и прочие. Прочетох половината книга, ще чака по-добри времена за дочитане.

# 740
  • София
Уотс ми е сред любимите автори."Отвъд разлома" ми хареса изключително много защото Уотс е много напред с материала, той едновременно разказва увлекателно и съдържателно. Той за мен е извор хем за удоволетворяване на фантастичните ми нагони, но и за обогатяване на знанията ми във всяка сфера по малко. Ако не сте чели " Слепоглед" горещо препоръчвам. Писането му е наистина на светлинни години от нашето съвремие. Мисля, че в в далечното бъдеще тойще бъде от онези автори предсказали бъдините. Заслужава си много-божествен е, създава толкова големи и цветни светове, които държат влага - хляб за дръзките читатели на фантастиката и антиутопията. Но за съжаление не е много популярен сред българския читател.  Confused

# 741
  • София
Аз започнах "Черната къща" на Питър Мей. Хванах я ей така, на шега, а историята много ме увлече. Малко на шега ще кажа, че е нещо като Балтиморовите на Жоел Дикер, ама по-хубава  hahaha.
Ей тука ме изгуби  hahaha
Ха ха, не ми се доверявай напълно, аналогията е по-скоро далечна.

# 742
  • Разпиляна във въображението
Ще споделя  Peace

# 743
  • София
Венка, не се отказвай от думите си сега. Почнах да се навивам на "Черната къща".  Wink

Чета с голямо удоволствие "Цветният воал" на любимия ми Съмърсет Моъм. Heart Eyes

# 744

Общи условия

Активация на акаунт