В момента чета...52

• 71 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Мъча се с "Уважаеми господин М" на Кох. Ама наистина се мъча...

# 631
Приключих "Всичко всичко" на Никола Юн.

Мисля да започвам :

# 632

То си е мъка да го четеш тоя Кох... Бяха ли ти харесали предишните му две книги, Нези?

# 633
мммда, г-н М на моменти е изнервящ, но краят ми беше ... изненадващ!

# 634
Свърших "Последен в мрака". Хареса ми много, интересно се преплитаха двете сюжетни линии. Идеята има потенциал да бъде разгърната още по-добре, но като за дебютен роман е супер.
Сега трябва да разпусна с нещо по-леко и забавно, преди да се захвана и със Станция 11.

# 635
  • София

Купих си новия роман на Милен Русков. Очарована съм!

# 636

То си е мъка да го четеш тоя Кох... Бяха ли ти харесали предишните му две книги, Нези?
Да,другите две ми харесаха. Затова още не съм зарязала тази.

# 637
  • София
Аз прочетох "Да защитаваш Джейкъб" - 4*/5*
Интересен и заплетен трилър, подвигащ сложни морални въпроси като съществуват ли "гени на убиец" и предават ли се те по наследство; познаваме ли изобщо собствените си деца и много други....
В началото малко ме дразнеше стилът на автора, но после свикнах.
Романът ми хареса и го препоръчвам.
Благодаря и на съфорумката, която ми го прати за прочит   Hug

Сега започвам тази и съм с големи очаквания  Simple Smile

# 638
Миж, да, ако се абстрахираме от старомодния стил, Джейкъб може да съперничи доста добри трилъри от жанра.
"На живот и смърт" обаче ми е много на сърце, с удоволствие му дадох 5-те звезди!

С новата на Паула Хоукинс обаче не се разбрахме. Историята е представена през очите на няколко замесени, роднини, съседи и разследващи. Основно разговаряйки със себе си или другите наум. Много разочароваща за мен.
Продължавам с "Lie With Me" на Sabine Durrant.

# 639
Прочетох Бащите не си отиват - много хубав сборник, макар че Куфарът на брат ми ми беше по-близък като тематика.

Започнах:

# 640
  • Belgium
Ей, alvelly, зариби се по Мураками обаче яко  Laughing
Чакам отзив.
(Между другото, аз рядко се влияя от корици, но тази е отвратителна  Sick )

# 641
Ей, alvelly, зариби се по Мураками обаче яко  Laughing
Чакам отзив.
(Между другото, аз рядко се влияя от корици, но тази е отвратителна  Sick )

Оплете ме нещо - да.
Честно казано, голяма дилема  ми беше какво да чета от тук нататък, че съм наредила цял куп ценни неща.  smile3529

Обаче нещо ме влече още Мураками, та ще си похортувам с Фтицата. hug

А за корицата няма какво да говорим. Има много малко корици на Colibri, които мога да кажа, че са ОК за мен или поне са сносни. Не знам какъв дизайнер имат, но е трагедия, честно!  smile3511

# 642

Купих си новия роман на Милен Русков. Очарована съм!

Ако прилича на "Възвишение" - лапвам го!  Laughing
За какво горе-долу става въпрос тук?

# 643
  • София
Миж, да, ако се абстрахираме от старомодния стил, Джейкъб може да съперничи доста добри трилъри от жанра.
"На живот и смърт" обаче ми е много на сърце, с удоволствие му дадох 5-те звезди!

Съгласявам се веднага и по двете точки!   Grinning
"На живот и смърт" така ударно ми почна, че с нетърпение чакам Беб да заспи, та да почета  Joy
Само мога да благодаря за търпението на една мила съфорумка да задържа близо година тази нейна книга и за настойчивостта й все пак да я прочета , защото ще ми хареса  Blush

# 644
Аз съм си още на "Щиглецът" Sad Нямам никакво време за четене, а така ми се иска да го "изгълтам" наведнъж  Rolling Eyes
Няма как да препрочитам, защото и така не ми стига времето да прочета по веднъж даже книгите, които искам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт