Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 488
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Това ,че не изглежда изтощена не означава ,че не трябва да се направи рестарт.
От фризьорката знам ,че е хубаво да се прави Simple SmileБеше обясняла защо но като не съм имала толкова дълга коса и не я слушах  Joy.Фризьорката ми е с супер дълга буйна и гъста коса Simple Smile .През няколко години я подстригва до раменете .
Иначе твоята коса е супер лъскава и права.Точно както обичам  Heart Eyes.За боята май е само онлайн  newsm78 :

# 151
  • Пловдив
Момичета, взех си кокосово масло. Бихте ли споделили какви маски правите с него и дали нанасяте на чиста или мръсна коса?

# 152
  • Варна
Момичета, взех си кокосово масло. Бихте ли споделили какви маски правите с него и дали нанасяте на чиста или мръсна коса?

Линкът е копиран от друга група. Скоро попаднах на нея и намерих доста полезни съвети в описанието  Peace

# 153
  • Варна
Аз го ползвам преди миене на косата, тоест на мръсна. Нанасям го от дължините към корените, без да го смесвам с нищо друго. Но можеш да добавиш друг вид масло - шеа, рициново, бадемово, сусамово (каквото друго се сетиш), лъжичка мед, жълтък и т.н.

За мен това е едно от най-добрите масла за коса и употребата му не ми е неприятна, защото има страхотен аромат и се отмива сравнително лесно.

# 154
  • Пловдив
Благодаря ви. Тази нощ ще се спи с кокосово масло значи Laughing

# 155
  • Sofia, Bulgaria
Аз също слагам на мръсна коса, но преди това навлажнявам косата с вода или с розова вода с пулверизатор (в темата, която даде VSD, се обсъждаше, че на влажна коса било по-добре). Нанасям го само него, на цялата коса, като го разтопявам само между дланите. Престоявам колкото издържа 1-2 часа (понеже не харесвам аромата на кокос, но следващото ми ще е без аромат).

# 156
След деколора боята трябва да е един-два тона по-светла от желания цвят, иначе става тъмно.

# 157
След деколора боята трябва да е един-два тона по-светла от желания цвят, иначе става тъмно.
За съжаление го разбрах след грешката си онзи ден Sad  Чудя се дали да не се намажа тази седмица още веднъж с деколор? Вие какво мислите? Онзи ден се мазах три пъти един след друг. Незнам дали е редно да се мажа пак.

# 158
За съжаление го разбрах след грешката си онзи ден Sad  Чудя се дали да не се намажа тази седмица още веднъж с деколор? Вие какво мислите? Онзи ден се мазах три пъти един след друг. Незнам дали е редно да се мажа пак.
Според мен не се маси отново с деколор.Изчакай поне месец  Peace

# 159
  • Пловдив
Ейй, това кокосово масло чудно го усетих на косата си. Нанесох на понамокрена коса и спах с него. Още под душа почувствах колко добре се отразява. Можех да мина и без балсам, толкова разплетена ми стана косата, а в същото време и някак по-гъста. Решила съм да си го правя петък-събота, за да мога да пренощувам с него.

# 160
Ейй, това кокосово масло чудно го усетих на косата си.
На мен кокосовото масло ми е любимо Heart Eyes Колкото повече време стоя,толкова по-хубава ми става косата Hug

# 161
  • Варна
Как спите с кокосовото масло? Застилате възглавницата с хавлия или с шапка спите?

# 162
  • Пловдив
С шапка. Аз и с някои маски така си спя, но тогава слагам и хавлия на главата.

# 163
Мен шапките ме побъркват и не мога да спя с тях (преди можех,явно повредата скоро се е случила  Joy ) Спя на стара калъфка,за която не ми дреме дали ще я омажа Laughing

# 164
Извинете, чудех се къде да се напъхам да си задам въпроса...
Имам спомени, че в някои от темите пишеха и стилисти...

Питането ми е какво се получава ако към много светло кафява боя се добави сива ? Но не капка ....а примерно една или половин тубичка от сивото. Ще се оберат ли жълтеникавите и червеникави отенъци. Да обясня, че самата боя която ползвам е прекрасен кафяв цвят , пигментацията на косъма ми обаче прозира и през нея след второто изкъпване и почвам да червенея....
Искам студен пепелен цвят. Олучила съм си точно и марката и номера боя но я няма студенината в нюанса.
Благодаря предварително bouquet

Общи условия

Активация на акаунт