Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 475
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Аз ги взех от сайта,които писах по-горе Peace Кой шампоан на Филип Кингсли взе?
Аз довечера мисля да се измия с техния за чувствителен скалп и пърхот Whistling

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 15:41 от Пацолина

# 226
То е ясно, че по сайтовете ги има, ама нали ми трябва веднага  ooooh!

Philip Kingsley Moisture extreme shampoo -

# 227
Ястребче, черната череша я има в стор.бг и май ще я поръчам
O, страхотно. И аз ще поръчам. Тамън се чудех с какво да я правя вече тая коса и бях на ръба пак да минавам на къна в червените нюанси, но по-тъмни.  Laughing
Да похваля ей тея оцветяващи шампоани http://victoriabeauty.eu/bg/products/multi-color-keratin-therapy известно време си поддържах цвета на косата с тях, дива слива и патладжан. И определено се отразяват добре на косата ми горе долу по веднжъ между 2 боядисвания беше достатъчно.
Редактирам се: Аз нещо точно този цвят не го виждам

От  тези оцветяващи шампоани  ,  някой ползвали от русите нюанси много им се чудя и мисля че за русите няма да стане  Rolling Eyes Благодаря 

# 228
Аз съм ползвала като бях руса, на Престиж, доволна бях. Ползвах ги за матиране между боядисванията Wink

# 229
Аз съм ползвала като бях руса, на Престиж, доволна бях. Ползвах ги за матиране между боядисванията Wink

Аз точно за матиране искам   Peace  че в корените все ми избива  рижаво Sad

# 230
Tемата ни е на втора страница! Стягайте се   #2gunfire  Joy

Сложих си червена боя  Whistling Като изсъхне ще видя как е положението, нооооо за сега като всяко друго нещо май май не върви на добре. Хванала ме е само в корените, крайщата са все така неподатливо тъмно кестеняви , почти черни, след всичката тая офанзива да ги изсветля.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 20:09 от Анонимен

# 231
Mother of princess,това ми прилича на моята сага от миналата седмица. Успех ти пожелавам Hug
И кажете ми хубави ли са боите на Лакме? Когато бях черна ползвах само дрогереиини марки,всичките ми падаха за еднакво време.

# 232
Mother of princess,това ми прилича на моята сага от миналата седмица. Успех ти пожелавам Hug
И кажете ми хубави ли са боите на Лакме? Когато бях черна ползвах само дрогереиини марки,всичките ми падаха за еднакво време.

Аз затова те рапитвах с каква боя се боядиса и т.н. Направо ми писна. Тия крайща не пддават на нищо!

Аз Лакме харесвам, но съм ползвала само тъмните им цветове, но хубава покривност и трайност.

# 233
Аз ползвам 7.44 на Лакме, и я харесвам. На моята естествена кестенява коса става точно посочения цвят с окислител 6-ца, но трябва да стоя точното време, иначе тъмнее. Естествено, като всяко червено, променя по малко с всяко миене, но остава в гамата, не дразни.

Момичета, като дългогодишен ползвател на червени цветове, да кажа - не очаквайте равномерен цвят при първото боядисване. Това е цвят, който си иска насищането, при мен става идеален чак след 2-3 боядисвания с новия цвят. И на тъмни краища става поне наколко нива по-светло, но определено си иска време - от черна съм стигала, примерно, до около 5-ца, но поне след половин година боядисване всеки месец, без никакво допълнително изсветляване.

# 234
  • Варна
Хвана ме шубето от изсветляването  Sad Косата ми вече е за боядисване, тази седмица трябва да е, и сега е моментът да реша какво ще бъде. Имам една програма на телефона за "разкрасяване" и там има смяна на цвета на косата. Имаше два подобни на този, който искам и ги пробвах, ами не останах впечатлена... А моята фризьорка не е чувала за деколор, казва, че деколор и обезцветяване с блондор е едино и също  newsm78 Ама ми се струва, че е в грешка.

На някой да му се е случвало да го сърби скалпа от медицински шампоан за чувстителен скалп?? Щото и това ми се случи и ми иде да се гръмна Crossing Arms

# 235
Mother чакаме да те видим.
Аз си намерих продукт който ми изправи косата като преса.Ето днес след продукта
 ще махна снимката по късно .

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 09:12 от Анонимен

# 236
GatoNegro,благодаря ти за информацията. А на колко време се боядисваш с Лакмето? Имам бели коси,които лъсват много бързо,на черното си личаха много. Сега се загледах,че пак са се показали гадините. А се боядисвах предния понеделник #Crazy
Чарвовна,кой е продукта?

# 237
Чаровна, ах тази твоята прекрасна бляскава коса  Heart Eyes
ARIA*, много харесвам боите на Лакме, не изсушават косата, страхотни цветове са и дават много блясък  Heart Eyes , но за съжаление нито Колажа, нито Хромата покриват добре белите коси, за това се отказах от боите на Лакме.

# 238
VSD продукта е goldwell straight flat marvel Simple Smile
Между другото съм много приятно изненадана от маската за боядисана и изтощена коса на goldwell .Истински разкош става косата ми след нея.Върши си работата и запазва боядисаната коса.В колените косата ми е боядисана с бес и след толкова много измивания косата все още не е лъснала и не се виждат белите коси.Което означава Мисля да пробвам още техни продукти.До тук тези двата продукта силно ме впечатлиха Simple Smile
Жана  Hug .

# 239
DqVoLsKi_ChArOvNa супер си. Страшен блясък, ама много червенее, а от лилавото май няма и следа.

VSD Деколор и Блондор са коренно различни. Иначе на програмите не се доверявай според мен много. Аз никога не се харесвам, но то просто цвета стои неестествено. На живо може да е съвсем друго .

Това червено няма снимане  Shocked В корените е много ярко, много. Дължините лееееко червенеят. Не знам какво да правя сега, така оклепах положението този път. Щото съм ей такава, нямам търпение да станат нещата, все искам бърз резултат. Една колежка си изсветли косата в продължение на година, лека полека, с упоритост, боядисва отгоре, реже отдолу и за година имаше перфектна тъмно руса коса. Аз нямам такова търпение. Ей сега като не ме кефи сигурно ще взема някакво кафяво и приключвам, след един месец пак ще реша че кафявото ми е писнало. Тааа малко съм мрънкалник днес   Joy Ще ме извинявате.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 20:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт