Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Хм,точно на Марион взех и стоях 30-35 мин. И нищо....  newsm78

# 286
Какъв цвят? Аз от техните ползвах лилавото, моя приятелка червеното. Ако се мъчиш да матираш русото, по добре пробвай Престиж, на Марион не знам как са им светлите.

# 287
Кафявото взех,и съм изненадана че изобщо не покри нищо!Благодаря ви момичета за идеите,но предполагам че до 2,3 дни ще и сложа боята,просто не мога да стоя така.Въпроса е какъв нюанс на кафявото да сложа и каква безамонячна боя от дрогерийните да взема.

# 288
За съжаление много сме жертвите на балеажа. Да знаеш,че ще порасне и това ще остане просто кофти спомен. Hug
Аз за сега съм единствената доволна от омбрето май  Joy .Иначе съм била и с русо омбре и имах същите проблеми.Рижавеене и т.н .Не издържах и се боядисам след месец.А сега месец след омбрето и съм доволна.Дори искам нови оцветяващи маски да пробвам Simple Smile За сухотата трябват хубави подхранващи маски.

# 289
Момичета, имате ли наблюдения върху боите за коса на Вела Колестон и Лореал Иноа (и двете в Златна рибка:) как са като качество? Ползвах Лакме няколко пъти, в началото уж ми харесваше, но не ми покрива добре белите коси, лъсват много скоро, а и косата няма блясък. Искам добро покритие на белите косми и лъскава коса, без да се изтощи и изсуши много. Ниво 4ка съм, мажа с 5ца или 4ка.

# 290
Кафявото взех,и съм изненадана че изобщо не покри нищо!Благодаря ви момичета за идеите,но предполагам че до 2,3 дни ще и сложа боята,просто не мога да стоя така.Въпроса е какъв нюанс на кафявото да сложа и каква безамонячна боя от дрогерийните да взема.

Аз след омбрето ползвах Макадамия с добавен зелен коректор за неутрализиране на рижавите отенъци. После рязане на около поне 10-15см и супер тъмно Лакме при фризьорка , за да постигнем равномерен цвят. 

Такамм да отчета моето червено ....след няколко измивания вече не е така страшно, но докато се отми от скалпа беше ужас. Направо като с разбита глава. Сега пак червенее повече в корените отколкото по дължините и май изобщо не е моя цвят. А с отмиването на боята лъсват белите корени. ПиснА ми! Ще се направя скандинавско русо.  Crazy За капак тоя месец изведнъж се оказахме с -300лв. заради някаква вивакомска измама, та дори нямам възможност да отида на фризьор да оправя щетите.

Искам да кача снимки, но просто колкото и да ги гледам не е това което реално Е  Thinking  Уж хубава камера, пък не стават.
Тази не помня показвах ли я? Тя е по скоро след боядисването, даже се вижда че още имам петна по челото.

Скрит текст:

Тук изобщо не се вижда че е червена  #Crazy
Скрит текст:

Чаровна твоето омбре не се брои  Joy

# 291
Момичета, имате ли наблюдения върху боите за коса на Вела Колестон и Лореал Иноа (и двете в Златна рибка:) как са като качество? Ползвах Лакме няколко пъти, в началото уж ми харесваше, но не ми покрива добре белите коси, лъсват много скоро, а и косата няма блясък. Искам добро покритие на белите косми и лъскава коса, без да се изтощи и изсуши много. Ниво 4ка съм, мажа с 5ца или 4ка.

За Иноа нямам мнение, но Вела Колестон ползвам от няколко години. С много голям % бели коси съм - покрива ги напълно, а за блясъка ми завижда дори и фризьорката Crazy
Боядисвам се сама, ползвам 4/00.

# 292
За лакме ,че лъсват бързо белите коси така си е .За първи път чувам обаче ,че някой казва ,че няма блясък от тази боя Shocked .Ето още едно доказателство ,че не на всяка коса се отразява по един и същи начин едно и също нещо.
За иноа нищо не мога да кажа.За Вела съм със смесени чувства Simple SmileДават хубави цветове но за съжаление при мен доста нетрайни и не съм взимала втори път.
Мамче много ми хареса на втората снимка .Чуден бонбон си. bouquet .Аз се разделиха с вина ком поради подобни причини .Не са ме играли много.Някакви дребни суми ама да не съм балама Потърси си правата.Спряха с игрите и официално се разделихме.Олекне ми.Голям кеф .
Как ще не се брои моето омбре?Не е ли омбре моето омбре  Joy.

# 293
Мамче, и аз на втората снимка много те харесвам, така хваната много ти отива  Flutter
А цветът пък на първата снимка ми лилавее повече, не го виждам червено въобще  Rolling Eyes
С Вела Колестон съм се боясисвала веднъж, доволна бях, но не уцелих нещо цветът и не повторих повече с нея.
С Иноа съм се боядисвала няколко поредни пъти, изсушаваше ми доста косата и не ми допадаше.

# 294
  • Cyberspace
Изпуснала съм ви.
Нямам с какво да се похваля. Само оплаквания имам  Mr. Green
Мамче, много си хубава  Hug

# 295
Lirena и __Жана__, благодаря за споделеното за Вела. Имам чувството, че всички бои съм пробвала вече, но до Колестон не съм припарвала Simple Smile

DqVoLsKi_ChArOvNa, твоята коса по принцип си е лъскава и е здрава, затова и от Лакме имаш блясък. Моята коса е по-груба и е доста третирана.

# 296
Mother of Princess,имаме сходни проблеми Grinning и на мен по същия начин червеното на някои снимки не личи. Но на светлина доста добре се вижда. Нали бях смесила два нюанса,струва ми се,че пада само по-тъмното и след всяко измиване косата ми е по-червена. Мъжа ми вчера ме гледа,гледа 5 минути и вика "Абе ти пак ли си се боядисвала!?" Та значи цвета ми доста се различава от преди две седмици.

# 297
Мамче,по-често да вдигаш така косата.Много,ама много ти отива.😊
Аз тези дни ще мацам Кастинга,а следващия път ще пробвам цвят Махагон.Искам си червен отенък и туй то.А на махагона му се каня от доста време,сега е момента да пробвам когато косата е още изсветлена,че да не стане лилаво-червено в корена,а черно в краищата.Бих отишла и на фризьор,ама нещо им нямам вяра на тукашните(малко са пишман колористки),а и да не ме излъжат пак да ме изсветляват,че само това ли липсва.
Честит празник,ако има цветенца сред вас!

# 298
Каролин,да ти кажа и в София има много пишман колористи. Преди години бях решила да подсиля естествения си цвят,който е тъмно кестеняво,към черно. Една така ме окепази,че ревах в нас и на другия ден намазах черното. Язък и за дипломите където висяха по стената на салона. Ами остави това,а сме и от един квартал,та я срещам често,всеки път ми се идва да я хвана за косата Mr. Green

# 299
И аз нямам много вяра на фризьорите Simple SmileОсобено на прехвалените  Joy
Ако някой се интересува в дм има промоция и маските на биопойнт могат да се вземат за 12 лв. Аз нали съм доволна от ОРОВИВО за всеки тип коса.Сега си взех 7 Seven Ages, Подмладяваща маска - за всеки тип коса.Като я изпробвам тази седмица ще споделя с вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт