Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 419
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Чаровна,давай снимката Grinning Не може да ми омръзне да ти гледам косата Blush

# 361
Чаровна,давай снимката Grinning Не може да ми омръзне да ти гледам косата Blush
може  Joy.Аз прекалявам май.Това е резултата само измита коса без нищо допълнително

Ще махна снимката по късно.

# 362
Чаровна, прекрасна коса  bouquet /ти си знаеш де  Hug/

# 363
Чаровна,каква лъскава коса имаш Heart Eyes и лилавото е чудно Heart Eyes

# 364
Благодаря момичета  Hug bouquet.Ария аз мисля да махам лилавото след края на лятото  Joy .

# 365
  • Варна
Aria, прекрасна си  bouquet

Чаровна, много ти завиждам, щом като докарваш тая прекрасна лъскава и подредена коса само с шампоан.   Hug

JeSika, не се ли зарази от всички ни в темата, дето се боядисваме на поразия  Crazy Честита прическа от сега  Hug

# 366
Чаровна,много е хубава Heart Eyes И това без нищо?Направо прелест!
Между другото съм на фризьор на 22 за подстригване  Wink

# 367
Мамче какво искаш да правиш пак с косата.Спри се вече.Ще си съсипеш хубавата коса

Искам кичури, светли  Mr. Green
Ти си прекрасна  bouquet

# 368
Да без абсолютно нищо.Само по шампоан  Joy .Каква прическа ще правиш?Ще чакаме после снимки Simple Smile
Благодаря ви момичета . Heart Eyes Blush Аз си харесвам косицата,но не достатъчно искам да е по дълга ,по бляскава,по гъста  Joy

# 369
Никога не съм купувала нищо на Матрикс,ама след снимката на Чаровна май ще вземе шампоан,а може и балсам. Mr. Green

# 370
Ариа, много си хубава  Crazy
Цветът не мога да го видя на 100%, но теб много те харесах  Hug
Чаровна, имах шампоанът на Матрикс и не бях очарована от него, нищо кой знае какво. При теб обаче резултатът е чудесен  Heart Eyes

# 371
Ария, с каква боя се прави? На каква основа?
Чаровнице, супер коса и цвят, какво не си харесваш?!Идеална си е.
Искам да мацна и аз едно червено, ама като не знам какво ще се получи. А и май ще поизчакам, че пак ми се активира дерматита и е ужас, от притеснение ли, от нерви ли, не знам. Чудя се дали да се наклепам сега с Кастинга, че са празници,ама като знам, че ще се отмие до две седмици, тъкмо за питката на бебка. ooooh!

# 372
Благодаря ви момичета Hug всички сте безкрайно мили bouquet
Каролин,смесих два цвята,единият беше махагон а другият по-наситено червено. Убий ме немога да си спомня каква боя беше. Лонда мисля. Свалих черна боя с Деколкор,мазах доста пъти до желания резултат. Това е цвета,три седмици след процерурата,в началото беше по тъмно,червеното почти не се забелязваше.

# 373
  • Бургас/Пз
Да без абсолютно нищо.Само по шампоан  Joy .Каква прическа ще правиш?Ще чакаме после снимки Simple Smile
Благодаря ви момичета . Heart Eyes Blush Аз си харесвам косицата,но не достатъчно искам да е по дълга ,по бляскава,по гъста  Joy
Чаровна,  айде сега ред е да кажеш кой е шампоана Simple Smile хихих И да споделиш с какво е сушена? Сешоар, въртаща четка??

# 374
Благодаря ви момичета Hug всички сте безкрайно мили bouquet
Каролин,смесих два цвята,единият беше махагон а другият по-наситено червено. Убий ме немога да си спомня каква боя беше. Лонда мисля. Свалих черна боя с Деколкор,мазах доста пъти до желания резултат. Това е цвета,три седмици след процерурата,в началото беше по тъмно,червеното почти не се забелязваше.

мерси  Simple Smile Hug а какъв беше цвета след като махна черното, тъмно кестеняв ли, разпитвам те,защото моята основа е такава и се чудя дали ще ми се получи подобен цвят без нищо да изсветлявам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт