Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 405
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
ani_d написала съм кой е шампоана по нагоре.Шампоана е на матрикс за боядисана коса.Подарих го на майка ми. Суших с каквото суша винаги.Четката на Филипс. Толкова си я харесвам,че замислям да си взема тази която е повече ватове.Едната ще си я оставя на Ловеч а другата ще си я използвам на Плевен Simple Smile .
Забравих да ви кажа,че започнах комбинирани витамини.Има и биотин в тях.Витамините са up up .Ето тези  http://vitacare.vn/san-pham/target-womens-daily-multivitamin-500-mg-calci витамини за жени се водят.Не пише да помагат на косата,но аз се надявам да помогнат.

# 376
Ами не беше баш тъмно кестеняв. Моят естествен цвят е много тъмен почти черен,но при изсветляване избива на червено. Такава си ми е пигментацията на косъма. След Деколора по скоро беше кестенява,но в по светлите тонове,имах и червеникави оттенъци. Незнам дали ме разбра и дали съм помогнала Hug Пробвай някой махагон,той хваща на по тъмната коса. Преди години съм се правила,още нямах черно наслоявано,цвета се беше получил много приятен.

# 377
Ами не беше баш тъмно кестеняв. Моят естествен цвят е много тъмен почти черен,но при изсветляване избива на червено. Такава си ми е пигментацията на косъма. След Деколора по скоро беше кестенява,но в по светлите тонове,имах и червеникави оттенъци. Незнам дали ме разбра и дали съм помогнала Hug Пробвай някой махагон,той хваща на по тъмната коса. Преди години съм се правила,още нямах черно наслоявано,цвета се беше получил много приятен.

Отлично те разбрах, защото аз съм със същия цвят  Grinning тъмно кафяво до черно с червен пигмент.Ще пробвам, лятото. Thinking

# 378
Ако не ти допадне,Деколкор и си готова. Ако не си пробвала,ще ти кажа със сигурност,че не уврежда. Аз го мазах в интервал от 5 дни,два пъти,по цяла опаковка. Притеснявам се,че след като открих тоя Деколор,ще започна с експериментите Mr. Green

# 379
Чаровна,ще се подстригвам мъничко bouquet Отдавна не успявам да се докопам до фризьорката,все  нещо излиза и не  успявам да отида. Ще снимам,разбира се  Heart Eyes

# 380
  • Бургас/Пз
ani_d написала съм кой е шампоана по нагоре.Шампоана е на матрикс за боядисана коса.Подарих го на майка ми. Суших с каквото суша винаги.Четката на Филипс. Толкова си я харесвам,че замислям да си взема тази която е повече ватове.Едната ще си я оставя на Ловеч а другата ще си я използвам на Плевен Simple Smile .
Забравих да ви кажа,че започнах комбинирани витамини.Има и биотин в тях.Витамините са up up .Ето тези  http://vitacare.vn/san-pham/target-womens-daily-multivitamin-500-mg-calci витамини за жени се водят.Не пише да помагат на косата,но аз се надявам да помогнат.
Извинявай, гледала съм постовете ти след публикуването на снимката и затова не съм видяла, че си писала за шампоана. Не че е точно от него де, просто твоята каса си е хубава и здрава. Но за този перфектен вид си има и полза от въртящата четка, която допълнително полира косата. Просто съм виждала една и съща коса изушена без нищо и с такава четка и разлика си има. Много се замислям и аз напоследък, обаче не съм сигерна , че ще се справя с моите дме леви. Simple Smile

# 381
 Минах приз фризьора и съм малко по спокойна.Беше в шок,Как е възможно да ми причинят подобно нещо.Изряза повече от пораженията и каза че след още две подстрижки нещата ще се оправят.На места беше на ластици....пълен кошмар.Посъветва ме ако искам да боядисвам да е с безамонячна боя,и си взех Продиджи на Лореал 5.Не посмях да стоя много и след 20 мин я измих.Хубав е цветът, светло кафяв без червени оттенъци, но смятам че ще падне бързо.Освен това една боя не ми стигна съвсем!
Чаровна,искам здрава коса като твоята!
Майка ми днес ми донесе едни ампули на Алфапарф,сини и пише на мокра коса да нанасям после да изплаквам. Тях вместо балсам би следвало да ги ползвам нали? newsm78

# 382
  • Варна
Здравейте!
Предстои ми боядисване за първи път. Избрах боята да е палете делукс. Но се двоумя между два цвята "златисто бляскава мока" и "шоколадово кафяв". Моля някой, който е ползвал тези цветове да сподели дали се получава цвета, който е показан. И да кажа, че естествения ми цвят е кафяв.

# 383
Най вероятно ще се получи,Палете е доста силна боя Peace

# 384
Навремето с някои от шоколадовите нюанси на Палете косата ми ставаше почти черна. Ако не искаш това, първо опитай с по-светлия цвят.

# 385
Здравейте!
Предстои ми боядисване за първи път. Избрах боята да е палете делукс. Но се двоумя между два цвята "златисто бляскава мока" и "шоколадово кафяв". Моля някой, който е ползвал тези цветове да сподели дали се получава цвета, който е показан. И да кажа, че естествения ми цвят е кафяв.

Според мен също винаги ако се двоумиш избери по светли цвят и изобщо винаги избирам един тон по светло от това което очаквам върху косата си,да не говорим че лесно става от светло тъмно, но обратното - тцЪ.

# 386
Това е основно правило при избиране на цвят. Винаги избираш по-светлия ако се чудиш. Simple Smile
Е, да ви се покажа и аз, че скоро не съм се подвизавала тука със снимка.
То, общо взето само Чаровната, аз, Мамче и Паколина напоследък досаждаме със косищата си  Mr. Green Blush или поне сме от най-редовно качващите.

Изправих се днес най-после от месеци наред.Нали са празници.

Скрит текст:

Скрит текст:
в естествено-рошав вид

Скрит текст:
и за да видите що е то форма на коса  #Crazy
Скрит текст:
Харесват ми червените тонове, много даже.
Не съм слагала нищо, само ш-н. Много ме дразни тая сивота на цвета, на слънце е много по-червено,по-лъскаво и много по-хубав. Обаче ПЛАЧЕ за боя косата ми!

# 387
Мисче чудесна си ни.Бонбон  bouquet.Така да ми харесваш с права коса а ти все чупки правиш  Joy .
Не я намирам за боядисване.За мен може да и дадеш почивка от боите  Peace .Идва лятото и сезона на опашките ,кокчетата и плитките. Simple Smile.Един хубав шампоан и маска за коса за блясък са достатъчни. Peace
Аз днес останах отново само по шампоан.Пробвах с друг шампоан.Ефекта е същия.Няма заплитане.Косата ми е мека ,има и обем .Абе чудно я чувствам  LaughingЯвно от време на време не е лошо да и давам почивка от разни продукти.И да си остане голичка...Само по шампоан  Laughing

За боята и аз съм за по светлия свят.Никога не става същото като на кутията. Става по тъмно .И след няколко измивания се показва реално цвета.
Jesika показвай снимка на боядисаната коса.Иначе косата ми не винаги е била здрава.Преди години много ми цъфтеше  косата.Благодарение на четенето в темата за професионални продукти и съветите на момичетата тук нещата се оправиха Simple SmileЗа ампулите аз не бих пропуснала балсама  Peace.Или поне през миене бих го пропускала.
Ани четката не е въртяща а е за изправяне.

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 14:31 от Анонимен

# 388
Мисче, определено косата ти изглежда в пъти по-добре изправена. Подкрепям Чаровницата, че можеш да минеш без боя, но определено имаш нужда от дооформяне и хубаво подхранване според мен, съдейки по последната снимка. Hug

# 389
Мога да мина и без боя, ама като имам три бели косъма, само ги режа.  Laughing
Жанче, да още има сухи участъци и изтощено. Мажа кокосово, слагам маски, ама нещо не съм постигнала задоволителни резултата все още. Сега нямам и много свободно време за тия глезотийки.
Отделно съм на нав ш-н, че с моите проблеми край няма!
Не е подстригана както трябва или така ми се струва на мен поне newsm78
ама тука вече не знам къде да отида. Thinking
Хем не искам да я режа, хем си мисля да клъцна остатъците, които са по-изтънели и изтощени, тези дългите отдолу и максимално да изравня, до раменете. Simple Smile
Благодаря ви, и аз се харесвам с права коса, ама кой каквото си няма нали знаете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт