Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 296
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Ще я имам предвид тази блондираща паста, щом сваля и черно. Не съм тръгнала още да свалям цвета, но да съм подготвена все пак..

ARIA* , в почти всеки козметичен магазин трябва да има Деколор. Марки обаче не мога да препоръчам, не съм ползвала и не знам кои са добри. Казват, че сваля черно, но като за първи път най-добре отиди на фризьор.

# 76
Честито бебенце Каролин  bouquet Пиша рядко, но редовно ви чета. Мотивирате ме да се грижа за косата си и да й обръщам повече внимание. А по темата - ще с опитам да предотвратя цъфтеж и накъсване и да не се налага да се подстригвам скоро. Цвят за сега няма да променям и ще заложа на естествен със сребрист оттенък и привкус на предишно боядисване.  Peace

# 77
Ще я имам предвид тази блондираща паста, щом сваля и черно. Не съм тръгнала още да свалям цвета, но да съм подготвена все пак..

ARIA* , в почти всеки козметичен магазин трябва да има Деколор. Марки обаче не мога да препоръчам, не съм ползвала и не знам кои са добри. Казват, че сваля черно, но като за първи път най-добре отиди на фризьор.

Благодаря ти,Цвети. Питала съм фризьорката ми,категорично ми отказва обезцветяване. Косата ми е тънка и много ще се увреди,за това мисля да пробвам вкъщи.

# 78
Ето го Деколора, на Роза Импекс е, във всяко квартално магазинче за козметика трябва да го има :

# 79
VSD Беса и при мен падаше адски бързо. Много по трайни бяха на моята коса Лакме и Макадамия,  с първата при фризьор, с втората сама в къщи се намазах.

Аз проблеми след Деколора нямам никакви, макар че три.пъти мазах. Косата ми изглежда супер, без никакви видими поражения.

# 80
  • Варна
VSD Беса и при мен падаше адски бързо. Много по трайни бяха на моята коса Лакме и Макадамия,  с първата при фризьор, с втората сама в къщи се намазах.

Аз проблеми след Деколора нямам никакви, макар че три.пъти мазах. Косата ми изглежда супер, без никакви видими поражения.

Благодаря ти  Hug

От известно време се опитвам да си правя къдрици с маша у дома, обаче изобщо не ми се получават. Мисля, че косата ми е прекалено мека и дори не се пречупва от машата. С какво да я пръскам преди накъдряне, за да става от раз? Преди ползвах маша тип пръчка (не знам как се казва) и си мислих, че машата ми е слаба, подарих я на приятелка, която си прави страхотни къдрици с нея, така че явно не е било от нея. Сега ползвам обикновена керамична, същата работа  Crossing Arms

# 81
  • Пловдив
Като трайност на боята останах доволна от Дия на Лореал ( професионална), както и от една евтинка на Шварцкопф - Nectra color.И от двете бои не съм имала поражения по косата

# 82
Нектра-та беше уникална боя  Heart Eyes
Няма я вече, като всичко хубаво я спряха от производство  Tired

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 16:10 от Анонимен

# 83
  • Пловдив
Жана, ако става дума за Некта калър: http://www.nectra-color.bg/nectracolor/bg/bg/home.html , продават си я още. Аз миналата зима съм я ползвала, но сега я намерих из сайтовете.

За дамите, които искат да махнат тъмния цвят, интересно клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=WSg8FU1ZkM8

# 84
Момчета,а колко пъти трябва да мажа с Деколора? И кога мога да се боядисам? Имам бели коси,които неискам да се виждат  Grinning

# 85
Лятна буря, точно с показаната Нектра в цвят 662 се боядисвах, страхотна боя, прекрасен цвят  Heart Eyes
Спряха я тогава, никъде не можех да я намеря и се отказах да я търся. Не съм я виждала въобще по магазините оттогава. Tired
Момчета,а колко пъти трябва да мажа с Деколора? И кога мога да се боядисам? Имам бели коси,които неискам да се виждат  Grinning
Различно е, зависи с колко намазвания ще си удовлетворена от резултата и колко тона от боята ти искаш да смъкнеш.
Аз се боядисвах веднага след деколора или на следващия ден.

# 86
  • Пловдив
Странно. Аз от Ремедиум си я взех тогава, а сега в няколко сайта я намерих. Но е истина, че не е много разпространена и може би трудно се открива. Аз, ако сега реша, не знам в Пловдив къде да я търся, тъй като нямаме Ремедиум. Може ли снимка с цвят 662, че и аз точно него загледах Mr. Green

# 87
Ау, много ми хареса кафявата нуга на Шварцкопф. Следващият път ще я пробвам.

# 88
Може ли снимка с цвят 662, че и аз точно него загледах Mr. Green
Нямам, да му се не види  Laughing
Но наистина ставаше страхотен цвета  Heart Eyes
Никъде не е наличен обаче, също както и преди  Tired

# 89
Еее, сърце нямате, тази тъмна череша ме прободе направо в сърцето...

Общи условия

Активация на акаунт