Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Моля  Hug, ще чакам да пишеш.

# 181
Аз съм голяма фенка на алоето, но никога не съм го използвала за коса.
Жана, кой гел използваш?

# 182
# 183
Мерси.  Hug
Пила съм такова, ще взема пак.  Wink

# 184
За нищо  Hug

# 185
Ария,втората снимка е страхотвн цвят(поне на мен много ми харесва).В горната част има силмо изразен червен отенък или поне при мен така се вижда.И да,има разлика с първата.Макар и минимална е по-уеднаквена.Според мен не пипай повече цвета.

# 186
За добавяне на сивото в боята най добре е да се сложи 1/3 или т.е половината.Може и по малко но 1/3 е най добре.Като цяла знам ,че синия и зеления коректор убиват рижавите отенъци а със сивия става по матово кафявото .Не знам дали точно матово е правилно да използвам .
И аз преди бягах от рижавото и успешно се справя с лакме 5.17 светло кестеняво синьо пепелно се води.Сега ми харесват по топлите и не толкова пепелните нюанси .Ако все пак се правя ще си избера цвят 5.01 което е по естествено и не стои толкова изкуствено.
Ария и според мен не питай повече косата.О.к ти е в момента .Харесва ми много  Heart Eyes

# 187
Благодаря ви,момичета Hug и аз все повече се харесвам,но както казах имам големи притеснения как ще поддържам този цвят. Никога не съм била друга освен чернокоса и незнам как да запазя цвета. Със същия цвят ли трябва да се боядисам или мога да сложа малко по светло червено,как мислите?

# 188
Мисче, как е бебка? Голяма целувка от мен за нея. Heart Eyes
Я, кажи сега, вързана ли си носиш косата или намираш време за прически?  Wink

# 189
Мисче, как е бебка? Голяма целувка от мен за нея. Heart Eyes

Я, кажи сега, вързана ли си носиш косата или намираш време за прически?  Wink
Благодаря,че попита💐 добре е,очудващо спокойна и добричка засега,реве по малко,спи,яде и сменяме памперси(и товя по цели дни и нощи).А въпроса за косата разбира се е излишен.Ходя като рошава гарга из къщата.И съм вечно на опашка или кок.За погачата ще сложа един цвят,че Кастинга какъвто е нетраен до 1 м. ще е изсветляло и сега няма смисъл.
И реших да не я режа драстично,а само връхчетата.

# 190
А бе режи я сега, за да ти расте здрава и хубава. И преди съм ти казала, че няма да усетиш как бързо ще порасне, а и ще е по-хубава от всякога, защото вероятно ще спреш дори да я духаш. При всички положения няма да я третираш така, както до сега.

# 191
Благодаря ви,момичета Hug и аз все повече се харесвам,но както казах имам големи притеснения как ще поддържам този цвят. Никога не съм била друга освен чернокоса и незнам как да запазя цвета. Със същия цвят ли трябва да се боядисам или мога да сложа малко по светло червено,как мислите?

Ариа, идея нямам за цвета. Според мен по светло обаче няма смисъл,по скоро си намери един цвят който ти е ок и не мажи дължините или съвсем леко накрая за десетина минути.
На моя телефон разликата е очевидна. На първата снимка има голям контраст, на втората си е съвсем еднаква красива коса. С коя боя се боядиса?

# 192
Два цвята смесих на Лонда,единия беше махагон,а другия произволно червено,по светъл тон. Другия път съм харесала един цвят на Чифели,може би ще пробвам с него.

# 193
Стремя се да добия ето такъв цвят

# 194
  • Бургас
Косата и цвета на Боби много ми харесват. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт