Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 497
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Ариа , много ми харесва !  bouquet

Каролин Бингли добре дошла в клуба на вързаните коси  Joy Да я нацелуваш тази сладка и добричка бебка  Heart Eyes Heart Eyes

# 196
Този цвят е много труден за поддържане. Моя колежка се прави с обикновени бои от магазина - смесва светъл кестен и махагон, като от махагона слага повече. На 3-то измиване обаче е...отврат.

Чаровна, да не махна омбрето?

# 197
Пристигам да дам първи отзиви за алоето.Снощи се намазах хубаво с него (скалп+дължини),сложих по дължините също така кокосово и бадемово масло ,сплетох на плитка и легнах.Тази сутрин косата ми е изпила всичко Shocked Изобщо няма следа,че нещо съм сложила.Ще изкарам деня така и довечера ще измия  Peace

# 198
  • Пловдив
А принципно косата изпива ли кокосовто масло? Моята не беше. Може да съм сложила и повече, кой знае newsm78

# 199
Моята явно е наобратно на всички коси,защото на суха коса маслата ми се отразяват по-добре отколкото на мокра Embarassed  Почти винаги го изпива по дължините.Винаги стоя поне цяла нощ с него  Peace Може и да идва от това,че косата ми е сравнително дълга и дължините са доста сухи Peace

# 200
Привет,

изсветлих косата си салон, като я обезцветиха на кичури /уж било по-щадящо/ и след това я боядисаха цялата.
Това беше цвета преди:
Скрит текст:

Това е сега:

Дотук добре. След като беше оформена там не се виждат поражения.
Но след като я измих, и без това сухата ми коса, стана съвсем суха и хвърчаща. Това беше ясно, че ще стане, но трябваше да опитам  Simple Smile

Моля предложете конкретен продукт, който поне да замаскира тази сухота. На моята коса нищо не утежнява. Ясно е, че трябва да се отреже, за да се оправи, но това с времето.
Иначе преди измиване мазах с кокосово масло. След това сложих арганово олио, на което е указано да се слагат една-две помпички, пък аз слагам поне седем  Blush. Това казвам, за да добиете представа колко е суха косата ми по принцип, не след обезцветяването.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 09:42 от sladko

# 201
Аз не виждам снимките. Използваш ли термозащита и каква?

# 202
И аз не ги виждам.
Аз пък мисля, че това олио, от което слагаш толкова много накрая, допълнително ти изсушава косата. Олиата са пълни със силикони и аз хич, ама хич не ги харесвам и изобщо не ползвам такива от много време.

# 203
Мисля, че оправих снимките.

Имам една термозащита на Керастаз, олио на Маракеш и аргановото на Лакме.

И аз не ги виждам.
Аз пък мисля, че това олио, от което слагаш толкова много накрая, допълнително ти изсушава косата. Олиата са пълни със силикони и аз хич, ама хич не ги харесвам и изобщо не ползвам такива от много време.

С какво да го заменя?

# 204
Видях цветът, много е хубав  Heart Eyes
Олиото успешно би могла да замениш със серумът на Маракеш за цъфтящи краища, много добър продукт.

# 205
Сладко, цвета е хубав.  bouquet

# 206
И на мен ми харесва.
Коя на Керастаз? От техните мисля, че само Циментът не е подходящ. Останалите са ок, особено Нектарът.
Иначе Еликсир ултима ще я напои добре, както шампоана, така и маската, но да знаеш, че при продължителна употреба косата става мазна.

# 207
Точно Циментът имам  Wink
Ще пробвам Еликсир ултима. Никога не съм имала мазна коса  Blush, не че държа, но и суха е ужасна.
Единствения продукт, с който леко ми се омазняваше косата на 5-ия ден  Simple Smile, но с него беше най-добре е Nashi Phyto Repair мисля /свърши и не съм сигурна за името/.

# 208
  • Варна
sladko, много хубав цвят  Hug

# 209
Сладко,Наши Фито рипеар е много хубава серия според мен,поне на моята коса чудеса направи елексира в комбинация със шампоана  Peace http://beautyshop.bg/product/11120/nashi-phyto-repair-express-el … ia-na-kosata.html

Общи условия

Активация на акаунт