Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 461
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Мила, благодаря за детайлите. Не знам защо те питах за къдренето, в онзи момент ми беше щукнало нещо, добре, че не ми отговори веднага, че не знам какви щяха да са ми действията.
Да, Чаровна, сега използвам, шампоан и маска на Екре. Като цяло съм доволна, шампоанът измива добре, но не е никак икономичен. Маската не бих казала, че е нещо особено, нито ми влияят зле на косата, нито са нещо Уау, но за цената си са екстра. Пак бих си взела, ако нямам пари за по-скъпи. Не се омазнява бързо, но това, което ми липсва е плътност на косъма, който като че ли с повечето Керастази постигам.
Искам да си взема маска, която като нанасям стои лигаво на косата, някой напред беше писал, но все нямам време да се включа. Забелязала съм, че лигавите ми се отразяват много добре.

# 271
Коя точно маска използваш.Гледам повечето им маски на по 10 -11 лева.Затова така те разпитвам Simple Smile

# 272
Няма проблем да ме питаш, нали за това сме събрали. Simple Smile

https://remedium.bg/damaged-hair/ekre-lumino-intensive-mask-250ml.html

# 273
Мила, благодаря за детайлите. Не знам защо те питах за къдренето, в онзи момент ми беше щукнало нещо, добре, че не ми отговори веднага, че не знам какви щяха да са ми действията.
Да, Чаровна, сега използвам, шампоан и маска на Екре. Като цяло съм доволна, шампоанът измива добре, но не е никак икономичен. Маската не бих казала, че е нещо особено, нито ми влияят зле на косата, нито са нещо Уау, но за цената си са екстра. Пак бих си взела, ако нямам пари за по-скъпи. Не се омазнява бързо, но това, което ми липсва е плътност на косъма, който като че ли с повечето Керастази постигам.
Искам да си взема маска, която като нанасям стои лигаво на косата, някой напред беше писал, но все нямам време да се включа. Забелязала съм, че лигавите ми се отразяват много добре.

ето една лигава маска и аз съм по лигавите, тази много я харесах, чак не можах да повярвам,че за 3-4 лева беше е толкова хубава http://parfumi-kozmetika.com/product-4565.html

# 274
Мерси, може и да я пробвам, ако я срещна някъде.

# 275
  • Варна
Mother сега видях първата снимка и че само в корените е хванало.Според мен изчакай преди следващото боядисване или ако не издържаш си вземи без амонячна
 професионална боя  Peace . Имаш много хубава коса  Heart Eyes ,но направо я изтормози за един месец мамче  Hug .

Каролини как си? Как е Малката бонбонка ?

VSD заповядай https://www.arlen.bg/product/2966/maska-za-boyadisana-iztoshtena … atment-200ml.html
нанасям смело и в корените.Ухае на плодов йогурт с малини.Деликатен и приятен аромат .

Крем за изправяне с лека фиксация Goldwell  
https://www.arlen.bg/product/3039/krem-za-izpravyane-s-leka-fiks … g-balm-100ml.html

Реших да ги проверя в Ензо, но маската изглежда различно. Това старата опаковка ли е според вас? Бяха се обсъждали разни мнения, че в Ензо застоява стара стока, та въпреки, че цената е доста добра, не знам дали да рискувам. Видях, че и кремът за изправяне е на по-добра цена от Арлен. Какво мислите?

# 276
VSD същата е и моята маска в опаковка като тази която си показала в сайта на ензо .
Закупена е от арлен.След това в арлен заредиха новите опаковки.Goldwell си обновяват опаковките на всичко Simple Smile
Изгодна е цената в езно , но ако е и с безплатна доставка би се усетило по ниската цена .
За този месец покупките които планирам са много малко както никога Simple Smile
И това са шампоан на рене фюртер Simple SmileЧудя се за един балсам на чи rose hip oil или по добре една маска на екре или на лореал абсолют рипеър . Rolling Eyes .Помагайте в избора.Наистина не знам какво да си взема и от кои от тези неща имам реална нужда Simple Smile

# 277
Момичета имам нужда от помощ  Cry
В Сряда бях на фризьор за балеаж.Исках дълбок тъмен корен и по светли краища като им показах точно какво искам,и споменах че миналия месец доста съм третираЛа косата,и ако преценят краищата да са примерно карамел за да не се изтощава много.Накратко, обезцветиха ме цялата без корените, после ме боядисахме,и се получи светло рус корен и рижавеещи дължини.Матираха ме за да потъмнее корена и след 4 часа си тръгнах.Резултатът е много изгоряла коса,и вече след първото измиване цветът е ужасен.Лошото е че няма на къде да я режа вече!Ясно е че ще започвам маски и терапии и прибирам пресата и сешоара !Ще подстригвам по малко всеки месец,но какво да правя с цветът  Sad Безамонячна боя ще я съсипе ли съвсем  Cry

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:52 от >>JeSika<<

# 278
  • Пловдив
Защо не пробваш с билкова боя? Поне не вредят, а и в повечето случаи подхранват косата. А относно безамонячната - според мен и с нея трябва да изчакаш поне 2 седмици. Иначе става много третиране.

# 279
Джесика, матиращи и оцветващи шапоани докато мине време и можеш да боядисваш  Hug

# 280
Тъкмо взех един оцветяващ шампоан,дано има ефект.Надявам се две седмици са достатъчни като време че днес доста си поплаках  Confused

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 20:15 от >>JeSika<<

# 281
За съжаление много сме жертвите на балеажа. Да знаеш,че ще порасне и това ще остане просто кофти спомен. Hug

# 282
Уффф, шампоанът изобщо не хвана и положението става все по трагично от към цвят! ooooh!

# 283
Какъв взе? Да не би да си стояла малко? Аз съм позлвала на Престиж, на Виктория Бюти и Марион и не съм имала фалове. Навлажнявам косата, попивам с кърпа, мажа обилно и стоя от 40 мин. до час.

# 284
На Марион са най- трайни според мен. Виктория изобщо не ми харесаха, Леганца също не ме очарова

Общи условия

Активация на акаунт