Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Мисче за подстрижката пластовете не изглеждат добре преляти.Когато е права косата се сливат ,но в естествен вид не е много о.к  Peace. Не,че не е хубаво на пластове.Хубаво е ,но ако са добре по направени и се преливат плавно.Пусни я да расте .Подхранвай я  Peace .Взе ли абсолют рипеъра на лореал?

# 391
Мисче, аз също мисля, че можеш да подстрижеш малко и да се направи по-хубава формата.
Хубаво правиш с маслените маски, но не е достатъчно. Иска си хубави подхранващи маска или балсам, веднага ще се усети разликата.  Hug

# 392
Чаровнице, Жана,така е напълно сте прави. Не ме направи като хората и много изтъни, въпреки, че не ме е филирала.Най-долният пласт ми е като отсечен, не знам дали забелязвате, тънък е много, а другите отгоре супер обемни.  Whistling
И друг път са ме правили на етажи, и правя разлика от добре и недобре направени такива, от фризьор до фризьор, но просто не мога все да ходя до Сф,при тази, която знам, че ще ме направи.А тука имаме бол салони, ама нещо от никоя не съм доволна. Simple Smile
Не съм взела Абсолюта,все поръчвам за бебе сега и забравям за мен си Mr. Green но ще поръчам само балсама и маската, че пак ме нападна дерматита и не смея нищо др. да си сложа на главата.
Иначе изхабих цяла кутия Макадамия и имам и от Матрикса розовата, слагам финиши, ама не, не е достатъчно.Бих я отрязала до рамене на равна черта, но това, което ме спира е, че нали понапълнях и сега имам бузи.Ще живне доста и ще се махне изтощеното поне, затова може би скоро ще го направя.

# 393
Каролин,имаш толкова хубава коса. Личи си,че е с плътен косъм и гъста. Майка ми има такава,за съжаление я е наследила сестра ми. И според мен много ще ти отива нещо червено bouquet Колко мислиш да я режеш?

# 394
Каролин,имаш толкова хубава коса. Личи си,че е с плътен косъм и гъста. Майка ми има такава,за съжаление я е наследила сестра ми. И според мен много ще ти отива нещо червено bouquet Колко мислиш да я режеш?

благодаря Ария,  bouquet Hug ген си е при мен  Simple Smile още го обмислям, и аз не знам защо, попринцип съм много смела и режа без особено да се замислям
ще отрежя до раменете, може Би около 10 см,ма не знам кога ще е,бавно ми расте и все ми е жал, виж на бебка имам чувството, че с дни  й расте косата  Joy

# 395
И на мен ми се стуваше,че на моята така и растеше. Grinning Режи смело,коса расте. Аз на есен отрязах коса до кръста заради мечтания ми логн боб. Хич не съжалявам,а мислех,че е голяма драма. Ама ей на,още го държа и не смятам скоро да я пускам пак.

# 396
Kaролин, много си хубава  с изправена коса Heart Eyes

Аз днес реших да махна червеното  Joy Взех Деколор, взех някакви бои "лешник " и пред касата върнах всичко.  Сметнах, реших че на цена ще ми излезе колкото фризьор, а не съм сигурна в резултата. Та ще ходя идната седмица на фризьор, че в края на месеца се връщам на работа  Shocked Което ме подсеща Каролин Бингли от всички си го чула , но и аз ти кажа - лети времето. Радвай се на всеки миг, на всяка секунда, дори когато спи върху теб и не можеш да мръднеш с часове, на всичко се радвай, така бързо лети времето  Heart Eyes Heart Eyes

Да се допиша , че се сетих - не знам за вас, но аз страшно много се ръководя от приятелки, което го отчитам като много лошо. Видя някоя с перфектна червена коса и реша че искам такава, после видя друга на руси кичури и вече искам като нейните. Сега тъкмо реших , че ще рискувам с едни кичури, макар че нямам идея как се маха червеното, и видях една приятелка с ужасни руси кичури, все едно ѝ е побеляла косата и е остаряла с поне 10години.

# 397
Момичета, Христос Воскресе! Нека има светлина и мир в домовете ни!
Аз така празнично реших да направя една покупка от рибката и леко се увлякох...
Преди да се похваля с продуктите, я дайте съвет по следния казус. Взех безамонячна на Лакме цвят лилав. За да стане наситено лилаво, а не червеникаво с лилав оттенък, дали може да добавя коректор в син цвят? Тъй като лилаво се получава от смес между червено и синьо, та реших и аз да експериментирам... Някой пробвал ли е нещо подобно и също така на коректора трябва ли да добавя окислител, или тоя в боята е достатъчен?

# 398
  • Cyberspace
Преди да съм изчела пропуснатото ще си кажа какво "забърках". Още не знам дали е за оплакване или похвала.
Чистих из вкъщи с едни препаратиии... Доста се заседях в банята и явно препаратите ми замъглиха трезвото мислене. Подстригах пак един прав бретон сама в банята  Joy Бях си поръчала от рая на боклуците (Алиекспрес) една джаджа за подстригване на бретон и я пробвах. Добре си ми стана бретона - прав, нищо особено, ама не бях сигурна дали изобщо искам такъв Joy

# 399
Сайбър, щом експериментът не завършва с ред сълзи, ред сополи, значи е успешен. По спомен съм те виждала с бретон и ти ходи  Peace

И аз забърках днес нещо  Mr. Green

Взех си тази боя:
Скрит текст:

Ама нали имах и синьо-черно пак от същата. И си викам, ще сложа малко от синьо-черната, да не стане съвсем светла... Стана идеално черна  Mr. Green Леко синее, никак не лилавее Simple Smile Аз си се харесвам, ама фризьорът ми ще ме обеси  hahaha

# 400
Леле момичета,имам чувството,че  се боядисвате през ден 😃Особено Алечка😊😉
И сега черна ли си?А ако решиш да се разделяш с черното...?Като знам колко трудно се получава.Иначе аз те харесвам с тъмна коса.Мисля,че това е твоят цвят.

# 401
Чаровнице, Жана,така е напълно сте прави. Не ме направи като хората и много изтъни, въпреки, че не ме е филирала.Най-долният пласт ми е като отсечен, не знам дали забелязвате, тънък е много, а другите отгоре супер обемни.  Whistling
И друг път са ме правили на етажи, и правя разлика от добре и недобре направени такива, от фризьор до фризьор, но просто не мога все да ходя до Сф,при тази, която знам, че ще ме направи.А тука имаме бол салони, ама нещо от никоя не съм доволна. Simple Smile
Не съм взела Абсолюта,все поръчвам за бебе сега и забравям за мен си Mr. Green но ще поръчам само балсама и маската, че пак ме нападна дерматита и не смея нищо др. да си сложа на главата.
Иначе изхабих цяла кутия Макадамия и имам и от Матрикса розовата, слагам финиши, ама не, не е достатъчно.Бих я отрязала до рамене на равна черта, но това, което ме спира е, че нали понапълнях и сега имам бузи.Ще живне доста и ще се махне изтощеното поне, затова може би скоро ще го направя.
Според мен, остави я да порасне още малко и тогава я пострижи, а до тогава на опашка Wink. В момента не изглежда добре нито изправена, нито естествена. Етажите не знам кой ти ги е правил, но си е оставил ръцете.

# 402
И сега черна ли си?А ако решиш да се разделяш с черното...?Като знам колко трудно се получава.Иначе аз те харесвам с тъмна коса.Мисля,че това е твоят цвят.
Две маски с вит.С и е готова  Grinning И аз преди време в умопомрачение реших да сложа синьо черна. След един месец с две маски падна.

# 403

Аз всеки месец. Измива се каквото и да сложа, защото имам още силно изсветлено. Тази без амонячната, с която исках да потъмня се оказа тотална греда (както и очаквах) и падна много бързо, стана един светъл кафяв цвят, към който имам рязка непоносимост  Mr. Green С удоволствие бих я отрязала пак, за да махна изсветленото (което е и много изгоряло), ама нали я отглеждам за прическа през юни. Като мине сватбата ще я скъся пак и ще разредя боядисванията.

Сега съм черна да. Не беше нарочно де, друго целях, но се харесвам. Очаквам и това да се поизмие, но каквото такова, все няма да е много. Надявам се да не реша да махам черното скоро, защото ще ми опада косата...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 06:44 от Алечка

# 404
Аз не съм забелязала Алечка да се боядисва много често. Мамчето напоследък води в класацията  Laughing Hug
Алечка, тъмният цвят страшно ти отива, писала съм и преди. От снимката не мога да добия конкретни впечатления специално за цветът и прическата, но кадърът е много сладък  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт