Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 651
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Правили са ми косата със сешоар, и да става чудно, но това е все пак постигнато в салон, с уреди. Естетвено,че косата ще изтлежда супер.  Издухана със сешоар става по-добре дори от пресата, става лъскава и гладка и блестяща.
Обаче, това не е естествения й вид, а постигнат с преси и уреди.Така, че е заблуда.Когато косата ми изглежда лъскава и блестяща,без да е направена със всичките му хитринки,продукти и преси от салона, в естествен вид,тогава ще съм доволна. Crossing Arms

То хубаво сега ще ида да ми направят един сешоар, ама като си знам, че косата ми е изтощена и в недобро състояние реално, файда, че съм замаскирала щетите. Simple Smile

Да, всеки има подобни моменти, но съм виждала далеч по-плачевни състояния на коси и не определям своето като такова, не съм сляпа. Същевременно и не отричам, че имам голяма нужда от грижа и подхранване и добра подстрижка, но просто не знам как щетите могат да се оправят ако не отрежа изтощените краища и не се подстрижа до ушите Mr. Green

# 436
Каролини  и  аз мисля като kikamora, че е важно с какво се суши косата.
Не е задължително обаче сешоара да е професионален.Един хубав сешоар с йонизация и контрол на струята ще свърши чудесно работа.

ARIA харесва ми цвета на косата ти .Косата ти е лъскава и изглежда гладка и здрава  Heart Eyes .

Lirena http://www.technomarket.bg/presa-za-kosa/philips-hp-8663-09138412 това е четката ми.От както я имам не съм посягала към сешоар.Затова все отлагам покупката на такъв .
SenioraDi какво пак си взе? На времето и аз поръчвах като луда, но вече не е така.И повече от 35 лева не мога да дам за продукт.Скръндза съм   Joy .

Ето ги сладурчетата са вече при мен.Ластици за дъщеря ми и за мен и балсама който исках.
Скрит текст:
.

Утре очаквам този шампоан https://www.arlen.bg/product/3973/shampoan-za-uvredena-fina-i-il … hampoo-250ml.html Другия месец ще взема маската и термото за да ги използвам в комплект през няколко измивания.

# 437
Само не можах да разбера защо коментарът ми беше изрит, ама както и да е  Peace
Разбира се, че им значение и с какъв сешоар се суши косата. Но за мен то не е съществено, за разлика от значението на използваните продукти.

# 438
Здравейте, мога ли да ви помоля за отзиви за боя за коса Schwarzkopf Professional IGORA?

Искам в домашни условия да се боядисам, косата ми е нещо средно между светло и тъмно кестенява, ще търся тъмен тон някакъв, който не червенее евентуално. Но ми се иска да е качествена боята.

# 439
Чаровна , според мен нова четка е абсолютно излишно! Не си давай парите след като имаш такава от която си доволна, другата колкото и да е по мощна няма да усетиш съществена разлика. На последната снимка косата ти беше върха, не помня вече казах ли ти Heart Eyes

ARIA* косата ти излежда лъскава, прекрасна. Нали сме през една сага и аз не знам какво да правя с това червено, не искам да се връщам към тъмното, но пък и не става това червено което е в главата ми.

Моя сешоар е Филипс, много стар, поне на 6-7 години с йонизираща функция, вече чак ме дразни , че работи така безотказно  Joy Омръзнал ми  е  Laughing

Не се и съмнявам, че те сърбят ръцете, рекордьор си и още как  Hug
Защо не оставиш косата ти малко да почине от бои и изсветлявания, нали казваш, че в момента червеното е приятно и изглежда добре ?
Освен това ако мацнеш кафяво в/у червеното, няма да се задържи особено дълго цветът, ще избие почти веднага. Така си мисля де, то зависи и каква ще е боята.

Много искам да и дам почивка, но имам много бели коси, не един и два за съжаление. Червеното е красиво, но някак никак не ми реши проблема, напротив , като че ли пада по бързо и от кафявото и още по дразнещо се белее основата.  Tired

Показвам една снимка, на която отново не знам вижда ли се нещо. То не беше на светлина, без светлина, със светкавица , без....Е , не мога да хвана най реалния цвят, но все пак. Съвсем нищо не е правена, само измита. Купих нов шампоан на дъщеря ми за пърхут Виши без парабени за чувствителен скалп и го пробвах естествено  Mr. Green  
Скрит текст:

# 440
Четката на Чаровна на промоция  Wink
http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-philips-essentia … -00/pd/DTPQRBBBM/

И мен ме засърбяха ръцете, за жалост бая харчове ми се очертават в тия бални месеци   Sad

# 441
  • Пловдив
Охх, и аз само се чудя четка или сешоар да си взема Mr. Green Сега като нищо ще поръчак четката на Чаровна. Но пък съм малко саката в ръцете и не знам дали ще се справя с ползването й, без да съм се изпоизскубила Laughing

# 442
  • Бургас/Пз
Каролини, разбирам, че ти е криво заради пострижката, но ще мине , ще порасне и по-хубава ще стане. Това, което аз виждам, е че определено имаш нужда от редуване на протеин и силна хидратация. Със сигурност , ако започнеш от това, след няколко месеца, косата ще е в далеч по-добре състояние. Просто на последната снимка в гръб, която си пуснала наистина косата изглежда зле, но пък на другите снимки отпред не е така, затова подозирам, че може и да е от снимката. Пробвай ампули за възстановяване /примерно да редуваш зелената и оранжевата на Керастаз или пък ампулите на Наши/ и сама ще видиш разликата в косата. А хубавият сешоар не е задължително да е от 150лв.  Hug Peace

# 443
 При мен положението е такова в момента....почти няма следа от безамонячната боя която сложих след третото измиване. Оставям я така до другия месец, като пооформим прическата като хората и реша в светлата гама ли да остана,или да потъмнявам. До тогава с оцветяващ балсам и това е  Confused
Скрит текст:
  Party

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 13:43 от >>JeSika<<

# 444
Момичета,направих и няколко снимки навънка. Ами няма хващане на цвета. На долу си изглежда по тъмна,а може и да е,незнам. Вадих си огледалцето да се оглеждам даже Laughing

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 00:02 от ARIA*

# 445
Според мен, четката дори повече гори косата от сешоара. Ако при него можеш да контролираш разстоянието, при четката не може. А те са силни, затова пак много се уврежда косата.
Пак според мен, Кикимора е права. Хубавия сешоар и хубави продукти вървят ръка за ръка  Grinning
Не може да миеш с качествени проф. продукти и после да я изпържиш с някой окапал сешоар. И обратно....да миеш с дрогериини серии и да очакваш, че сешоара ще оправи нещата.
 За себе си да кажа, преди време беше немислимо да изляза без да съм изправила или накъдрила косата ми. Изглеждаше ужасно без обработка. Ама ужасно. Сега заради проблем със скалпа спрях сешоари, преси, маши, четки и т.н След месец, косата няма нищо общо. Толкова къдрава съм била само като дете  Grinning и осъзнавам, колко са ми увредили косата тия топлинни обработки.
Уточнявам - Ако духна дори само корените, косата изпръхва, бухва и разваля форма. Оставям я да изсъхне изцяло без нищо.

# 446
Aria аз я виждам червеникава.
Особено на последната снимка.По дължините наистина стои леко тъмно.Предполагам,че се дължи на снимката.
Лятна буря няма шанс да не се справиш с четката.Тя е за такива с две леви ръце  Joy.Затова си я избрах.Дори голямата ми дъщеря на 9 години е.Работи с лекота с нея.Супер доволни сме.Ако си свикнала да ти е по топлинно вземи си сешоар. С четката е по бавно.Ния я е използваме и на функция termo protect и оставяме косите леко влажни.Ако държиш да е напълно изсушена не знам дали ще ти хареса.За мен четката е най доброто ми попадение.Остана само и сешоар да си избера .
Ел не съм съгласна с горенето на косата и четката.За година използване нямам едничко изгоряло.Нито аз нито децата  Peace .Е използваме и термо защита което е от особено значение за мен.Дали е сешоар или четка има ли топлина обработка термозащита е от особено значение и не бива да се пропуска.  Peace

Мамче харесва ми косата ти на последната снимка.Нищо не пипай известно време .Изчакай малко.Ако държиш много на червеното и нюансите може да пробваш лакме 6.66+ правих се с нея.Става чудесен цвят с червен отенък.

# 447
И аз не мисля,че четката гори повече от сешоара.Моята четка е въртяща на Ровента (да уточня,че функцията с въртенето почти не я ползвам,просто я прокарвам по косата все едно я реша).Много хубава ми става косата,много съм доволна.Незаменим уред ми е вече Peace

# 448
Лелеее,и аз сериозно се зарибих по тия четки! Аз със сешоар съм много схваната в ръцете, никога не успявам сама да се изправя.
Иначе поръчах от рибката:
-ръкавици за боядисване +четка+купичка
-безамонячна боя на Лакме цвят лилав
-коректор на Лакме -син, за да добавя малко в боята за по-наситен лилав цвят, иначе много червенее.
-крем за изправяне на чуплива коса
-балсам за изтощена коса
-шампоан на митик ойл
- шампоан с кафе на промоция

Да продължавам ли да изреждам?? Изтървах положението тоя път, дано мъжът ми нищо не разбере. Ужас, ужас!!!

# 449
Да се изкажа и аз, по ред на номерата.

Мамче, косата ти е много лъскава, остави я на мира  Mr. Green

Джесика, много ми харесва цвета, който си направила. По това, което описа, очаквах силно изгорена коса, но тя не изглежда така  Peace

Ариа, на втората снимка наистина изглежда равен цвета, на първата краищата изглеждат по-тъмни.

Общи условия

Активация на акаунт