Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 367
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Абе, да ти кажа, тия 150 лв бих ги дала за друго-за козметика за коса,или това са два хубави парфюма поне  Joy  Blush (че аз съм голяма маниачка на ароматите),ма за сешоар-не, като мога да си взема от 30-40-50 лв.  Grinning 

# 421
ani_d , можеш ли да споделиш модела на сешоара ти? Благодаря предварително. bouquet

# 422
ani_d , можеш ли да споделиш модела на сешоара ти? Благодаря предварително. bouquet
Не съм Ани  Peace ,но да ти отговоря.Това е сешоара
https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-remington-d5219-your-style

# 423
Чаровна, щом имаш вече четка, от която си доволна, си вземи сешоар,или още по-добре- похарчи парите за козметика Simple Smile
Аз харесах твоята четка и на заплата май ще си я купя.
Че със сегашната заплата си чакам голяма доставка от рибката, леле, колко неща поръчах от там....

# 424
Скрит текст:
Аз не съм забелязала Алечка да се боядисва много често. Мамчето напоследък води в класацията  Laughing Hug
Алечка, тъмният цвят страшно ти отива, писала съм и преди. От снимката не мога да добия конкретни впечатления специално за цветът и прическата, но кадърът е много сладък  Heart Eyes

Хаххаха пак ли съм рекордьор  Joy  Мълчи, че пак ме сърбят ръцете и едно, че не ми дават пари за фризьор, ами и не ми кисне в някакъв салон два часа. Иде да ми да тегля един кафяв цвят и да де приключва драмата, но знам че ще съжалявам после.

Laughing Hug
Не се и съмнявам, че те сърбят ръцете, рекордьор си и още как  Hug
Защо не оставиш косата ти малко да почине от бои и изсветлявания, нали казваш, че в момента червеното е приятно и изглежда добре ?
Освен това ако мацнеш кафяво в/у червеното, няма да се задържи особено дълго цветът, ще избие почти веднага. Така си мисля де, то зависи и каква ще е боята.

# 425
Момичета,бясна съм. Снимам от 20 минути и немога да хвана реалния цвят. На всичкото отгоре на всяка снимка излиза сякаш през средата на косата имам черно #Cussing out Мъжа ми се кълне,че цвета е равен,днес ще питам и сестра ми. На мен на лампата снощи и сега на терасата ми видя равен.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 10:44 от ARIA*

# 426
Чаровна, а другите 3 приставки на твоята четка за какво са?
 И защо ти е по- мощната, като и тази ти върши работа  newsm78

# 427
Ария, почти еднакво е за мен. На първата снимка наистина се вижда черно по средата, но на другите две ми изглежда еднакво. Simple Smile

# 428
Ани четката не е въртяща а е за изправяне.
Може ли линк, че нещо се омотах и не те разбрах каква точно имаш предвид Embarassed
http://m.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-philips-essential- … DTPQRBBBM/reviews това е .

Чаровна, извинявам се, но би ли дала пак линк към твоята четка (тази, за която и ani_d питаше), тъй като при мен линкът води към коментарите, но не и към самия продукт.

# 429
Незнам защо така немога да го хвана този цвят. Пак не е такъв какъвто искам. Незнам вече какво да правя. Неискам пак черно. Искам разнообразие. Ама как да си докарам искания цвят без обезцветяване незнам. Немога да я обезцветя,два пъти съм го правила и след това много съжалявах.

# 430
Абе, да ти кажа, тия 150 лв бих ги дала за друго-за козметика за коса,или това са два хубави парфюма поне  Joy  Blush (че аз съм голяма маниачка на ароматите),ма за сешоар-не, като мога да си взема от 30-40-50 лв.  Grinning 
Сешоара е точно толкова важен колкото и маските и шампоаните! И понеже съм ти виждала косата смея да твърдя, че повече от всякога се нуждаеш от хубав сешоар! Хубавия сешоар в съчетание с хубава четка за коса, може да направи чудеса с косата ти.

# 431
 Мисля си, че 5 минути сушене с нетолкова хубав сешоар,на студена струя едва ли ще ми навреди повече, от някои други манипулации Simple Smile
kikamora Може би приех коментарите ти по-навътре и по-лично и леко се засегнах.
 Определено приемам критики и всякакви мнения и препоръки,но категорично не мисля, че косата ми е толкова зле,че да ми се налага да я нося само на опашка и че сешоара е чудото, което ще ми помогне Embarassed  
И без това ми е достатъчно криво заради кофти подстрижката  Stop

# 432
Каролин,косата ти за мен не е толкова зле. Напоследък се возя по автобуси доста по често от преди и забелязвам,че масово младите девойки са със занемарени коси. Винаги са им прилежно изправени,но явно е модерно косата да е дълга и се оказва,че имат една педя нацъвтяли краища,ама много видими и изтощени. За мен е крайно грозно млади момичета,ученички с толкова запуснат вид. И не,повечето не са лошо облечени,а модерно и видимо не евтино. Сори за спама,но искам да кажа на Каролин,че косата и е хубава,с дебел косъм,а това че е пострадала от фризьорка,няма никаква вина самата тя. Hug

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 23:54 от ARIA*

# 433
И аз ги виждам навсякъде, оръфани и с изтънели коси от пресите. Да, като се направиш с пресата, косата ти изглежда лъскава и гладка, ама в естествен вид като не е такава? Това си е изкуствено постигнато. Същото като с четка и сешоар, или прическа в салона.
Предпочитам в естествне вид да ми изглежда що годе прилично, отколкото да замаскирам метлата си с пресата и машата.
ARIA* Hug

# 434
Мисля си, че 5 минути сушене с нетолкова хубав сешоар,на студена струя едва ли ще ми навреди повече, от някои други манипулации Simple Smile
kikamora Може би приех коментарите ти по-навътре и по-лично и леко се засегнах.
 Определено приемам критики и всякакви мнения и препоръки,но категорично не мисля, че косата ми е толкова зле,че да ми се налага да я нося само на опашка и че сешоара е чудото, което ще ми помогне Embarassed  
И без това ми е достатъчно криво заради кофти подстрижката  Stop

Без да се засягаш, но ако отидеш на добър фризьор и хубаво ти заглади косата със добър сешоар, сама ще разбереш каква е разликата и какво е състоянието на косата ти. Отпред долу горе бива, но отзад положението поне за мен е плачевно.
Относно коментарите по- горе за занемарените коси и аз го виждам и го отдавам на това, че не осъзнават колко е зле, както е в случая с Каролина и в крайна сметка всяка от нас е имала такива моменти Wink.

Общи условия

Активация на акаунт