Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 390
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас/Пз
Ани четката не е въртяща а е за изправяне.
Може ли линк, че нещо се омотах и не те разбрах каква точно имаш предвид Embarassed

# 406
Алечке, да вземи се кротни малко, че иначе ще има поражения.  Crossing Arms
Ох, лошо ми става като се сетя за тая фризьорка, аз ли съм си виновна, не знам, пак ли не съм й  обяснила като хората. ooooh! сега ще се чудя как да оправям нещата, и май ще резна до раменете, няма да ги изтърпя тие гадни дължини дълго време.ММ ме спира, не дава, защото ми каза" после пак ще се прибереш и ще ми ревеш".  Mr. Green

Мисля си за нещо като това на Кимката

free upload

Обаче да е една идейка малко по-дълго. Най-късия ми пласт е малко под брадичката, пак няма да стане изцяло равно, но ще чакам да израсте и поне ще се настигнат по-бързо пластовете.

# 407
Каролин, пробвала ли си маската с Тривитаминол? Преди доста години и мен една ме беше окълцала,колежка ми препооръча маската. Косата ми растеше като полудяла. Повече не съм го ползвала никога,но скоро чух една позната и тя го хвали.

# 408
Каролин, пробвала ли си маската с Тривитаминол? Преди доста години и мен една ме беше окълцала,колежка ми препооръча маската. Косата ми растеше като полудяла. Повече не съм го ползвала никога,но скоро чух една позната и тя го хвали.
Пробвала съм Ария. Като ученичка, преди бала. Резултат-кожна алергия, от коята месеци не се оттървах.

# 409
Тези късите прически, за да стоят добре отдолу пак са на два преляти пласта. Иначе отдолу бухва яко. Твоята е гъста и с по твърд косъм, доколкото мога да преценя от снимките, и няма да ти стои добре, ако не я нагласиш....Според мен си поддържай по дълга коса, след няколко месеца само иди да пооправят пластовете.

# 410
Тези късите прически, за да стоят добре отдолу пак са на два преляти пласта. Иначе отдолу бухва яко. Твоята е гъста и с по твърд косъм, доколкото мога да преценя от снимките, и няма да ти стои добре, ако не я нагласиш....Според мен си поддържай по дълга коса, след няколко месеца само иди да пооправят пластовете.

Ел, това е другото, което ме спира за тази прическа. Защото съм била така преди години и съм си бузеста, освен това все ще трябва вероятно да я изправям, а не искам, тя ще бухва  и така.
 А най-ме е яд, че това е уж добра фризьорка, с години стаж, ама е на, накълца ме като за световно, и ми отне от обема. Точно това, е че не виждам как тези пластове ще се оправят, как ще се дооформят  newsm78

# 411
Каролин,явно си с чувствителна кожа. Аз не съм имала никакви поражения от Тривитаминола. Косата ми е завидно здрава,чак ме е срам да кажа какви неще използвам за нея,вие само скъпи неща ползвате,а аз отдавна спрях да пръскам луди пари шампоани.
Да ви питам нещо. Вярно ли е,че в цикъл боята не хващала newsm78 Мислех да оползотворя днешния ден,ама ако няма да ме хване ще пропусна. Мит ли е това?

# 412
Каролини пак ти казвам не стрижи косата.Изчакай да по отрасне косата.Сплитай на плитки,прави опашки  и кончета. Подхранвай я и използвай подходяща козметика и после режи  Peace.Твоя мъж е прав Simple SmileЩе има после да ревеш и като гледам последния ти пласт не знам как ще е о.к да се подстрижеш.За това не рискувай Hug
Алечка чакам снимки после да видя резултата.
Мамче за косата май не знаеш какво искаш.И ти като мен  Joy.Планувам промяна и ще показвам септември чак .
Като искаш промяна ето предложения от мен.

кичури ,но не руси а съвсем леко по светли.Ако пък искаш червено нещо в кафявата гама с червен под тон.Хем ще имаш малко червено и хем ще е кестеняво . bouquet.
Аз утре си чакам едни доставки от спиди.Най накрая си поръчах балсама на CHI hip oil.Нямам търпение да го изпробвам.

# 413
Ани четката не е въртяща а е за изправяне.
Може ли линк, че нещо се омотах и не те разбрах каква точно имаш предвид Embarassed
http://m.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-philips-essential- … DTPQRBBBM/reviews това е .
ARIA  това е мит.Питала съм и фризьора и ми го обясни подробно защо не е вярно,но нямам спомен. Не мога да не споделя с вас
Далианс е чист цвят примерно 4.00 или 5.00 или не е чист. Crazy

# 414
Аз не съм забелязала Алечка да се боядисва много често. Мамчето напоследък води в класацията  Laughing Hug
Алечка, тъмният цвят страшно ти отива, писала съм и преди. От снимката не мога да добия конкретни впечатления специално за цветът и прическата, но кадърът е много сладък  Heart Eyes

Хаххаха пак ли съм рекордьор  Joy  Мълчи, че пак ме сърбят ръцете и едно, че не ми дават пари за фризьор, ами и не ми кисне в някакъв салон два часа. Иде да ми да тегля един кафяв цвят и да де приключва драмата, но знам че ще съжалявам после.

# 415
Мерси,Чаровна Simple Smile боядисах се вече. Мита е разбит. На лампата ми изглежда хубаво червено. Утре ще видя как е на дневна светлина.

# 416
Мерси,Чаровна Simple Smile боядисах се вече. Мита е разбит. На лампата ми изглежда хубаво червено. Утре ще видя как е на дневна светлина.
Чакаме снимки  Peace Hug .
Момичета имам тази четка http://www.technomarket.bg/presa-za-kosa/philips-hp-8663-09138412  и знаете че я харесвам много.Чудя се да си взема ли по мощната http://www.technomarket.bg/presa-za-kosa/philips-hp-8656-09123937  newsm78 . Или по добре един сешоар, но рядко посягам към сешоара и предпочитам четката сешоар http://www.technomarket.bg/seshoar/rowenta-cv-6075-09136735 .

# 417
Чаровнце, защо да взимаш нещо, което вече имаш, нали си доволна от тази. Нищо,че другата е по-мощна. Според мен, по-добре е да си вземеш сешоар, въпреки, че не ползваш често.Един хубав сешоар никога не е излишен, макар, че аз съм с най-обикновен на Филипс и не ми се инвестират пари точно в сешоар, честно казано. Ако ползвам постоянно и оформям с него косата-да, ама иначе не.
Щом си доволна от тази четка, защо ти е друга.? Този цвят е супер, но не ми се струва чист, виждам един-два лилаво-червени кичура, мнооогооо бледи, едва доловими Rolling Eyes
Ария, чакам снимката с нетърпение.

# 418
  • Бургас/Пз
Чарвовнице, много ти благодаря. Интересна е тази четка. Да те питам - първо сушиш ли със сешоар или направо на мокра коса с тази четка. Моите корени , ако не ги духна със сешоара  сигурно ще стоят мокри после 4 часа, много бавно съхне. Откакто взех Ремингтона, който има приставка за корените, направо се родих, за 5 минути и са ми готови, че и обемът винаги е задоволителен. Пак ти ми го беше каза този сешоар и съм ти много благодарна.  bouquet Hug

# 419
Чарвовнице, много ти благодаря. Интересна е тази четка. Да те питам - първо сушиш ли със сешоар или направо на мокра коса с тази четка. Моите корени , ако не ги духна със сешоара  сигурно ще стоят мокри после 4 часа, много бавно съхне. Откакто взех Ремингтона, който има приставка за корените, направо се родих, за 5 минути и са ми готови, че и обемът винаги е задоволителен. Пак ти ми го беше каза този сешоар и съм ти много благодарна.  bouquet Hug
Hаправо суша с четката.  Peace
Каролин Наистина много се чудя сешоара или четкатa.Определено имам нужда от сешоар.Мислих си за филипс но 150 лева не ми се дават .

Общи условия

Активация на акаунт