Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 656
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Момичета съжалявам,че пак ще ви занимавам с моите драми,но моля кажете ми,има ли шанс да постигна такъв цвят

сама вкъщи или да спра и да оставя косата на мира. Днеска пак станах с идеята за деколкор и пак боя ooooh! напълно съм полудяла по тая червена коса.

# 496
По-скоро не, Ария. Ако е много тъмна.

# 497
Ми тъмна е естествената ми коса Sad не искам да се занимавам с фризьори,защото си знаят само обезцветяването. Аз обезцветяване не ща Naughty Деколора си ми е супер. Ама такъв цвят как да направя незнам.

# 498
  • Бургас
И според мен сешоара е супер важен.Все се каня да си купя Parlux,та да видим кога ще се наканя.

# 499
Aria защо не попиташ червенокоските?Мисля ,че ще ти помогнат,но според мен без обезцветяване няма да стане.И другото сега имаш жесток цвят за какво ти е друг?  Hug.
Да ви покажа един страхотен цвят https://www.facebook.com/1438303379739211/photos/a.1440936819475 … ype=3&theater Heart Eyes искам такъв и аз  Mr. Green

# 500
  • Варна
Парлукс-ът наистина е ценна находка, но е важно и какви продукти се ползват преди сушенето. Фризьорката ми ползва същия Парлукс като моят (т.е. аз като нейния  Mr. Green) и разликата след изсушаване е голяма. У дома не ми се получава загладена и лъскава коса, каквато е след като съм била при нея. Иначе съм съгласна, че самият сешоар е много добър. Аз намерих начин да се суша без кръгла четка, защото с нея ми е много трудно да се изправям отзад. Сега обръщам косата си надолу и четкам и едновременно суша, после обръщам косата и пак така. Получам огромен обем ала Тина Търнър  Crazy Затова и винаги мия и суша преди лягане, на сутринта косата ми е послегнала, пак има обем в корена, но не е като облак.

Ариа, червеното от снимката е прекрасно!

Чаровна, наистина е много хубав цвета, в корените ми е почти същият, може би малко по-златист е моят. Това ли ще е следващият ти цвят  Mr. Green

# 501
Чаровнице,аз точно такъв цвят искам от години!😋Или поне близък до този.

# 502
Май май ще се откажа от цвета за сега. Страх ме е,че ако не се харесам ще трябва да се върна към черното. Но пусто искам по наситен цвят,не ми е достатъчно червено това.  Confused Незнам какво да правя,тя главата ми ражда тия идеи за секунди и най често опита се случва в рамките на деня,в който се е родила идеята,хич не съм от търпеливите,които да правят даден цвят с месеци Mr. Green
Мъжа ми по този повод ми разказа за негова колежка,която от черно преминала към червено,ама бавно за няколко месеца се случила трансформацията и с много посещения при фризьор. Учуден е,че аз съм го направила за ден и то вкъщи.  Laughing 

# 503
  • Бургас
Ариа,цвета е страхотен. Heart Eyes

# 504
Ариа с коя боя постигна този цвят?

# 505
Момичета,всъщност цвета ми е друг Peace този показания искам да постигна,но не намирам начин. Вчера пусках снимки,ако за цвета от тях ме питаш ще ти кажа Hug

# 506
http://malena-shop.bg/kristali-sprej-finish.html

Ползвали ли сте тези кристали? Свършва митик ойла на дъщеря ми и мисля да и поръчам от тях  newsm78

Само след измиване ли се ползва или може всеки ден? Термозащитата върху тях ли се нанася  Crazy
не не съм ги използвала.От фризьорката знам ,че са по лекия вариант на кристалите за блясък.И предполагам се използват по същия начин.
Винаги ми слага от кристалите за завършек и на мен много ми харесва ефекта.Даже се канен да си взема тези  които ти си показала и покрай другите покупки не идва ред за тях.

# 507
Ох, цвета който показа Чаровна ме прободе в сърцето, дори не мога да го опиша, но е много красив  Heart Eyes

Ариа, не слагай повече Деколор, няма смисъл. Ще махнеш червеното, което сложи преди седмица. Остави го да се наслой в косъма това червено . Аз мисля че няма да го издържа, лошото е че другата седмица съм на работа, а няма как да се появя така. Направо ми се реве.

Рая никол, не съм го ползвала, не мога да помогна.  Blush

Това ми харесва:
Скрит текст:

Освен червеното, аз харесвам много и този цвят:
Скрит текст:

# 508
А този втория и на мен ми харесва  Peace

# 509
Гледам,че и на показаното червено сякаш има черно. Просто няма улавяне този цвят. Мамче косата на влогърката Боряна ли е? Много ми харесва неината коса Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт