Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 644
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Гледам,че и на показаното червено сякаш има черно. Просто няма улавяне този цвят. Мамче косата на влогърката Боряна ли е? Много ми харесва неината коса Heart Eyes

Не, от страницата на един фризьорски салон  bouquet

# 511
Ариа,Боби сега е с много готин и свежарски цвят,много светло червено.И аз много я харесвам Heart Eyes

# 512
Ха,можех да се закълна,че е тя. Пацолина,гледах я и аз онзи ден,но само мога да мечтая за такъв цвят. Немога да си позволя агресивно обезцветяване,косъма ми не е плътен и здрав. Неината коса си личи,че е гъста и с плътен и здрав косъм.

# 513
И на мен ми харесва цвета на Боряна.Но чак толкова червена не бих се направила(засега).😃

# 514
Mother и мен ме прободе в сърцето  Heart Eyes .Имах друга идея за края на лятото,но и това ще е вариант.Ще го обсъдя с фризьора и ще решим и преценим.Няма да съм все с омбре  Joy .Вчера ми пристигна новия шампоан.Нямам търпение да го изпробвам.Чудя се кое първо да изпробвам.Дали балсама на Chi или шампоана на Loreal  Laughing

# 515
Чудя се кое първо да изпробвам.Дали балсама на Chi или шампоана на Loreal  Laughing
Пробвай ги двете заедно  Mr. Green Laughing Hug

# 516
  • Пловдив
Чаровна, ти май всяка седмица се събуждаш с нова идея LaughingИ аз съм така, но с продуктите за коса - постоянно си харесвам все нови и нови неща. Трябва да си сложа лимит някакъв Joy

# 517
И на мен ми харесва цвета на Боряна.Но чак толкова червена не бих се направила(засега).😃
Не че и аз не съм се правила в такива цветове, но след като ми направиха "комплимент" казвайки ми "ах какъв ексцентричен цвят" и се отказах от всякакви изгъзици в червено, лилаво и т.н.

# 518
  • Бургас/Пз
Коя е пък тази Боряна сега, пак нещо съм изпуснала? Божана от Мастър Шеф я разбрах, ама Боряна  newsm78 newsm78 Blush

# 519
Боряна е една влогърка Peace
Аз днес пак станах с нова идея. Да направя някаква шоколадова коса. Като изпих едно кафе,си рекох,че хич не съм добре и да оставя косата си намира. Но все пак прегледах съседната тема Mr. Green

# 520
  • Пловдив
Предполагам тази е Боряна

https://www.youtube.com/watch?v=oBsrjezFiko

За мен не е достатъчно екстравагантно. Много харесвам цветове, които се постигат само с обезцветяване (за жалост)

Скрит текст:

Ако не ми беше до косата, досега да съм го направила Laughing

# 521
Сега,зависи какво се разбира по думичката "ексцентричен".За мен тя е комплимент.😊😉
А пък и ако се харесвам достатъчно с някой цвят това че др.не ме харесват и го смятат за твърде крещящ ще ми е точно все тази.
Боряна е гримьорка,влогърка,много приятно момиче 😊 Лятна буря ви я показа.И по-екстравагантни цветове има от нейния.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 12:14 от Каролин Бингли

# 522
Аз например последния път,когато реших да сменям черното,фризьорката ми направи много приятен цвят. Нещо като тъмен лешник,но аз не се възприех с този цвят коса. Направо все едно друг човек ме гледаше от огледалото. След два дни сложих пак черната боя Laughing
П.с. Мислех,че само аз я харесвам Боряна,а то сме се събрали фенклуб направо.Честно казано,не съм открила друга бг влогърка,която да ми харесва,все ме дразнят с нещо.

# 523
И мен ме дразнят,особено тези малките тийн кифли,не им помня имената.Страшно харесвам обаче Зори от AGLEU mama.
Ария,лешник и аз съм била в 9-ти клас😃 и не ми отиваше особено.
От два дни не мога да хвана новата баба(майка ми) да ме боядиса.
Днеска идват Абсолютките Със Спидито.Нямам търпение да тествам.
Чаровна,Коприната на Чи пробвала ли си я?Хубава ли е?

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 12:43 от Каролин Бингли

# 524
Направо се чувствам като излязла от скрина. Постоянно имате идеи за нови цветове и прически, аз не смея да си помисля да й направя нещо, сакън да не падне косъмче от главата ми.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт