Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 620
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Абе, не ми харесва тая Божана. Съвсем обикновена прическа,нищо особено.
И Борянка гледах,много ярко е сега червеното, предишния нюанс по-хубав беше, но косата й е хубава и й отива.

Чаровна, туй специално за теб съм го подбрала Simple Smile

http://www.tymestyle.eu/gina-curls-herhair-effortlessly

Мисля си, че ще ти хареса. На мен много ми харесва Heart Eyes
Цвета и прическата са супер.

# 571
Чаровна, туй специално за теб съм го подбрала Simple Smile

http://www.tymestyle.eu/gina-curls-herhair-effortlessly

Мисля си, че ще ти хареса. На мен много ми харесва Heart Eyes
Цвета и прическата са супер.
Чудно . Heart Eyes Прическа Heart Eyes Цвят Heart Eyes
А косата и как пушеше Simple Smile
Ани няма да боядисам преди морето със сигурност  Hug .Само си се каня знаете .Ще изчакам до есента.Най много да мацна корени ако положението е нетърпимо.Да ви попитам според вас серията на чи https://www.arlen.bg/product/4528/vazstanovyavashta-maska-za-boy … tment-237-ml.html достатъчна грижа ли е за лятото?

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 14:35 от Анонимен

# 572
Тази серия ми се струва хубава, щом е с розово масло бих я пробвала с удоволствие.  Heart Eyes
Не знам дали е достатъчна, но защо пък да не е.?По описание ми звучи идеална.

# 573
  • Шотландия
Точно от енцо съм поръчвала Вела Колър Тач, но хич не съм доволна откъм покритие на белите коси. Иначе косата става брилятна, но то четвъртото измиване. После една такава вяла, матирана, точно като измита. А и на мен ми е важно покритието. Няколко месеца изкарах с нея и се отказах. Сега с къната пак имам проблема с покриването на белите коси, но поне косата ми е хубава не само в първите седмици след къносването.

Смятам, че косите са различни, по тази причина и резултатите са различни. Аз също имам бели коси и нито веднъж не ми се е измила боята така, че да лъсне бяло някъде.

Доколко ще държи цветът зависи много от поддръжката след това. Косата си мия всеки втори ден или всеки първи, както се получи - ако е прекалено често, мия само с балсам - т.н. ко-уош, но съм използвала най-различни балсами, а не само специализираните ко-уош балсами. Опитвала съм на 3 дена, но не се харесвам, а и косата ми поема разни миризми и ме дразни, държа я само вързана и файда няма.

Всички балсами и шампоани, които използвам, са само за боядисани коси, защото виждам на фона на бялата вана, където се мия, каква оцветена вода изтича от някои шампоани и балсами и как водата е бистра и чиста след тези за боядисани коси - и с времето му хванах цаката, разбира се, след много опитване. Правя едно изключение за шампоан за обем от време на време, но не много често. Например, много бях харесала един шампоан с масло от кактус, даваше много приятен обем, но като видях какъв цвят изтича, като се измия с него - съм разредила употребата му силно, защото косата наистина става матова. Когато стане матова, слагам оцветяваща маска за поддръжка - след 2-те седмици. От нея косата се оцветява , живва и става отново много лъскава. Слагам я само веднъж, понякога два пъти - да кажем, на втора седмица и на трета, ама ме примързява, че трябва да стоя с нея 10 минути, за да се получи пълния ефект, а нямам винаги толкова време, аз съм по мързеливите неща. На четвъртата или петата седмица се боядисвам, защото са ми прораснали много корените и бялото си личи ТАМ, в корените. На другите места, дори и при най-зверското измиване с нещадящи шампоани, най-многото, което се е получавало, е леко изсветляване на белите косми, като ефекта е преливащо се червено в различни нюанси, не е грозно изобщо. Избледняване на цвета се получава и при другите бои, но по-агресивните разтварят кутикула на косъма и боята навлиза по-навътре, затова и държи повече - но за сметка на увреждането на косата. Така че това си е личен избор и баланс - доколко точно твоята коса понася увреждането и доколко ти искаш да си го позволиш, за да постигнеш цвят. Аз в момента съм избрала за себе си неагресивна боя, преди съм избирала друго, но съм имала и периоди, в които косата ми изглеждаше като метла, то и не полагах толкова грижи преди де - а сега е в много по-добро състояние.

С къна съм пробвала преди, но не останах доволна, косата ми не стана хубава, седеше все някакси като мръсна, а и нямам никакъв контрол върху цвета - получиха се едни цветове, дето бяха леле-мале. Натуралният цвят на натуралната къна, на растението, е червено-оранжев, моята коса тогава беше леко обезцветена от къдренето и стана некрасиво. Всички останали цветове и оттенъци, дето се получават от къна, са добавена химическа боя, понякога доста вредна за косата всъщност. Фризьорката ми тогава ме нахока и ми обясни, че няма как да сваля къната, нищо не става след нея, докато не минат няколко месеца и не се поизмие. Така си ходех тия месеци...

Та боите се поемат различно от различните коси. Моята преди беше къдрена, ефектът беше един, сега я оставих и вече почти се изряза всичкото къдраво, ефектът е по-различен (боята е същата). Аз затова казвам на ARIA - пробвай - ако не ти хареса - няма да продължиш - но поне ще знаеш как е при тебе и със сигурност няма да си увредиш косата. Ако обаче си тъмно-червена, аз лично се съмнявам, че каквато и да е боя ще ти даде по-светъл оттенък от твоята, ако няма изсветляване преди това. Моята коса може би не е толкова тъмна, като твоята и затова се получават и доста светли оттенъци. Затова пробване му е майката.  Grinning

# 574
И аз не веднъж като Мила съм писала,че всичко е до коса  Peace щом става въпрос за продукти.Това,че при някой ефекта не е е добър не означава ,че при друг ще е същото.И  обратното ако при някой е добър не е задължително при друг ефекта да е същия.Аз същото съм от недоволните от Вела и то от тройната им боя която е доста хвалена във форума.За да е сигурен някой трябва да пробва.
И като казах пробва VSD мислеше да си поръча от маската на Goldwell Color rich.Как ти се отразява?

# 575
Като боядисвана в доста по-светло червено-кестеняво, от тъмна коса потвърждавам, че безе обезцветяване нищо няма да стане. Naughty

# 576
Като боядисвана в доста по-светло червено-кестеняво, от тъмна коса потвърждавам, че безе обезцветяване нищо няма да стане. Naughty
И аз съм на това мнение.Възможно е и с наслоявене,но процеса е бавен.Не толкова сполучлив на моменти.
Съгласна съм и с Мила,че сериите за боядисана коса запазват цвета.Боядисана съм с бес знаете.Много нетрайна колкото пъти са ме правили с нея.Този път обаче цвета се задържа.Използвам маска за боядисана коса която смело нанасям и в корените.Скоро ще станат два месеца от боядисването.Имам тук таме бяло, но това са израснали косички.Цвета се запази.
 Каролини серията наистина звучи хубаво.Балсама е чудесен и достатъчен за моята коса.Обезцветена е по върховете.Нямам никаква сухота след него.Останах без финиш за да видя дали косата ще остане мека.След няколко поредни измивания ефекта ако се запази ще взема и маската.

# 577
Може с наслагване обаче ще отнеме доста време и докато стане, може вече да си хареса друг цвят  Joy Mr. Green

# 578
Намазах се с онова елитното махагоново на Саяс  Joy Не е "елитно" ама не се сещам думата. После ще мисля, дано изравни цвета.

# 579
Намазах се с онова елитното махагоново на Саяс  Joy Не е "елитно" ама не се сещам думата. После ще мисля, дано изравни цвета.
Разби се от боядисване мамче. .Показвай  резултата  Crazy Hug.

# 580
Сега я измих. Ще видим утре. Не мога след две години отсъствие да се върна с бели корени и коса на петна  Joy Под нивото ми е хахахахаха Joy Та дано сам закрепила, лошото е че една боя не ми стига и всеки път давам пари за две.

# 581
  • Cyberspace
Да ви покажа набързо бретона си  Mr. Green
Само да кажа, че всъщност не е така кривичък като на снимката, но нещо ми е много трудно да го накарам да стои където трябва, а и май с изправянето за снимката не се справих...  Crossing Arms Засега го принуждавам да застане като го прихващам отвсякъде с фибички и направо го залепям за челото си, и спя така. Започва да се научава къде му е мястото - бавно, но ще свикне  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 00:33 от Cyberspace

# 582
Не се вижда сника при мен.

# 583
Сайбър,много си чаровна.Цвета ти е много приятен.А котенцето 😍лелеле,по-хубава котка скоро не бях виждала.Как се казва?😃
Аз се боядисах вчера.За мое очудванне цвета не ми покри особено добре и има леко доловима разлика,в средата и корена.Някакъв силно шоколадов и пепелен сивеещ цвят се получи.Нещо не съм много доволна.Май ще минавам на други бои.

# 584
Сайбър, знаеш колко те харесвам  Crazy
С, без бретон, кестенява или не - за мен всичко ти отива.

Общи условия

Активация на акаунт