Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 630
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Споменахте Божана от МШ, къде е  newsm78

# 541
  • Бургас/Пз
Ани,аз съм подстригана така,не ти струва. Косата изисква ежедневно изправяне. Последният път започнахме по малко да подравняваме косата,но си върви пак в тази линия,но вече не с толкова изразена разлика. Ако ще се подстригваш така се приготви за изправяне постоянно. Първият път,когато направих такова каре го изтраях един месец и започнах да пускам пак по дълга коса. Сега съм направо рекордьор. От септември съм така,ту по късо,ту по дълго.  Peace
Оххххх  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Това, което ме успокоява, че моята си е права. На първата снимка със скритото лице, не е правена нищо, само е изсушена със сешоар, дори е без четка. Обаче е  много самата коса и изобщо не знам дали ще стои така или няма да се извива като е по-къса.

Ани, престъпление е да мислиш за ножица.
Така, така, ама пусто мноооого ми е писнало вече. Години съм с тази прическа, искам нещо различно.

Рая, много ти благодаря

# 542
Мамче, аз не виждам проблем с цвета ти, на мен ми харесва.

Аз влизам да се отчета с черна коса и блясък  Mr. Green С форма не, защото в момента съм в процес на отглеждане  hahaha

Скрит текст:

# 543
Ани,много ти харесвам косата,знаеш Heart Eyes Но ако много ти се иска промяна,направи я.
Аз моята коса не обичам да я променям.Идват ми някакви идеи,но бързо се отказвам.Харесвам си я каквато е в момента  Blush А за боядисване абсурд да се навият,като знам какъв зор е после Tired

# 544
Ани,цвета ти е страхотен!И косата също!Сега като я видях се сетих за хубавата ми черта,която отрязах и ми се дорева 😃Не я пипай!Няма нужда от нищо!

Как се води този цвят?
Мохини,косопада си е добър мотив да не я третираш.
Мамче,добре си е цвета.😊
Палете скоро пуснаха някакви червено-кестеняви нюанси,специална серия.Но не си спомням името.

# 545
Ани не пипай косата.Моето вдъхновение е  Heart Eyes.Идеала ми за коса.
Днес пробвах балсама на CHI много е хубав.Замислям се и за маската.То блясък ...Блясък и пак блясък.И мекота.Няма да показвам въпреки ,че имам снимки. Joy
Само ,че помпата не му работи Sad .Взех си го от Арлен.Знам ,че нямат вина ама се ядосах.Как ще го ползвам и как ще излиза след време като е кремообразен. newsm78 ooooh! .
Мамче добре ти е косата.Може да започнеш работа така.Стига я тормози с тези бои  Naughty .
Алечка хубав наситен черен цвят ♡ .

# 546
Ани, ако аз имах такава коса, дължина и цвят нямаше никога да си причиня това каре.Аз не харесвам каретата, както неведнъж съм ви споделяла. Осбено пък това на тази снимка, ама изобщо не ми харесва.
Тази прическа е за по-тънки коси. Аз бях подстригана преди години подобно, еми навиваха ми се краищата, стърчеше, всеки ден я изправях,иначе беше като кошер в главата. На гъста коса, това не отива, трудно е поддържа, ще съжаляваш сигурна съм.Ако косата ти е принципно права, може и да не ти се налага изправяне. Моята е с леки чупки и гъста, не ми стоеше особено добре. Имам и снимки,мога да покажа, но са от преди години и не ги знам къде са.
Ако ги изровя ще покажа.

# 547
  • Шотландия
Aria защо не попиташ червенокоските?Мисля ,че ще ти помогнат,но според мен без обезцветяване няма да стане.И другото сега имаш жесток цвят за какво ти е друг?  Hug.
Аз не ти помня косата, може и да не съм успяла да я видя, че не всеки ден влизам в темата, но защо не опиташ с безамонячна боя за коса, да видиш дали ще стане? Аз все моята си  рекламирам, Wella Colour Touch, професионална е, една ми стига за 2 пъти, косата ми е до раменете, кестенява, не е много тъмна чак, ама си е кестенява де. Тези червени цветове, всичките съм ги имала през последните 6 месеца, не съм я обезцветявала специално. Боядисвам се на 4-5 седмици, че отдолу ми прораства косата и имам бяло, та се вижда и все трябва да го пръскам, пък и поизбледнява, но съм питала няколко продавачки в специализирани магазини дали цветът няма да е по-дълготраен, ако се боядисам с амонячна боя - всички до една казват - едва ли, червените цветове и на амонячните бои не са особено трайни. Затова се отказах от амонячна боя - защо да си съсипвам косата, ако може и с безамонячна? Боята е доста щадяща, та е идеална за проби - кое ще стане и дали ще стане. Така си нацелих цвета, в който се боядисвам вече няколко месеца, преди бяха други червени и червеникави, сега е този. След някой месец може да е друг, то и аз смесвам два цвята, може да смеся други, знам ли какво ще ми щукне.

# 548
# 549
Мила,благодаря ти. Предполагам поръчваш от някъде боята? Или я има в магазин? Аз за момента съм нещо като тъмно червена. Трудно се улавя на снимка,иначе бих пуснала пак. Искам да наситя цвета,да се забелязва поне на снимка Laughing
Да ви кажа снощи зяпах фейсбука на една позната,червенокоса. Има снимки с тъмно червена коса,а сега вече не е така тъмна,а много хубавах наситен цвят. Та мисля си,дали просто с времето  и наслагването на боята се изменя цвета newsm78

# 550
Мила,благодаря ти. Предполагам поръчваш от някъде боята? Или я има в магазин? Аз за момента съм нещо като тъмно червена. Трудно се улавя на снимка,иначе бих пуснала пак. Искам да наситя цвета,да се забелязва поне на снимка Laughing
Да ви кажа снощи зяпах фейсбука на една позната,червенокоса. Има снимки с тъмно червена коса,а сега вече не е така тъмна,а много хубавах наситен цвят. Та мисля си,дали просто с времето  и наслагването на боята се изменя цвета newsm78
В ензо я има боята която препоръчва Мила.За наслагването не мога да кажа.Преди 14 години съм била червенокока но в по тъмната гама Simple Smile

# 551
  • Бургас/Пз
Точно от енцо съм поръчвала Вела Колър Тач, но хич не съм доволна откъм покритие на белите коси. Иначе косата става брилятна, но то четвъртото измиване. После една такава вяла, матирана, точно като измита. А и на мен ми е важно покритието. Няколко месеца изкарах с нея и се отказах. Сега с къната пак имам проблема с покриването на белите коси, но поне косата ми е хубава не само в първите седмици след къносването.

# 552
Оо,отказвам се от нея тогава. Ако не покрива добре и лъсват бързо белите коси,не е за мен. На мен и без това ми падат бързо боите.  Confused

# 553
Ани аз съм решила да минавам на без амонячна лореал diarichisse май така се казваше.Даже се чудех дали преди морето да сложа една кестенява боя или да изчакам да мине.Ще го обсъдят с фризьорката за да преценим и промяната която обмислям и да не объркаме нещата.

# 554
Добро утро!
Тествах лореалската серия.Маската и балсама имат страхотен аромат, а коснистенцията е някак като крем, по-гъста, откоркото на другите маски,които съм ползвала. Направи ми косата мека, гладка и плътна някка си,има и лъскавина.
Като за първи път, нищо уау не мога да кажа. Подозирам, че ще ми дойде тежка и май сбърках, че не поръчах по-слаба серия. Дано да не се окажа права. Просто подхранващите явно ми идват слаби, а силно подхранващите-тежки. Дано не са поредните пари отишли в коша.
 Whistling ooooh!
Чарвона, само като чуя море и ми иде с 300 да тръгна, ама като знам, че вероятно няма да ме огрее Mr. Green все пак се надвам поне за няколко дни да идем.
Междудругото, твоята фризьорка, така, както я описваш, ми се струва много съвестна и кадърна.
Това, което казвате за боята Вела, важи с пълна сила и за Кастинга, страшен цвят, мекота и блясък, косата направо е обновена, но след 3 седмици най-много всичко пада.И както почнаха да ми се явяват белите коси, ще трябва да минавам и аз на амонячна.Днес или утре ще се боядисвам.

Общи условия

Активация на акаунт