Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 903
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Да, така е, но все още гали душата! А това сладурче искаш ли го?

Като го видях МАА като Мараз Али  Crazy вчера гледах един откъс от Аданали със срещата му с Еда /не си спомням как се казваше героинята  newsm78/. Много бяха сладки  Heart Eyes.
Пожелавам ви Светли Великденски Празници  bouquet. Бъдете здрави, щастливи и обичани! Вашите семейства също  Praynig.

# 121
  • Пловдив
Здравей, Коте!  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за пожеланията! Весели и светли празници и на тебе и семейството ти! Нека всички преосмислим в тези дни живота си и да бъдем благочестиви и добри един към друг!

# 122
  • near Sofia, Bulgaria

# 123
  • София
Христос Воскресе!
Бъдете живи и здрави и много обич в домовете ви! Добрувайте всеки Божи ден, за да има смисъл направената саможертвата, за която понякога не научаваме или просто не трябва да научим, а само да осъзнаем, че душите ни трябва винаги да са чисти, добри и изпълнени с обич.
Обичани бъдете!!! Обичам ви и аз!!!

И от мен на реклите: Христос Воскресе!
Воистина воскресе!
 Hug Heart Eyes Hug

# 124
  • Пловдив

# 125
Христос Воскресе!

# 126
Воистина Воскресе  Hug Heart Eyes Hug

# 127
Добро утро  bouquet
Потресена съм, днес чета че Кенан се връщал на екран от новия сезон и познайте с главна роля в какъв сериал  newsm78 newsm78 newsm78  Исторически, за Мехмет ІІ, просто ужас  newsm45, ама то си има Мехмет ІІ, защо трябва да го заменят  newsm78 smile3511

http://www.-spam251-/2017/04/247-115-10-16-2017.html#more

# 128
  • Пловдив
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug
Силистра новината е от 13.04 и в допълнение ще кажа, че се съобщава за астрономически хонорар на Кенан за тази роля и за бюджета на проекта! Мълчах до сега заради празниците - просто не исках да ви развалям настроението! За съжаление това направо сипва сол в раната на Мехмет Акиф! Много жалко! Аз видях, че в последно време Гюл Оуз лайква снимки на Акиф в ИГ му и у мен се прокрадна надежда, че се кани да го "събуди" от летаргията му, но този шамар дали ще го преживее! Преди малко качи клип с Чък Норис, който отстрелва спортисти и е показателен за настроението му в момента. Много тъжно! ooooh! ooooh! ooooh! smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 129
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Вай бе  newsm09 каква шокова новина ....за Мехмет Акиф  Whistling
Хорти  Hug Heart Eyes хубаво Гюл Оуз му лайква снимките в инста, ама ако пък настина се кани да го събуди от дългия сън  newsm78 newsm78 ако му предложат хубав проект с интересен сюжет  Praynig Praynig. Много ми се ще да го гледам отново в някакъв екшън. Ето Берк Октай нали сега играе във Войн  Rolling Eyes, пише че бил интересен  Thinking. Ще е хубаво наистина да го поканят в някакъв проект  Crazy и точно тук ми идва идеята, че ще е многто интересно да ги вида с Кенан на едно място  Crazy Crazy

# 130
  • Пловдив
Здравей, Коте! Hug Hug Hug Hug
Тя Гюл хубаво го лайква, но дали за проект или за утеха след този сюрприз? Колкото до това Алакурт да играе с Кенан, ако всичко това за новия проект е вярно, как мислиш, че ще се спогаждат на снимачната площадка? Пак ще има кютеци! Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 13:08 от Hortensia1

# 131
Здравей, Коте! Hug Hug Hug Hug
Тя Гюл хубаво го лайква, но дали за проект или за утеха след този сюрприз? Колкото до това Алакурт да играе с Кенан, ако всички това за новия проект е вярно, как мислиш, че ще се спогаждат на снимачната площадка? Пак ще има кютеци! Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha нашия къв`то е спокоен  Mr. Green Joy Joy

# 132
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, мили момичета!
Пожелавам ви в тези светли дни много светлина и обич в сърцата, много здраве и много радост.
Аз също се разстроих от новината за Фатих. За мен Фатих е само МАА. Много жалко, че нашето момче явно е в депресия (много дълга) и му пожелавам в най скоро време да се вземе в ръце. Дано му помогнат и близките, защото мисля и аз като Хорти, че с Лола има разрив по между им. Дано да е така и да потърси час по-скоро промяна към добро. Много е харесван, възможно да са повечето латиноси, но той е на първо място в една от класациите и то с голяма преднина. Това все пак значи нещо. Дано час по скоро се вземе в ръце - най-малкото да излезе от този ад в който се вкара и да слезе от химерния висок връх при хората, които го обичат и чакат.

# 133
Добро утро bouquet
При нас времето е отвратително.

# 134
  • Пловдив
Добро утро, Силистра!  Hug Hug Hug Hug Hug
Времето може да е лошо при вас, но пък кафето ти е чудесно! Благодаря!  smile3508 smile3508
Не гледай през прозореца, пусни си климатика и гледай Бате и кучовците как си играят! Joy Joy Joy Joy Joy

Ето ти го пресен, пресен, току що публикуван!

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 13:00 от Hortensia1

Общи условия

Активация на акаунт