Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Хорти, снимката не се вижда, или поне при мен не се вижда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Вече се вижда  newsm78 newsm78 newsm78  това което е решил да се вижда  newsm78 newsm78 newsm78

Добро утро, Силистра!  Hug Hug Hug Hug Hug
Времето може да е лошо при вас, но пък кафето ти е чудесно! Благодаря!  smile3508 smile3508
Не гледай през прозореца, пусни си климатика и гледай Бате и кучовците как си играят! Joy Joy Joy Joy Joy

Ето ти го пресен, пресен, току що публикуван!

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 14:40 от Silistra_SS

# 136
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug

Хорти, снимката не се вижда, или поне при мен не се вижда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

и аз не виждам снимката  Thinking Thinking

# 137
  • Пловдив
Току що качи същата снимка и в официалния си ИГ! Сега обаче има надпис "Smile!" , който първоначално липсваше, а преди 1 час се появи! Тази усмивка обаче не ми се вижда щастлива?! newsm12 newsm12

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 14:50 от Hortensia1

# 138
Току що качи същата снимка и в официалния си ИГ! Сега обаче има надпис "Smile!" , който първоначално липсваше, а преди 1 час се появи! Тази усмивка обаче не ми се вижда щастлива?! newsm12 newsm12

ШОК
Мехмет ако на това му казва smile  doh то не знам тогава bad или sad как ще изразява  no
и пак на преден план ми се натрапва ужасното брадИЩЕ  Crossing Arms Crossing Arms

# 139
  • Пловдив
Това брадище е протестът му, Коте! Сам против всички! Думата "усмивка" тук изразява горчивината в душата и сърцето му!

# 140
Това брадище е протестът му, Коте! Сам против всички! Думата "усмивка" тук изразява горчивината в душата и сърцето му!

самотен е тоз човек и за мен е дори нещастен  Tired Whistling

# 141

Коте, аз го виждам като замислен, може би преоценява поведението си през последните две и половина години. Какво е загубил за това време и че е време да се вземе в ръце. С инат нищо не се печели, само се губи. А може би пресмята загубите, знае ли човек какво се върти в главата на един Лъв  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 142
Скрит текст:

Коте, аз го виждам като замислен, може би преоценява поведението си през последните две и половина години. Какво е загубил за това време и че е време да се вземе в ръце. С инат нищо не се печели, само се губи. А може би пресмята загубите, знае ли човек какво се върти в главата на един Лъв  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Силистра  Hug като човек съжителстващ с ЛЪВ вече повече от 13 години  Whistling и аз не мога ти отговоря какво може им се върти в главите на тез инати  Naughty Crossing Arms
Много си права, че за тези 2 и половина години и загубил доста за мен  Peace в смисъл че губи симпатиите на феновете си, връзки с режисьори, сценаристи и въобще хора от неговата сфера  Crossing Arms.
Нооо пак ще кажа  Naughty животът си е негов, решенията също и да се сърди  Whistling може да го прави единствено на себе си  Crossing Arms

# 143
Скрит текст:
Скрит текст:

Коте, аз го виждам като замислен, може би преоценява поведението си през последните две и половина години. Какво е загубил за това време и че е време да се вземе в ръце. С инат нищо не се печели, само се губи. А може би пресмята загубите, знае ли човек какво се върти в главата на един Лъв newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Силистра  Hug като човек съжителстващ с ЛЪВ вече повече от 13 години  Whistling и аз не мога ти отговоря какво може им се върти в главите на тез инати  Naughty Crossing Arms
Много си права, че за тези 2 и половина години и загубил доста за мен  Peace в смисъл че губи симпатиите на феновете си, връзки с режисьори, сценаристи и въобще хора от неговата сфера  Crossing Arms.
Нооо пак ще кажа  Naughty животът си е негов, решенията също и да се сърди  Whistling може да го прави единствено на себе си  Crossing Arms
[/quote]

Е, ние сме готови на гости да отидем, очите му да отворим и да му избием ината от главата Joy Joy Joy Joy Joy

# 144
Е, ние сме готови на гости да отидем, очите му да отворим и да му избием ината от главата Joy Joy Joy Joy Joy

Whistling Whistling повярвай ми това как става дори аз все още не съм разгадала  Naughty  Laughing Laughing

# 145
  • София
       Привет на всички ви!
       Усмивка ли? Тъжно е момчето! Не зная да го съжаляваме ли или да го порицаваме, защото живота който си е избрал му действа отрицателно. Пак е пуснал грозната брада. Изразителните му очи не се виждат.  Страда момчето. Явно Лола не е тази която може да му даде щастие, а и ситуацията в Турция  го кара да страда. Аз мисля, че и това бездействие и само кучешката компания също не му помага да се вземе в ръце.
       Силистра, аз бях късна есен в неговия вилает - област Ликия. Прекрасно е там, но за малка почивка. МАА така се е покрил, че хората, които питахме за него само свиваха рамене, а много малко се усмихваха многозначително. Наистина се е откъснал от целия свят и това е лошо за него, но пък е неговия избор. Дано вече да се размисли и приеме друга позитивна позиция.
       Хорти, обръщам се към теб, защото ти си в течение на делата на МАА и много запозната с всичко около него. Видях снимка на Лола в ИГ с огромен кръст - християнка ли е? Не мога да приема, че мюсюлманка може да носи кръст, та камо и като бижу.
       Отново да си пожелаем в най-скоро време да видим МАА преобразен във всичко.

# 146
  • Пловдив
Нина, здравей!  Не знам да е християнка Лолита, а и никъде не съм чела за нея или семейството й какво вероизповедание имат, но съдейки по имената и фамилията им, не са християни. Тя е лепнала тази верига с кръста, за да е оригинална, като аксесоар. Не допускам да е християнка!

# 147
  • София
Нина, здравей!  Не знам да е християнка Лолита, а и никъде не съм чела за нея или семейството й какво вероизповедание имат, но съдейки по имената и фамилията им, не са християни. Тя е лепнала тази верига с кръста, за да е оригинална, като аксесоар. Не допускам да е християнка!
Хорти, благодаря ти! Аз също не допусках, че Лола е християнка, но да си обеси тази верига с кръст, като бижу за да е оригинална не мога да го приема.  Аз  до сега не съм виждала някоя друга мюсюлманка с такъв аксесоар, било то вярваща или странно оригинална.

# 148
Хорти, благодаря ти! Аз също не допусках, че Лола е християнка, но да си обеси тази верига с кръст, като бижу за да е оригинална не мога да го приема. Аз  до сега не съм виждала някоя друга мюсюлманка с такъв аксесоар, било то вярваща или странно оригинална.
[/color]

Нина, свят широк, луди всякакви и за съжаление се множат прекалено бързо newsm78 newsm78 newsm78

# 149
  • София
 Здравей Силистра!
 Много си права. Жалко за МАА как е попаднал на това същество. Много я величаят латиносите, но явно той не е щастлив с нея. Ако я е натирил както казва Хорти, а аз й вярвам, ще е най-добрия изход за него. Надявам се в най-скоро време да имаме хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт